Motocykle, no właśnie gdzie one są?
Dzisiaj znowu konia wzialem na przejazdzke
Temperatura 3-5 stopni i polowa drogi slonecznie tylko wietrznie bylo.
Jakies 250 km od chaty dzwonil kumpel,ze mamy uwazac bo straszny huragan jest i okropna ulewa...
Jechalismy z ziomkiem na dwa motory.
Oczywiscie udalo sie na m zlapac ta wichure i ta ulewe i predkosc podrozna spadla do 50-60 km/h i nie szlo nawet 4 biegu wrzucic bo latalismy po calym pasie.
Ciemno jak w dupie i zaparowana szybka w kasku!
Na szczescie dotarlismy do chaty zadowoleni i cali
Kurtka,ktora kupilem spisala sie na medal
Cielputko i suchutko
Ps.Zajebiste przeceny teraz sa!
Shoei Multitec - 270 Funtow!!
Kurtka Hein Gericke( full Gore-Tex) przeceniona z ponad 400 Euro na 280!!!

Temperatura 3-5 stopni i polowa drogi slonecznie tylko wietrznie bylo.
Jakies 250 km od chaty dzwonil kumpel,ze mamy uwazac bo straszny huragan jest i okropna ulewa...
Jechalismy z ziomkiem na dwa motory.
Oczywiscie udalo sie na m zlapac ta wichure i ta ulewe i predkosc podrozna spadla do 50-60 km/h i nie szlo nawet 4 biegu wrzucic bo latalismy po calym pasie.
Ciemno jak w dupie i zaparowana szybka w kasku!
Na szczescie dotarlismy do chaty zadowoleni i cali

Kurtka,ktora kupilem spisala sie na medal

Cielputko i suchutko

Ps.Zajebiste przeceny teraz sa!
Shoei Multitec - 270 Funtow!!
Kurtka Hein Gericke( full Gore-Tex) przeceniona z ponad 400 Euro na 280!!!
-
Pawcio415 - Świeżak
Jak bym w Anglii mieszkał to bym kupił
Ostatnio też jeździłem, ale uznałem że jest ślisko jak ja p** (poniżej 0) i tylko runka po mieście... nie było zbyt przyjemnie. Dziś za to padało cały dzień jest około 8 powyżej zera i jadę na uczelnie - mam dośc targania się tramwajami czekania bla bla bla. Nie jest super przyczepnie ale na dojazd styka!

Ostatnio też jeździłem, ale uznałem że jest ślisko jak ja p** (poniżej 0) i tylko runka po mieście... nie było zbyt przyjemnie. Dziś za to padało cały dzień jest około 8 powyżej zera i jadę na uczelnie - mam dośc targania się tramwajami czekania bla bla bla. Nie jest super przyczepnie ale na dojazd styka!
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Właśnie wróciłem z mega przejażdzki tzn chciałem tylko dobrze rozgrzać silnik zrobiłem może z 6-7 km. Pogoda pochmurna, temp ok 1-2 stopnie, mokro. Jechałem przez wielkie i zatłoczone centrum radomska nagle patrze ktoś jakimś audi combi chce wycofać z parkingu to mówie przepuszcze go stanołem na środku ulicy i grzecznie czekam, nagle patrze a tu głupie babsko hondą crv mnie prawą stroną (praktycznie wjechała już na chodnik) wyprzedza... i droge zaczyna mi zajeżdzać suka jedna. Wiadomo nie popuściłem zaczołem ją wyprzedać a ta piz*a gaz... ale po zakręcie ją wyprzedzilem i prędkość 15km/h przed nią grzecznie
miałem ochote jeszcze ją powkurzać ale jakoś przemyslałem, że przy takiej pogodzie to niebezpieczne.

-
adam_89 - Stały bywalec
A ja idę sobie dziś po mieście (zimno mi). Słyszę jakiś miły dźwięk rozglądam się i widzę! Gość bez kaski (nawet bez czapki!) w bluzie jedzie ma Fireblade'dzie SC28 albo SC33! Do tego na drodze coś pomiędzy lodem a wodą i gość wciąż tracił przyczepność tylnego koła. Kurde ja byłem zmarznięty od samego chodzenia po mieście 

-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Invinciblee napisał(a):A ja idę sobie dziś po mieście (zimno mi). Słyszę jakiś miły dźwięk rozglądam się i widzę! Gość bez kaski (nawet bez czapki!) w bluzie jedzie ma Fireblade'dzie SC28 albo SC33! Do tego na drodze coś pomiędzy lodem a wodą i gość wciąż tracił przyczepność tylnego koła. Kurde ja byłem zmarznięty od samego chodzenia po mieście
no tak jak bez kasku to naprawde świetny koleś "prawdziwy motocyklista"
-
adam_89 - Stały bywalec
slyszalem o gosciu co sie wywalil przy 15kph i walnal glowa o kraweznik (oczywiscie bez kasku). teraz jezdzi na wozku... a przy 40 jak sie przejedzie po asfalcie to i tak sie niezle przytrze

Peugeot Vivacity -> '06 Kawasaki Ninja 250

-
SHVAYA - Bywalec
Ja dzisiaj sobie wyjechałem po ponad miesięcznej przerwie... Ogólnie to byłem cały od błota i zmarznięty, najbardziej dłonie, ale sobie przypomniałem jak to jest jechać na moto 

GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Właśnie wróciłem z przejażdżki
zrobiłem jakieś 40km z braku czasu niestety tylko bo dziś pogoda dopisywała wyjątkowo. No i buty mam w reklamacji to mi trochę po nogach wiało ale poza tym rewelacja
tylko przy 160 trochę zimno mimo ubrania
SEZON 2009 UWAŻAM ZA OTWARTY

SEZON 2009 UWAŻAM ZA OTWARTY

"Bo każdy inny motocykl jest tylko PRAWIE tak dobry jak HONDA"
"Sezon trwa cały rok, tylko czasami pogoda nie dopisuje"
Album mojej CB750 (otwórz link)
"Sezon trwa cały rok, tylko czasami pogoda nie dopisuje"
Album mojej CB750 (otwórz link)
-
indor - Świeżak
No właśnie - w Warszawie sezon 2009 chyba już otwarty. Jadąc dzisiaj autem widziałem z dziesięciu Śmiałków na moto. Po powrocie do domu sam poszedłem do garażu i już zacząłem montować akumulator do mojej Suzi, jednak po paru minutach zgrabiały mi łapy i zapał przeszedł
. Wytrzymałem trzy miesiące to i jeszcze te półtora też wytrzymam. Jednak 3 stopnie to nie 10.
Wielki szacunek dla chłopaków - ja czekam na cieplejsze dni.
Pozdrawiam.

Wielki szacunek dla chłopaków - ja czekam na cieplejsze dni.
Pozdrawiam.
Było Suzuki GSR600A
Będzie Triumph Speed Triple
Będzie Triumph Speed Triple
-
sebastian9 - Świeżak
Poczekajmy do llutego wtedy zobaczymy czy sezon się zaczął 

Dream ride... www.youtube.com/watch?v=6EyJz46EMWk
-
Fikol - Świeżak
ja sprzeta wywlaklem, mysle sobie z dyszke machne co by sie porzadnie rozgrzal a tu taki chooj. po 3 km zaczal dziwnie pracowac, wyraznie bylo slychac ze nie na wszystkie cylindry, przestal dostawac paliwo jak trzeba i w koncu zgasl. potem jeszcze na chwile zalapal na ssaniu, przy tym strzaly z rury i mogila. A przed swietami byl na przegladzie i regulacjach. Wracajac z przegladu ponad 50 dych zrobielm i bylo ok. Bedzie trza sie zglosic do warsztatu z reklamacja bo od odbioru nie jezdzilem wiec nie mialo sie co popsuc od stania. i k. sobie pojezdzilem a sezon tuz tuz:/
-
bast - Bywalec
dzis na slasku przyswiecilo slonce i stado skuterow mnie minelo
sami mlodzi gniewni...

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Skuterom nie straszny nawet śnieg z zimowymi oponami 

Dream ride... www.youtube.com/watch?v=6EyJz46EMWk
-
Fikol - Świeżak
ja dzis tez postanowilem przewietrzyc moto
i musze przyznac ze jezdzilo sie calkiem dobrze
ludzie patrza z niedowierzaniem, troche jak na idiote ale czego sie nie robi zeby znowu poczuc wiatr we wlosach 

XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec