Motocykle, no właśnie gdzie one są?
To ładnie... ^^ Chyba nie zrobiłeś więcej jak 500 metrów. Za to ja chciałem pośmigać, ale sobie myślę: tarcze sprzęgła przypalone, do wymiany, olej też bo zanieczyszczony, płyn hamulcowy się skończył nie wiem jak, kierownica jeszcze nie wyprostowana po ostatnim, łańcuch suchy, w sumie za zimno... (jeszcze parę minusów) To skonfrontowało z tym, że mi się CHCE... no i jakoś ledwo ledwo wygrało hehe
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
ja dziś lecąc po bułki widziałem motunga
cbr tyle zdążyłem looknać
więc już jeżdżą zapaleńce 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
pewnie tak zamarzł, że ręka do manetki mu przymarzła i nie mógł zwolnić 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Naprawdę żal dupe ściska, że maj motór jeszcze zimuje i w dodatku choroba mnie dopadła
12 *C było u mnie

12 *C było u mnie

Dream ride... www.youtube.com/watch?v=6EyJz46EMWk
-
Fikol - Świeżak
ja wczoraj poganiałem;] zrobilem 4km;/ bo paliwa nie mialem;/ chciałem do cepka jechac ale jakis burak wyrzucił moją miarke do oleju;/ i gówno sobie zatankuje.. zdenerwowałem się ;d pośmigałem
na drodze piaszczystej pozarzucałem moto na boki i przy 3cim biegu w poslizg wpadłem;p;d
na lewo zniosło przebalansowałem na prawo i sie zaczeło ;d
lekki drift, obrót o 180stopni;d ustałem, cofneło mnie do tyłu i niestety jak nogami hamowałem droga sie skonczyła a zaczeła sie trawa i rów,noga w dół ia w dół i moto na mnie dupsko obite i kolano obdarte a moto cale;d
czyli krótko mówiąc zaczynamy sezon ;d
na drodze piaszczystej pozarzucałem moto na boki i przy 3cim biegu w poslizg wpadłem;p;d
na lewo zniosło przebalansowałem na prawo i sie zaczeło ;d
lekki drift, obrót o 180stopni;d ustałem, cofneło mnie do tyłu i niestety jak nogami hamowałem droga sie skonczyła a zaczeła sie trawa i rów,noga w dół ia w dół i moto na mnie dupsko obite i kolano obdarte a moto cale;d
czyli krótko mówiąc zaczynamy sezon ;d
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Urbud napisał(a):U mnie takze fajna pogoda dzisiaj, to se popujalem....niestety juz widzialem wypadek z udzielem motocykla
Coś poważnego ?
Dream ride... www.youtube.com/watch?v=6EyJz46EMWk
-
Fikol - Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
dzis do białegostoku zawitała wspaniala pogoda , slonce +10 C , przewaznie szosy suchutkie,
Wynik : ~140 km .
ogolnie po białym widzialem z 8 szlifierek pare czoperow skuterow .
takze sezon co raz blizej
Zycze wszystkim Szerokosci&przyczepnosci ! bajo.
Wynik : ~140 km .
ogolnie po białym widzialem z 8 szlifierek pare czoperow skuterow .
takze sezon co raz blizej

Zycze wszystkim Szerokosci&przyczepnosci ! bajo.
zwolnij
- RAFF
- Świeżak
Fikol napisał(a):Naprawdę żal dupe ściska, że maj motór jeszcze zimuje i w dodatku choroba mnie dopadła![]()
12 *C było u mnie
To jakoś zimno u Ciebie było bo u mnie 13-14

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Ja 85 km nakręciłem. Sucha droga. Jeździłem w okolicach gdzie mam sporo małych rondek, mały ruch. Można było potrenować drobne przechyły.. kilkanaście fajnych łuków itp. Było też awaryjne hamowanie i kontrolowany uślizg tylnego koła po heblowaniu nożnym.. Chciałem sprawdzić hebelki.. Ogólnie bezpiecznie i bez przygód..
Ps. Jedynie na początku nie mogłem się przyzwyczaić do nowego buta. Dość duże i nie czułem biegów na początku..
Ledwo się zaczęło, a już groźny wypadek. Chyba znowu puszka..
http://wiadomosci.wp.pl/gid,10826476,ti ... leria.html
Pozdr
Sh
Ps. Jedynie na początku nie mogłem się przyzwyczaić do nowego buta. Dość duże i nie czułem biegów na początku..
Ledwo się zaczęło, a już groźny wypadek. Chyba znowu puszka..
http://wiadomosci.wp.pl/gid,10826476,ti ... leria.html
Pozdr
Sh
-
Shaft - Świeżak
ciekaw jestem co zrobi motocyklista jak sie obudzi a obok niego lezy ten z kadeta :]
ale nie ma co sie dziwic sezon sie zaczyna.. Lką jak dzisiaj śmigałem widziałem vstorma ;dspokojnie rekreacyjnie sobie leciał przez miasto. Jak przed elke sie pchają dzisiaj 2ch nie skasowałem;p prawie... im to obojętne czy ty zdążysz zahamować czy niee.. elka- cipki za kółkiem mozna się wciąc..
motór-- dawcy.. im to wszystko jedno
znowu sie zaczyna ;p
szkoda tylko chłopaków i maszyn :/
a tych sqr.. z puszek za jaja i z napisem twój stary nietoperz
ale nie ma co sie dziwic sezon sie zaczyna.. Lką jak dzisiaj śmigałem widziałem vstorma ;dspokojnie rekreacyjnie sobie leciał przez miasto. Jak przed elke sie pchają dzisiaj 2ch nie skasowałem;p prawie... im to obojętne czy ty zdążysz zahamować czy niee.. elka- cipki za kółkiem mozna się wciąc..
motór-- dawcy.. im to wszystko jedno
znowu sie zaczyna ;p
szkoda tylko chłopaków i maszyn :/
a tych sqr.. z puszek za jaja i z napisem twój stary nietoperz
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
no ja dzisiaj zrobilem 150km
such bylo i bardzo ciepło
pozytywnie jestem nastroojony do jutrzejszego dnia
mam nadzieję że się nie rozczaruję
such bylo i bardzo ciepło
pozytywnie jestem nastroojony do jutrzejszego dnia
mam nadzieję że się nie rozczaruję
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości