Serwer CS @ Scigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Kurczaki sa spoko
technicznie to jest kara lepsza niz ban na serwerze.
Dodatkowo raz jeszcze powtarzam +hook to linka ktora leci torem balistycznym.
Bindujemy z konsoli
bind <klawisz> +hook
np
bind capslock +hook
Dodatkowo dodalem Warcraft MOD (na prosbe kogos z forum, niepomne nicks). Po podlaczeniu sie wybieramy terro albo CT i jest pytanie z AMX`a
o wybor klasy. Kazda klasa ma swoje experience (doswiadczenie) i w miare zabijania nabija sobie expa zdobywajac jakas tam ceche specjalna (jakies teleporty sa , cos tego.. nie bawilem sie).
Milego ^^
Na GG jestem niewidoczny,jakby cos
maila znacie , pw mozna pisac.
Statsme to nie csstat uzywamy /top10 i /statsme
Czytamy to co serwer pisze
Dalej naklaniam do wysylania mapek
I dzisiaj gralem (zeby nie bylo) z wlaczonym hackpakiem -
jesli siedze jako AlliSS to napewno mam wlaczone wszystkie mozliwe hacki, czity i co tam mozna wymodzic i testuje, takze strzal konczy sie auto-headszotem odemnie ;p (powinien, grrr.. PuNk).
Tak czy inaczej - bo sprawa juz nabrzmiala nieco - jesli ktos dalej uwaza ze PuNk gra na czitach, zerknijcie sobie na spec`cie na niego. Mozna tak grac owszem zeby tego nei bylo widac, ale jak na razie nie widzialem nic az tak karygodnego zeby smialo powiedziec ze mieliscie racje (oprocz 2 akcji...) Takze ja mam baczenie, wy tez - jesli wydaje sie wam ze ktos czici, dajcie znow znac na -pm- i sie przyuwazy.
Serdecznie pozdrawiam w imieniu zarowno swoim jak i sponsora, fundatora czyli Eneasza

technicznie to jest kara lepsza niz ban na serwerze.
Dodatkowo raz jeszcze powtarzam +hook to linka ktora leci torem balistycznym.
Bindujemy z konsoli
bind <klawisz> +hook
np
bind capslock +hook
Dodatkowo dodalem Warcraft MOD (na prosbe kogos z forum, niepomne nicks). Po podlaczeniu sie wybieramy terro albo CT i jest pytanie z AMX`a
o wybor klasy. Kazda klasa ma swoje experience (doswiadczenie) i w miare zabijania nabija sobie expa zdobywajac jakas tam ceche specjalna (jakies teleporty sa , cos tego.. nie bawilem sie).
Milego ^^
Na GG jestem niewidoczny,jakby cos

maila znacie , pw mozna pisac.
Statsme to nie csstat uzywamy /top10 i /statsme
Czytamy to co serwer pisze
Dalej naklaniam do wysylania mapek

I dzisiaj gralem (zeby nie bylo) z wlaczonym hackpakiem -
jesli siedze jako AlliSS to napewno mam wlaczone wszystkie mozliwe hacki, czity i co tam mozna wymodzic i testuje, takze strzal konczy sie auto-headszotem odemnie ;p (powinien, grrr.. PuNk).
Tak czy inaczej - bo sprawa juz nabrzmiala nieco - jesli ktos dalej uwaza ze PuNk gra na czitach, zerknijcie sobie na spec`cie na niego. Mozna tak grac owszem zeby tego nei bylo widac, ale jak na razie nie widzialem nic az tak karygodnego zeby smialo powiedziec ze mieliscie racje (oprocz 2 akcji...) Takze ja mam baczenie, wy tez - jesli wydaje sie wam ze ktos czici, dajcie znow znac na -pm- i sie przyuwazy.
Serdecznie pozdrawiam w imieniu zarowno swoim jak i sponsora, fundatora czyli Eneasza

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Ladna robota
ja musze tylko posciagac mapki ,bo jak mi zagwizdalo sciaganie 15 min to dziekuje
Rezerwuje sobie weekend i popykam z Wami narazie musze przezyc dwa dni eh

Rezerwuje sobie weekend i popykam z Wami narazie musze przezyc dwa dni eh

-
simonw napisał(a):
Tak z ciekawości zapytam

Chodzi Ci o te 5 bań na aim_map ?? xD
Napisz, bo naprawdę chcę widzieć, co masz na myśli

"Myśl pozytywnie..
To życia esencja..."
To życia esencja..."
-
PuNk - Świeżak
PuNk tak naprawdę w porównaniu do absolutnych wymiataczy jest pikuś jeszcze... pooglądajcie sobie filmiki gości którzy na prawdę wymiatają w CS'a zobaczycie jakie akcje robią i w jakich sytuacjach potrafią zabijać i z jaka prędkością.
http://pl.youtube.com/watch?v=gglP5KkzoUw
obejrzyjcie sobie ten filmik...
http://pl.youtube.com/watch?v=gglP5KkzoUw
obejrzyjcie sobie ten filmik...
"Bo każdy inny motocykl jest tylko PRAWIE tak dobry jak HONDA"
"Sezon trwa cały rok, tylko czasami pogoda nie dopisuje"
Album mojej CB750 (otwórz link)
-
indor - Świeżak
Jakby mi sie chciało sklejać akcje jakie mam
to nie były by gorsze...
Po drugie, jakbym grał na miejscu jego przeciwników gość już by leżał xD gra przeciwko jakiemuś słabemu klanowi.
Indor, wyzywam CiÄ™ 1 na 1 na mapie aim_map
Pokaż co potrafisz i poznaj gniew wymiatacza
ResztÄ™ zapraszam do spectors ;]
Dziś wieczór rozegra sie mecz, jeśli nie masz nic przeciwko oczywiście...
to nie były by gorsze...
Po drugie, jakbym grał na miejscu jego przeciwników gość już by leżał xD gra przeciwko jakiemuś słabemu klanowi.
Indor, wyzywam CiÄ™ 1 na 1 na mapie aim_map
Pokaż co potrafisz i poznaj gniew wymiatacza

ResztÄ™ zapraszam do spectors ;]
Dziś wieczór rozegra sie mecz, jeśli nie masz nic przeciwko oczywiście...
"Myśl pozytywnie..
To życia esencja..."
To życia esencja..."
-
PuNk - Świeżak
PuNk
chętnie zagram ale ja dziś jestem lamus... nie mam nawet 10% moich umiejętności z przed paru lat... ja kiedyś należałem do czołówki polskiej sceny CS'a dziś już nie umiem tak grać.
Ale wyzwanie przyjmuje... zobaczę na co mnie jeszcze stać.

-
indor - Świeżak
spokojnie ja to jeszcze w pracy jestem
szczerze mówiąc nie wiem czy będziemy grać akurat dziś...
Simon powiedz mi czy możesz sam robić jakie opcje będą mieli admini dzięki menu z AMX'a ?

Simon powiedz mi czy możesz sam robić jakie opcje będą mieli admini dzięki menu z AMX'a ?
-
indor - Świeżak
1. Prosze wbijac na gg jesli macie pytania
2. Moge wszystko a jesli nie moge, moge napisac badz zlecic w dowolnym istniejacym na swiecie jezyku programowania - pytanie "po co" skoro na 80% ktos/cos zrobil to wczesniej trzeba tylko poszukac. Pisz co Cie interesuje
3. PuNku drogi, wisialem na radarze, wallu i aimie. Fajne jest to ze wall i hud/radar dzialaja nawet kiedy nie gram (jestem na specie) wiec miales takie 2 akcje, raz poszles prosto na kogos, i waliles z wyprzedzeniem zza winkla (wygladalo to tak ze ktos sie czai, nie slyszysz go, ja go widze obok lufy, ty dajesz lewo i walisz jak on sie za sciana ruszyl w strone gdzie strzeliles).
Druga akcja taka ze masz lufe lekko od glowy i robisz bardzo szybki ale minimalny ruch, jak serwomechanizm po czym walisz heada :>
Teoretycznie nie mozna * zrobic tak szybkiego i jednoczesnie malego ruchu i z tak prezycja walnac. Wygladalo to dokladnie jak moj aim, na wlaczonym auto_aimie (sam dociaga kilka mm przy rozpoczeciu strzelania jesli cel sei zalokuje - wyglada to jak wystrzeliwanie rakiet w F16, mam na HUD kratke ktora Cie sledzi, jak z czerwonej robi sei zielona, jestem zalokowany, jak tylk dam fire sam dociagnie i strzeli).
* niemozliwe - znaczy w relanym czasie dla przecietnego czlowieka na zwylkej myszy..etc
Natomiast dalej mowie iz sa to DOMYSLY i nie ma jednoznacznej odpowiedzi, a ja chcialbym zachowac umiar. Przypomina mi sie scena z Monty Pythona -zywot Briana- scena z kobietami na kamienowaniu...
ona ona , on on on...
mniej wiecej tak samo tutaj to dziala, ktos walnie 3 heady pod rzad i wszyscy dra jape cheater, cheater, cheter... nie wazne ze mu sie akurat tak usralo. Mi tez z pare razy sie fuxło i walnalem zza winkla heada w biegu - co nie znaczy ze mialem aima (dokladnie wtedy nawet nie moglem go miec...). Po prostu ludzie sa lepsi i gorsi i tyle.
Daleko szukac, ost w domu gralem z naszymi koderami i rozwalalem ich (ja + bot, kontra rottery oba) bez problemow, po 2 tygodniach (wczoraj) oba rottery rozwalily do nogi mnie i gelo
Dodatkowo w CS miejsca trafien NIE sa dokladnie na ciele przeciwnika. Przy ruchu czasami szkielet idzie sobie a "hitbox" sobie i walac OBOK przeciwnika mozna mu sprzedac heada. Podobnie strzelajac lekko nad glowe jak ktos kucnie, strzelamy mu heada. Pewnie takich malych bledziekow w CS chlopaki znaja wiecej - to doczytalem w ciagu kilku dni, bo pierwszy raz od -n lat administruje znow serwerem gry i bezmala wszystko sie zmienilo.
Takze - zachowujac niezdrowy umiar - nie mowie tak nie mowie nie, obserwuje.
I zeby -NIE- psuc statsow, ja gram jako Simon-W
(wejscie na srv jako ja odrazu kick+ban!!!)
natomiast jako AlliSS tylko jak mam wlaczone wszystkie hacki i obserwuje.
Denerwuje mnie tez takze to, ze prosze o nie strzelanie bo cos robie / pisze i obrywam. Tak wiec admin jak sie swieci na kolorowo (ma poswiate) ma wlaczone GOD MODE. W ten sposob moge cos sprawdzac i testowac i nie bedziecie sobie stastow stukac, skoro wyraznie pisze ze _NIE_GRAM_ tylko cos robie. Nie wszystko mozna zrobic ze specta i czasami podczas gry musze wejsc jako gracz np sprawdzic menu jak wyglada itp. Jak zostane ostatni np z druzyny uwierzcie ze sam sie zabije zeby byla kolejna runda, uwierzcie
Znow siedzialem do 5tej dzisiaj, zrobilem troche rzeczy, testuje lokalnie i jak bede pewien, zaczne wrzucac ^^
PLanowane:
* Odrzut broni
* Bardziej krwawy head
* Krwawienie po trafieniu (+ slady krwi na piasku)
* Pocztowka od zabojcy (fotka z headem jak umarles)
--- TEST ONLY
Miotacz plomieni
Nowe granaty
Achmed Bombowy Samobojca
MP4 Masterkey (dla wyjasnienia MP4 najczesciej ma podlaczany wyrzutnik granatu 40mm badz shotguna 6scio strzalowego)
Wiecej grzechow nie pamietam... i powiem tak jak Michael Jackson - "Kocham was dzieciaki"
2. Moge wszystko a jesli nie moge, moge napisac badz zlecic w dowolnym istniejacym na swiecie jezyku programowania - pytanie "po co" skoro na 80% ktos/cos zrobil to wczesniej trzeba tylko poszukac. Pisz co Cie interesuje
3. PuNku drogi, wisialem na radarze, wallu i aimie. Fajne jest to ze wall i hud/radar dzialaja nawet kiedy nie gram (jestem na specie) wiec miales takie 2 akcje, raz poszles prosto na kogos, i waliles z wyprzedzeniem zza winkla (wygladalo to tak ze ktos sie czai, nie slyszysz go, ja go widze obok lufy, ty dajesz lewo i walisz jak on sie za sciana ruszyl w strone gdzie strzeliles).
Druga akcja taka ze masz lufe lekko od glowy i robisz bardzo szybki ale minimalny ruch, jak serwomechanizm po czym walisz heada :>
Teoretycznie nie mozna * zrobic tak szybkiego i jednoczesnie malego ruchu i z tak prezycja walnac. Wygladalo to dokladnie jak moj aim, na wlaczonym auto_aimie (sam dociaga kilka mm przy rozpoczeciu strzelania jesli cel sei zalokuje - wyglada to jak wystrzeliwanie rakiet w F16, mam na HUD kratke ktora Cie sledzi, jak z czerwonej robi sei zielona, jestem zalokowany, jak tylk dam fire sam dociagnie i strzeli).
* niemozliwe - znaczy w relanym czasie dla przecietnego czlowieka na zwylkej myszy..etc
Natomiast dalej mowie iz sa to DOMYSLY i nie ma jednoznacznej odpowiedzi, a ja chcialbym zachowac umiar. Przypomina mi sie scena z Monty Pythona -zywot Briana- scena z kobietami na kamienowaniu...
ona ona , on on on...
mniej wiecej tak samo tutaj to dziala, ktos walnie 3 heady pod rzad i wszyscy dra jape cheater, cheater, cheter... nie wazne ze mu sie akurat tak usralo. Mi tez z pare razy sie fuxło i walnalem zza winkla heada w biegu - co nie znaczy ze mialem aima (dokladnie wtedy nawet nie moglem go miec...). Po prostu ludzie sa lepsi i gorsi i tyle.
Daleko szukac, ost w domu gralem z naszymi koderami i rozwalalem ich (ja + bot, kontra rottery oba) bez problemow, po 2 tygodniach (wczoraj) oba rottery rozwalily do nogi mnie i gelo

Dodatkowo w CS miejsca trafien NIE sa dokladnie na ciele przeciwnika. Przy ruchu czasami szkielet idzie sobie a "hitbox" sobie i walac OBOK przeciwnika mozna mu sprzedac heada. Podobnie strzelajac lekko nad glowe jak ktos kucnie, strzelamy mu heada. Pewnie takich malych bledziekow w CS chlopaki znaja wiecej - to doczytalem w ciagu kilku dni, bo pierwszy raz od -n lat administruje znow serwerem gry i bezmala wszystko sie zmienilo.
Takze - zachowujac niezdrowy umiar - nie mowie tak nie mowie nie, obserwuje.
I zeby -NIE- psuc statsow, ja gram jako Simon-W
(wejscie na srv jako ja odrazu kick+ban!!!)
natomiast jako AlliSS tylko jak mam wlaczone wszystkie hacki i obserwuje.
Denerwuje mnie tez takze to, ze prosze o nie strzelanie bo cos robie / pisze i obrywam. Tak wiec admin jak sie swieci na kolorowo (ma poswiate) ma wlaczone GOD MODE. W ten sposob moge cos sprawdzac i testowac i nie bedziecie sobie stastow stukac, skoro wyraznie pisze ze _NIE_GRAM_ tylko cos robie. Nie wszystko mozna zrobic ze specta i czasami podczas gry musze wejsc jako gracz np sprawdzic menu jak wyglada itp. Jak zostane ostatni np z druzyny uwierzcie ze sam sie zabije zeby byla kolejna runda, uwierzcie

Znow siedzialem do 5tej dzisiaj, zrobilem troche rzeczy, testuje lokalnie i jak bede pewien, zaczne wrzucac ^^
PLanowane:
* Odrzut broni
* Bardziej krwawy head
* Krwawienie po trafieniu (+ slady krwi na piasku)
* Pocztowka od zabojcy (fotka z headem jak umarles)
--- TEST ONLY
Miotacz plomieni
Nowe granaty
Achmed Bombowy Samobojca
MP4 Masterkey (dla wyjasnienia MP4 najczesciej ma podlaczany wyrzutnik granatu 40mm badz shotguna 6scio strzalowego)
Wiecej grzechow nie pamietam... i powiem tak jak Michael Jackson - "Kocham was dzieciaki"
(otwórz link)

-
-
z racji tego ze wszyscy brali niewidzialnosc, wylaczylem chwilowo warcrafta.
Odrzut dziala, extreme headshot tez
niestety FORCE Mod, czyli moce Jedi jest offline i sie nie pobral, a szkoda bo ponoc jest jak w Jedi Knight...
szukam dalej i dzisiaj znow nocka do 5 nad ranem zeby bylo Wam lepiej
Odrzut dziala, extreme headshot tez

niestety FORCE Mod, czyli moce Jedi jest offline i sie nie pobral, a szkoda bo ponoc jest jak w Jedi Knight...
szukam dalej i dzisiaj znow nocka do 5 nad ranem zeby bylo Wam lepiej

(otwórz link)

-
O Pan fundator *cmok*
Milosciwy Eneaszu, zechcij zaimputowac iz tych 4rech to moich 2 programistow bazodanowych vs. ja i Gelo007
a o 4 nie wiem, bo bylem na konsoli do 5tej i instalowalem i poberalem mody z amxmod.costam ... niewazne, ciezko pracowalem
pozniej dorwala mnie kolezanka i juz bylo rano.
Milosciwy Fundatorze Eneaszu, chcialbym takze abys zaimaginowal, ze ludzie sie bawia, fun wiesz w zime, zeby nie miec deprechy zimowej
Milosciwy Eneaszu, zechcij zaimputowac iz tych 4rech to moich 2 programistow bazodanowych vs. ja i Gelo007
a o 4 nie wiem, bo bylem na konsoli do 5tej i instalowalem i poberalem mody z amxmod.costam ... niewazne, ciezko pracowalem

pozniej dorwala mnie kolezanka i juz bylo rano.
Milosciwy Fundatorze Eneaszu, chcialbym takze abys zaimaginowal, ze ludzie sie bawia, fun wiesz w zime, zeby nie miec deprechy zimowej

(otwórz link)

-
1. yaopl - nie wiem kim jestes natomiast wylacz wall hacka, bo tak perfidnie to widac ze przy kolejnym uzyciu dostajesz bana
2. Realistic MOD
* Makes mods like CS more "realistic"
* Adds bleeding effects like Gore Plugin (removed decals: caused lag on slower machines)
* Slows Players down depending on how many times they've been hit in the legs
* Decreases health depending on how many times they've been hit (bleeding)
* If you are hit by a HE grenade you light on fire
* If you stand too close to someone whos on fire, you catch fire
* If you are slashed by a knife you bleed a lot
*
* Bandages can only be bought at the beginning of the round until the buytime
* for the server is reached. also, you must be in the buyzone to buy them.
*
* Same goes for fire extinguishers.
*
* You may buy as many bandages as you want. A bandage can be used to stop the
* bleeding of a single wound. You may use as many as you have bought. If you
* die you lose all of your bandages.
*
* Same rules apply for fire extinguishers.
*
* If you are on fire you can use a fire extinguisher to put yourself out.
*
* Console Commands: realmod_buy <bandage|fire> - buys a bandage. costs $100.
* Can be used to stop bleeding
* realmod_use <bandage|fire> - uses a bought bandage.
* will stop wound that is
* bleeding the most
* my_wounds - reports your wounds
* realmod_help - brings up realmod info
* realmod_menu - opens menu (YAY)
===========
3. Time of Day
W dzien jest jasno na mapie, w nocy jest ciemniej
4. Alien Vision (kara) patrzymy jak obcy
5. Fajerwerki (smieszne, swiateczne)
6. Luneta snajperska - jak w rzeczywistosci, kiedy zerkamy przez lunete albo zmieniamy ogniskowa obraz lekko sie rozmywa
7. Anticamper - kampera slychac po biciu serca (i jest Campmeter)
8. King of the Hill - niestety spowodowal pad serwera ... generalnie blad w jakies linii (zle obsluzony warunek) i... jesli sie uda to bedzie, jesli nadal bedzie wywalal serwer, coz...
05:34 (simonw LOG off)
2. Realistic MOD
* Makes mods like CS more "realistic"
* Adds bleeding effects like Gore Plugin (removed decals: caused lag on slower machines)
* Slows Players down depending on how many times they've been hit in the legs
* Decreases health depending on how many times they've been hit (bleeding)
* If you are hit by a HE grenade you light on fire
* If you stand too close to someone whos on fire, you catch fire
* If you are slashed by a knife you bleed a lot
*
* Bandages can only be bought at the beginning of the round until the buytime
* for the server is reached. also, you must be in the buyzone to buy them.
*
* Same goes for fire extinguishers.
*
* You may buy as many bandages as you want. A bandage can be used to stop the
* bleeding of a single wound. You may use as many as you have bought. If you
* die you lose all of your bandages.
*
* Same rules apply for fire extinguishers.
*
* If you are on fire you can use a fire extinguisher to put yourself out.
*
* Console Commands: realmod_buy <bandage|fire> - buys a bandage. costs $100.
* Can be used to stop bleeding
* realmod_use <bandage|fire> - uses a bought bandage.
* will stop wound that is
* bleeding the most
* my_wounds - reports your wounds
* realmod_help - brings up realmod info
* realmod_menu - opens menu (YAY)
===========
3. Time of Day
W dzien jest jasno na mapie, w nocy jest ciemniej

4. Alien Vision (kara) patrzymy jak obcy
5. Fajerwerki (smieszne, swiateczne)
6. Luneta snajperska - jak w rzeczywistosci, kiedy zerkamy przez lunete albo zmieniamy ogniskowa obraz lekko sie rozmywa
7. Anticamper - kampera slychac po biciu serca (i jest Campmeter)
8. King of the Hill - niestety spowodowal pad serwera ... generalnie blad w jakies linii (zle obsluzony warunek) i... jesli sie uda to bedzie, jesli nadal bedzie wywalal serwer, coz...
05:34 (simonw LOG off)
(otwórz link)

-
Simon co za dużo to nie zdrowo
błagam powywalaj te wszystkie pierdoły... wystarczającym bajerem jest sam mod W3 ma 8 ras i każda potrafi co innego... a że grają ludźmi ? Każdy na początku gra ludźmi w tego MOD'a a później każdy przerzuca się na nieumarlaka...
te wszystkie real mody i inne... naprawdę chcecie to wszystko na serwerze ? znowu marudzę :/ no ale kocham CS'a takim jaki jest i nigdy nie lubiłem jakichś przesadnych bajerów... do W3 długo sie musiałem przekonywać...

te wszystkie real mody i inne... naprawdę chcecie to wszystko na serwerze ? znowu marudzę :/ no ale kocham CS'a takim jaki jest i nigdy nie lubiłem jakichś przesadnych bajerów... do W3 długo sie musiałem przekonywać...

-
indor - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości