Jaki kupić motocykl do offroadu? Co sądzicie o...?
Te motory co zostały wymieniony to nie crossy. Po co jeździć crossem w 2 osoby jak tym sie tylko po lasach polach itp śmiga i nawet nie ma podnóżków.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Opłaca mi się kupic ten motor http://moto.allegro.pl/item360931389_ka ... kazja.html
Jak myślicie , tylko że gościu chce 500zl więcej . Prosze o szybką odpowiedz
Jak myślicie , tylko że gościu chce 500zl więcej . Prosze o szybką odpowiedz

-
Tomek00 - Bywalec
Ja też się zastanawiałem i to dość długo na KDX'em już nawet z jednym kolesiem gadałem w sprawie transportu ale ... postawiłem na DT bo więcej części moto bardziej popularne - łatwiej o pomoc, doradzenie itp. ... nie chce Ci mieszać ale z tym kdx'em to moga być problemy oczywiście dużo cześći będzie pasowało od innych modeli (tak jak wyżej pisałem) ale jeśli nie to może być problem tym bardziej że gościu pisze że moto ma "stan dobry" więc....
-
Mosori - Świeżak
No na zdjęciach wygląda nawet nawet tylko gościu z mocą się o jakieś 10km pomylił
Po linku z aukcji Ci nikt nie powie, trzeba jechać obejżeć bo inaczej to można tylko gdybać.

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
nie wiem gdzie zadać te głupie pytanie wiec zadam je tu z góry przepraszam z głupotę i złe umiejscowienie posta. na czym polega zawieszenie up side down
"Jeśli będziesz krzyczał,wielu cię usłyszy, jeśli będziesz mówił cicho wielu cię zrozumie."
Andrzej Majewski.
Andrzej Majewski.
-
Starlogic - Świeżak
Mosori napisał(a):ogólnie KDX'y są w cenie...a my Ci dokładnie nie powiemy bo nie znamy prawdziwego stanu moto
Moto w stanie dobrym silnik fajnie chodzi , równo bez zarzutów .Plastiki są troche porysowane i w niektórych miejscach są przełąmane np przy jednej ze śrub jest pękniecie ok 2cm więc .. ale prawie nic nie widac .Amortyzatory i reszta też sprawne .Wszystko w motorku ładnie chodzi .Tak jak pisałem mój kolega go kupuił i mnie przewiuzł , bardzo mi się podoba ale nie wiem czy ta cena jest dobra .Chciałbym też zeby jakiś szpec z dziedziny enduro wypisał mi najfajniejsze enduro o poj 125 . Mam jeszcze 1 misąc na decyzje więc potrzeba pomocy . Chciałbym przejechac się też z kolegami nad morze więc silnik musi byc wytrzymały .

-
Tomek00 - Bywalec
Tomek ja z własnego doświadczenia mogę polecić Ci DT chociaż mam ją krótko jestem bardzo zadowolony, ale nie nadaje się w przeciwieństwie do KDX'a do skoków niestety (ale DT to bardziej dualsport niż enduro ale...) także jakbys chciał poszaleć na torze to raczej KDX ... wybór należy do Ciebie ... ja kupiłem DT bo była blisko i nawet tanio chociaż bardzo podobał mi się KDX (tylko był z podkarpackiego no i nie było jak go przywieźć), ale jestem zadowolony z tego że kupiłem DT i myślę że dobrze zrobiłem i ją ci sam mogę polecić 

-
Mosori - Świeżak
Jack:
KTM SX 125
Kawasaki KX 125
Yamaha YZ 125
Suzuki RM 125
TM 125
Honda CR 125
Husqvarna CR 125
Nie ma tu żadnych znacznych różnic w psuciu ... jak się o nie dba i jeździ tak na powarznie po torze i często to raz na sezon wypada zrobić remont ...
KTM SX 125
Kawasaki KX 125
Yamaha YZ 125
Suzuki RM 125
TM 125
Honda CR 125
Husqvarna CR 125
Nie ma tu żadnych znacznych różnic w psuciu ... jak się o nie dba i jeździ tak na powarznie po torze i często to raz na sezon wypada zrobić remont ...
-
Mosori - Świeżak
http://moto.allegro.pl/item360931389_ka ... kazja.html
Czy ten motor ma 38 czy mniej koni , niech ktoś napisze ile ma ten KDX na oko i ile ma przeciątna dt
Czy ten motor ma 38 czy mniej koni , niech ktoś napisze ile ma ten KDX na oko i ile ma przeciątna dt

-
Tomek00 - Bywalec