Sposoby na bezsenność
-
bast - Bywalec
SESJA i kolokwia to sposób na bezzenność, szczególnie z makroekonomii staram się już 4 godzine coś zczaić ale ciężko obczajcie to zdanie:
"wahania koniunkturalne GNP wywołane są głównie fluktuacjami w rozmiarach wydatku autonomicznego, głownie inwestycji i eksportu netto"
AHA! Przeczytaj to 10 razy przed snem to mózg Ci się zawiesi i nie zaśniesz.
"wahania koniunkturalne GNP wywołane są głównie fluktuacjami w rozmiarach wydatku autonomicznego, głownie inwestycji i eksportu netto"
AHA! Przeczytaj to 10 razy przed snem to mózg Ci się zawiesi i nie zaśniesz.
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Ja tam przed snem pomajstruje przy fujarce, i jakos zasypiam ale tez mam problemy z bezsennoscia. Mam jakis dziwny okres w nocy, np. przekrocze godzine 01:00 i za zadnego gwinta nie usne, i czesto leze cale noce i.... leze 

Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
melvin napisał(a):adam nie ma chętnych na CBFke?
czyżby wyglądało na to że przejeździsz z nami jeszcze jeden sezon?
btw w tym roku będzie jeszcze +1 do ekipy...
tzn teraz nie wystawiałem nigdzie tylko na forum mam podpis i własnie jakiś koleś zagadał ostatnio i fotke miałem zrobić ale z braku czasu i po przemyśleniach sam nie wiem i foty nie zrobiłem. Sprzedam moto i co? nie będzie z czego dołozyć na następne, a w sumie polatałbym na tym jeszcze bo wiem co mam, a po sezonie dużo nie strace.
chodzi Ci o Justyna?

-
adam_89 - Stały bywalec
Widzę że tematy rozmowy troszkę wbiegły na moją osobę w związku z czym się wypowiem. Adamie tak nie będziesz jedyną osobą na 500ce będę też i ja i początki będą ciekawe bo to moje pierwsze moto
A swoją drogą zastanawia mnie kogo Melwin ma na myśli mówiąc że będzie plecakował jak nic nie kupi?? 

Kawasaki Er 5
Przypadki są przypadkami tylko dla ignorantów
Przypadki są przypadkami tylko dla ignorantów
-
Justyn - Świeżak
Leitho napisał(a):piter sprzedales cebule ?
tak Arturze sprzedałem moją CB

Justyn piszę to po raz kolejny nie melWin tylko melVin....
a plecakował będę u kogo się da jeśli nie kupię moto...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Justyn napisał(a):Widzę że tematy rozmowy troszkę wbiegły na moją osobę w związku z czym się wypowiem. Adamie tak nie będziesz jedyną osobą na 500ce będę też i ja i początki będą ciekawe bo to moje pierwsze motoA swoją drogą zastanawia mnie kogo Melwin ma na myśli mówiąc że będzie plecakował jak nic nie kupi??
a to kiedyś sie trza zgadać jak pogoda się zrobi i powozimy piotrusia :*
melVin a sprzęt z anglii Cię nie interesuje?
-
adam_89 - Stały bywalec
kurde ten temat okazuje sie jak znalazl.
Oddalem na reklamacji mojego spszenta i teraz i ja spac nie moge, a jeszcze jak na zlosc zbieglo sie to z zakupem nowiuskiego pachnacego wdzianka. co prawda za oknem i tak chujnia ale bym wokol trzepaka na osioedlu sie pyrgnal a tak dupa i trzeba czekac
Oddalem na reklamacji mojego spszenta i teraz i ja spac nie moge, a jeszcze jak na zlosc zbieglo sie to z zakupem nowiuskiego pachnacego wdzianka. co prawda za oknem i tak chujnia ale bym wokol trzepaka na osioedlu sie pyrgnal a tak dupa i trzeba czekac

-
bast - Bywalec