Sposoby na bezsenność
fzr napisał(a):Black-Ghost napisał(a):Mirekm71 Amfetamina jest najlepsza dla leniStrzelisz takiego monstera do nosa o długości 10cm i przez dobre dwa dni nie zaśniesz
po takiej dawce to by ze 2 tyg nie spał i po suficie chodził z nudów
spajdermen?

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
fzr napisał(a):Black-Ghost napisał(a):Mirekm71 Amfetamina jest najlepsza dla leniStrzelisz takiego monstera do nosa o długości 10cm i przez dobre dwa dni nie zaśniesz
po takiej dawce to by ze 2 tyg nie spał i po suficie chodził z nudów
To może być niebezpieczne. Na bezsenność (otwórz link) można umrzeć. Potwierdzono to tutaj:
http://pogromcymitowmedycznych.pl/myth/443/czy-można-umrzeć-z-niewyspania
Ostatnio edytowano 7/9/2013, 17:49 przez db07, łącznie edytowano 1 raz
darmowe gadżety (otwórz link)
- db07
- Świeżak
Jak pracowałem na III zmiany w fabryce, najdłużej nie spałem od rana w poniedziałek - do środy w południe, pamiętam, że koło godz 12.00 padłem jak gruszka na łóżeczko i wstałem dopiero jak juz musiałem na III zmiane iść 

-
fzr - Bywalec
Bezsenność może być spowodowana innymi dolegliwościami, o których nie wiemy. Przy powtarzających się kłopotach ze snem lepiej wykonać podstawowe badania diagnostyczne. Poza tym dobrze jest prowadzić dziennik snu (otwórz link) w którym można zapisywać własne spostrzeżenia,
- Agapit
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości