Zobacz wątek - wścibscy przechodnie
NAS Analytics TAG

wścibscy przechodnie

O wszystkim
_________

Postprzez adam_89 » 22/5/2008, 20:58

<borut> napisał(a):Co do ogladania nie ma jeszcze nic złego w tym ale faktycznie takie śmielsze osobniki które macają i siadają powinni dostac po mordzie. Bo to tak jak by obmacywali wasza kobiete i próbowali ją zgwałcic ale ogladać to mogą bo to fajnie ze ma sie ładna kobite ;)

świeta racja :D :D :D
adam_89
Stały bywalec

Postprzez ChudyNs1 » 22/5/2008, 21:26

Mi się tam jeszcze nie zdazylo zeby ktos mi na motor siadał ale ruszyc cos zawsze muszą dziady,
Tak na prawde nie ma skutecznej metody by łap nie pchali do motóra, jednemu wytlumaczysz ze nie mozna to sie znajdzie drugi który o tym jeszcze nie wie.
Pozdr.
<b>>>>>>>>>>>>>>>>Bez Młota To Nie Robota<<<<<<<<<<<<<
Obrazek
ChudyNs1
Świeżak

Postprzez falconiforme » 22/5/2008, 22:05

Ja aktywuje alarmik, takie cudo odgania każdego.
Ongoing Success
falconiforme
VIP Ścigacz.pl

Postprzez mr_neox » 23/5/2008, 00:34

Jak miałem starą ETZkę to nie miałem z tym zbytniego problemu, podstawka centralna pod sklepem na parkingu i niech się dzieje co chce :wink:

przeciętny user 80 -cio kilogramowego odkurzacza nie był w stanie jej zestawić 8)

Ale jakby to był motocykl na który zapierdalał*em i odkładałem ponad rok czasu nie pijąc 3 piwek w barze ze znajomymi bo aż po 5zł to byłbym skłonny komuś twarz poprzestawiać za porysowne owiewki albo co gorsza za wmięty bak...
Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
mr_neox
Świeżak

Postprzez Sorbinian » 23/5/2008, 07:13

sporo alarmów ma zaimplementowany odstraszacz. W chwili gdy ktoś sie zbliża to ty odpalasz alarm jak spierdala to alarm off:D super zabawa ostatnio sobie stałem za rokiem kilka metrów i jak dzieciak podchodził to alarm on:D i dzieciaka nie było:D jedyne co może pocieszyć to to ze jak jakaś lepsza fura stoi na ulicy to jak sie trafi wycieczka to każdy robi sobie fotki opierając sie o dach maskę chwytając za klamkę. a widziałem już takich co siadali na nadkolach:D
Sorbinian
Świeżak

Postprzez Meciek » 23/5/2008, 07:54

Bodajże w filmie taxi , właściciel taksówki miał taki odstraszacz w postaci włączających się spryskiwaczy.
Meciek
VIP Ścigacz.pl

Postprzez batim » 23/5/2008, 07:59

najgorzej jest zostawic motór na wiosce pod sklepem w godzinach od 10 do 12 kiedy żule zaczynaja melanze... sie jak przykleja to nawet jak sie wyjdzie to sie odkleic niechca ... :]
jestem normalny czyli dla wielu inny :D
batim
Świeżak

Postprzez Szopekk » 23/5/2008, 09:35

mi tam nie przeszkadza jak ktos sobie oglada...raz starszy koles chcial nawet runde wysmialem go...xD a dobra zabawa jest ze zdalnym odpalaniem...raz sie z kumplem bawilismy to albo sie ktos przestraszyl albo dziwil...a trafil sie raz taki ze 13 letni zapaleniec ze ledwo zdazylismy zgasic bo juz siedzial :)
nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...) :) xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/
Szopekk
Świeżak

Postprzez Cyprys » 23/5/2008, 10:51

Macie rację. Podobnie jak dla Was, podziw dla motorów jest dla mnie obcy.
Cyprys
Świeżak

Postprzez olo113 » 23/5/2008, 14:09

nie tak dawno bo dzisiaj postawiłem moto przed sklepem, nie było mnie moze z minutę i starszy gość zainteresował się sprzętem. Ale przynajmniej osobiście nie doświadczyłem jakieś natarczywości.
Może boją się łysych koksów :) hehe
pzdr
Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
olo113
VIP Ścigacz.pl

Postprzez elco » 23/5/2008, 22:41

Meciek napisał(a):Bodajże w filmie taxi , właściciel taksówki miał taki odstraszacz w postaci włączających się spryskiwaczy.

a do motura sie takie cos da zamontowac i najlepiej jeszcze zeby sie wycieraczki wlaczaly :lol: :?:
Honda VFR 800 FI
elco
Moderator

Postprzez Meciek » 24/5/2008, 07:09

elcommendante napisał(a):
Meciek napisał(a):Bodajże w filmie taxi , właściciel taksówki miał taki odstraszacz w postaci włączających się spryskiwaczy.

a do motura sie takie cos da zamontowac i najlepiej jeszcze zeby sie wycieraczki wlaczaly :lol: :?:

Lepiej wyobraź sobie jakby ludzi uciekali i jaka byłaby polewka z tego.
Meciek
VIP Ścigacz.pl

Postprzez oscypek » 24/5/2008, 08:32

No i wczoraj też, mnie dopadała ciekawość przechodniów! A najgorsze jest to, że wszystko widziałem w lustrze. Siedziałem sobie u fryzjera na fotelu. Motocykl postawiłem przed wejściem, tak żebym go widział. No ale niestety gdy tylko siadłem na ten fotel, od razu przyszedł jakiś starszy Pan. No i zaczęło się, manetka, kręcenie kierownicą, obmacywanie wszystkich chromowanych i lakierowanych części, wszędzie pełno paluchów i tłustych odcisków jego łap! A właśnie przed wyjazdem z domu sobie odpicowałem brykę! Oczywiście gdy tylko nadarzyła się okazja to wstałem z fotela i ruszyłem! Jednak ku mojemu zdziwieniu tek Pan gdy tylko zwróciłem mu uwagę, odwrócił się na pięcie i tak jak by mnie w ogóle nie słyszał oddalił się w tak zwanych podskokach! Szok!
A ja po powrocie do domu znowu szmateczka i polerowanko!
Masakra!
oscypek
Świeżak

Postprzez elco » 24/5/2008, 13:12

Meciek napisał(a):Lepiej wyobraź sobie jakby ludzi uciekali i jaka byłaby polewka z tego.

Pewnie jakis starszy Pan zawalu na miejscu by dostal :D
Honda VFR 800 FI
elco
Moderator

Postprzez pablomotors » 24/5/2008, 14:49

elcommendante napisał(a):
Meciek napisał(a):Lepiej wyobraź sobie jakby ludzi uciekali i jaka byłaby polewka z tego.

Pewnie jakis starszy Pan zawalu na miejscu by dostal :D

Chciałbyś mieć go na sumieniu? ;)

Ja w chwili obecnej nie mam problemu z przechodniami bo jeżdżę na simsonie s50.
pablomotors
Świeżak

Postprzez kanclerz » 28/5/2008, 16:14

zmienny punkt widzenia wzgledem punktu polozenia :P
przypopmniala mi sie pewna historia, bedac w anglii z 8 - 9 lat temu, trafilismy z kumplami na zlot w Hastings (masakra!) no i oczywiście zaczelo sie przymierzanie do maszyn ziomki (po 15 lat każdy) wsiadaly na moto nawet we 2kę po czym pstryk fotka. Ja nie wsiadalem na te motorki bo czulem ze moze byc przypal. W końcu jeden koleś zauwazył ten niecny proceder skoczył do łebka i zaczął nim szarpać poleciały FUCK itp. kolo zaczął błagac go po polsku zeby go puścił, koleś trochę zmiękł.(polak - biedny człowiek, motoru nie widział hehe :) Wtedy pomyślałem ze kolesia (od moto) pop... delikatnie bo zareagował dosyć ostro jakbysmy mu obsikali ten motor zbiorowo.
Teraz go rozumiem bo gdybym sam zobaczył łebków na moim moto to też bym się wkur...
PS: Co (nie)najlepsze moto były ustawione w dłuuuuuugim rzędzie jeden przy drugim, ciekawe jak by wyglądało motocyklowe domino?
kanclerz
Świeżak

Postprzez KaMu$ » 28/5/2008, 18:52

kanclerz napisał(a):PS: Co (nie)najlepsze moto były ustawione w dłuuuuuugim rzędzie jeden przy drugim, ciekawe jak by wyglądało motocyklowe domino?

Jako właściciel jednośladu znajdującego się w takim rzędzie napewno nie chciałbyś tego doświadczyć :D :D
KaMu$
Świeżak

Postprzez melvin » 28/5/2008, 18:54

jako sprawca przewrócenia się domina z motocykli, nie zdążyłbyś zobaczyć jak przewracają się pierwsze dwie maszyny bo już byś dostał w twarz...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! :twisted:
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez kanclerz » 28/5/2008, 21:17

melvin napisał(a):jako sprawca przewrócenia się domina z motocykli, nie zdążyłbyś zobaczyć jak przewracają się pierwsze dwie maszyny bo już byś dostał w twarz...

ja tylko spokojnie pstrykałem fotki, ale i tak pewnie by połamali całą naszą czwórkę, a potem... wole nie myśleć.
Jednak choć nie popieram takiego zachowania, potrafie... nie... staram się zrozumieć małolatów którzy pchają łapska i tyłki na moto, co innego tatuś sadzający (stawiający?) bachora baku. Niewytrzymał bym :twisted:
kanclerz
Świeżak

Postprzez front247 » 28/5/2008, 21:47

pewnie sie ze mną nie zgodzicie ale zauwazam na tym forum pewną słowną agresywnosc, szczególnie doswiadczonych userów, w sytuacjach zupełnie hipotetycznych, od razu jest wale w ryj, panowie to tylko motocykle, używka jakich wiele, ze nawet ktos manetką pokreci czy dotknie chromu to co bez słowa w ryj? Są inne metody nie trzeba tak agresywnie od razu, w koncu dla kogos moze byc wazniejszy, nowy, motor za pare tysi, od twarzy innego człowieka? przepraszam ale jakby nawet mnie podkusiło i dotknąl bym tego czy innego motoru z ciekawosci i dostał bez słowa w twarz to bym musiał takiemu cwaniakowi rece połamac na miejscu, takze panowie walący od razu w ryj, przystopujcie troszke z tą agresją, troszke tolerancji i dobrej woli. W koncu ludzmi jestesmy a to są tylko motory.
pozdrawiam serdecznie

Polska trudna języka, ale popracuj jeszcze nad tym. W kolorze czerwonym masz moje interwencje. a swoją drogą - gdzie parkujesz auto? Po prostu podejdę i wsiądę i będe kręcił sobie wajchami, a Ty się będizesz z boku uśmiechał i prosił, zebym wyszedł? Hmm...
Trr
front247
Świeżak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark