Sposoby na bezsenność
ja kask i kombi wożę w aucie... czasami na mieście jest okazja przejechać się jakimś moto, to przynajmniej ciuchy mam przy sobie
a nie sypiam po nocach bo myślę o kupnie moto,,,

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
pomóżcie ;/ nie spałem od dobry 24 h bitych, a teraz smigam do szkoly na 7 na 8 godzin ;/
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
ja miałem dzisiaj miły dzień w szkole, poznałem ładną dziewczynę (pewnie lesbijka)...
pogrzebałem w fajerze, teraz został w niej już tylko silnik zawias koła rama i wiązka elektryki.
jak znajdę gdzieś silniczek EXUPu i wymienię olej z filtrem to zaczynam składać i biorę się za rejestrację
ale jak się podłubie w moto i jakimś cudem wyjdzie w ogóle z garażu to śpi się z uśmiechem na ustach
pogrzebałem w fajerze, teraz został w niej już tylko silnik zawias koła rama i wiązka elektryki.
jak znajdę gdzieś silniczek EXUPu i wymienię olej z filtrem to zaczynam składać i biorę się za rejestrację

ale jak się podłubie w moto i jakimś cudem wyjdzie w ogóle z garażu to śpi się z uśmiechem na ustach

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Witam. Tez dopadła mnie bezsenność im bliżej sezonu tym większa. Jak nie mogę spać to rozmyślam o przeżyciach na moto tych co były i tych, których oczekuję. W sobotę przyjąłem ok. 200g Sobieskiego i lekarstwo zadziałało ale to żadna pociecha bo taki lek nie zawsze człowiek może przyjąć z uwagi na jazdę, na drugi dzień.
P.s. Ciekaw jestem czy Justyn jakoś już uporał się z tym problemem.
P.s. Ciekaw jestem czy Justyn jakoś już uporał się z tym problemem.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
Hamulec napisał(a):P.s. Ciekaw jestem czy Justyn jakoś już uporał się z tym problemem.
Problem znikł jakiś czas temu, duży wpływ na moją bezsenność miała sesja oraz rozmyślanie o nieprzerejestrowanym moto. Na szczęście już jest dobrze, moto ma blachy i już pare km przejachanych na nim a sesja zaliczona. Nie wspominam już o tym że w akademiku też pare razy zalałem sie procentami co myślę że też miało dobry wpływ na spanie

Kawasaki Er 5
Przypadki są przypadkami tylko dla ignorantów
Przypadki są przypadkami tylko dla ignorantów
-
Justyn - Świeżak
Motoryzacja i sport to moje drugie imię. Niestety ostatnio miałem poważny wypadek, po długim czasie nie mogłem dojść do siebie, no i jeszcze pojawiły się te nieszczęsne bezsenne noce. Czułem się tragicznie, nie wyspany , nie do życia. Farmaceuta w zaprzyjaznionej aptece polecił mi kupić takie tabletki na sen melatonina lekam. Podobno moge miec za malo melatoniny czyli substacji odpowiedzialnej za to ze spimy w nocy. Kupilem i bralem po 1 tabletce kazdego dnia o 21 godzinie. Powoli zauważam róznice , teraz zasypiam jakoś szybciej, w nocy jeszcze pare razy się wybudzam ale napewno mniej niż kiedys. Mam nadzieje ze juz bedzie tylko lepiej.
- klakson
- Świeżak
klakson napisał(a):Motoryzacja i sport to moje drugie imię. Niestety ostatnio miałem poważny wypadek, po długim czasie nie mogłem dojść do siebie, no i jeszcze pojawiły się te nieszczęsne bezsenne noce. Czułem się tragicznie, nie wyspany , nie do życia. Farmaceuta w zaprzyjaznionej aptece polecił mi kupić takie tabletki na sen melatonina lekam. Podobno moge miec za malo melatoniny czyli substacji odpowiedzialnej za to ze spimy w nocy. Kupilem i bralem po 1 tabletce kazdego dnia o 21 godzinie. Powoli zauważam róznice , teraz zasypiam jakoś szybciej, w nocy jeszcze pare razy się wybudzam ale napewno mniej niż kiedys. Mam nadzieje ze juz bedzie tylko lepiej.
Fajnie, że się tym z Nami podzieliłeś, pędzę do apteki.
-
Walenty - Moderator
"klakson" będą to emitować na polsacie w "Dlaczego ja?" albo "Trudne Sprawy"
hmm...

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
Mirekm71 Amfetamina jest najlepsza dla leni
Strzelisz takiego monstera do nosa o długości 10cm i przez dobre dwa dni nie zaśniesz 

-
-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
fzr mało jeszcze chyba widziałeś
Znam nie takie przypadki... Uroki mieszkania w Holandii 

-