Motocykle, no właśnie gdzie one są?
w weekend w poznaniu tez troche motocyklistow zdecydowalo sie na przejazdzke, sam bym polatal choc zapewno szczyt komfortu by to nie byl, ale niestety ja w poz a moto w rodzinnym miescie.. oby nastepny weekend byl jeszcze cieplejszy.. P.S. moze jest user na forum ktorego Ducati monster chyba m900 stal pod chotelem naramowice a potem widzialem go na kaponierze.. robi wrażenie na niskich obrotach.. pozdrawiam
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
P.S. Legion Hotel sie przez samo H pisze1
Ostatnio też widziałem motor, sam jeździłem tylko Rowerem na ultra miękkich oponach, nawet spoko się jeździło, za to jak się przeszedłem to wydawało się bardzo ślisko dziwne, że tak dobrze oponki trzymały. Apropo motocykla to odpuszczam, racja, że nie jest to jazda taka jaka naprawdę sprawia przyjemność. Pozatym chyba będę miał sprężyny w sprzęgle do wymiany(brakuje mocy) więc tym bardziej. Mimo to szacun dla maniaków co dalej jeżdżą
Ostatnio też widziałem motor, sam jeździłem tylko Rowerem na ultra miękkich oponach, nawet spoko się jeździło, za to jak się przeszedłem to wydawało się bardzo ślisko dziwne, że tak dobrze oponki trzymały. Apropo motocykla to odpuszczam, racja, że nie jest to jazda taka jaka naprawdę sprawia przyjemność. Pozatym chyba będę miał sprężyny w sprzęgle do wymiany(brakuje mocy) więc tym bardziej. Mimo to szacun dla maniaków co dalej jeżdżą

Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Mam tu u siebie Ziomka,ktory jezdzi XX-em przez calutki rok.
Nawet zima jak jest ok minus 5-6 stopni i lod na bocznych drogach a i glowne nie sa nejlepsze...
Gosc robi codziennie prawie 200 km do pracy i rocznie kreci ponad 50 tys km
To dopiero zawzietosc,heh...
Nawet zima jak jest ok minus 5-6 stopni i lod na bocznych drogach a i glowne nie sa nejlepsze...
Gosc robi codziennie prawie 200 km do pracy i rocznie kreci ponad 50 tys km

To dopiero zawzietosc,heh...
-
Pawcio415 - Świeżak
No to podziwiam gościa ... Przy takiej temperaturze i na takiej nawierzchni ...
Zdesperowany

CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
nie no chłopaki... w niedziele przynajmniej u mnie było 9°C na plusie oczywiście... przez cały dzień świeciło słoneczko i tak do 13 a o tej właśnie ruszyłem już było suchutko
gumy mi dobrze trzymały z mocnym hamowaniem też problemów nie było... gorsze dni bywały w sezonie
a skro była taka pogoda nie mogłem sobie odpuścić...

"Bo każdy inny motocykl jest tylko PRAWIE tak dobry jak HONDA"
"Sezon trwa cały rok, tylko czasami pogoda nie dopisuje"
Album mojej CB750 (otwórz link)
"Sezon trwa cały rok, tylko czasami pogoda nie dopisuje"
Album mojej CB750 (otwórz link)
-
indor - Świeżak
Traperoso napisał(a):P.S. Legion Hotel sie przez samo H pisze
hehe.. dzieki za zwrocenie uwagi.. ja z ortografia zawsze bylem na bakier.. od dziecka miałem z tym problemy.. wynika to troche z mojej ułomnosci a i troche z rozpedu.. sorrki.. u mnie w rodzinnym miescie jest tez facet ktory jezdzi na moto chyba od zawsze, a ze nie ma kategorii B zmuszony jest jezdzic caly rok.. rowniez smiga na XX.. wyjatkowo jak juz naprawde zasypie stara sie znalezc jakis inny srodek transportu do pracy itp.. plus jest taki ze do pracy ma jedynie ok 5 km..
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
-
Dominik_YZF - Bywalec
a ja dziękuję. czekam na cieplejsze dni. parę lat temu jak się w styczniu przejechałem to do dziś chodzą mi mrówki po przegubach i sworzniach. porzegubach i sworzniach moich nie motocykla.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
Ja moje pierwsze Moto kupiłem we wrześniu 08. pośmigałem delikatnie i ostrożnie żeby się zapoznać ze sprzętem i nagle się 0 stopni zrobiło. Teraz niby na plusie, ale mokro ciągle i niezaprzyjemnie. Kurdeee, czy ta zima musi tak długo trwać? ciągnie mnie strasznie do moto. Starzy cykliści pewnie się uśmiechną drwiąco, ale przypomnijcie sobie wasze pierwsze prawdziwe sprzęty
Ja o swoim myślę w dzień i w nocy.. oby do wiosny!

- niesiob
- Świeżak
Nic na sile, w wekend bylo ladnie to pojezdzilem ale juz jak się zaczęlo ściemniaćto rosa na asfalcie.jeszcze za wcześnie na dluższe rajdy na dwa kólka.W tyg. jeżdża, zle gdzie tu przyjemność jak na wszystko trzeba uważać i przyskają tym "blotem" zawigoconym
-
qlik - Świeżak
U mnie w Gdyni sucho i ciepło. Zrobiłem sobie koło 40 km bez fisiowania i sezon uwazam za rozpoczęty 

-
Dominik_YZF - Bywalec
No, w zeszłym roku o tej porze już jeździłem, a teraz lipa ;/
niech tylko się sucho zrobi i słonko poświeci trochę, to będzie można latać, bo teraz to wolę odpuścić, zreszta i tak mi złom nie odpali ;p
niech tylko się sucho zrobi i słonko poświeci trochę, to będzie można latać, bo teraz to wolę odpuścić, zreszta i tak mi złom nie odpali ;p
Żelazo nie klęka.
-
paweu - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości