Serwer CS @ Scigacz.pl
mialem 0,01 ze starego konfa, jest ok
dobre info - po zmianie pamieci serwer wstal, wlasnie kompiluje sie na nim jadro linuxa i bazowy system, byc moze dzisiaj juz ruszy pierwszy maly test, strojenie i instalacja modów...
dobre info - po zmianie pamieci serwer wstal, wlasnie kompiluje sie na nim jadro linuxa i bazowy system, byc moze dzisiaj juz ruszy pierwszy maly test, strojenie i instalacja modów...
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Wybaczcie, że się tak wtrącę, ale co to ku*** jest? Jak to się je i gdzie można zagrać? 21 stron, a ja wogóle nie mam pojęcia na czym ta gra polega
Może i ja bym pograł? Rozwale was i pójde spać... Co wy na to?
Jakby co to taki joke z mojej strony

Może i ja bym pograł? Rozwale was i pójde spać... Co wy na to?

Jakby co to taki joke z mojej strony
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
w skrocie ?
policja kontra terro
rozne typy broni / rozny rozrzut i penetracja
a ogolnie jak quake i inne nawalanki, byle magazynek we wroga i oby zdechl
policja kontra terro
rozne typy broni / rozny rozrzut i penetracja
a ogolnie jak quake i inne nawalanki, byle magazynek we wroga i oby zdechl
(otwórz link)

-
Nie wiem jak u was ale jak Marcin robi serwer to mi na nim laguje skacze przycina sie... strzelam komus w leb a moje kule tak naprawdę jeszcze nigdzie nie poleciały i dopiero po sekundzie widzę strzały na ścianie. Z moim łączem jest wszystko OK bo nigdzie indziej na serwerach tak nie mam, nawet jak u eneasz'a gralem... swoja droga to moglibyśmy u niego na serwerze grać o ile dobrze wczoraj zauważyłem to ten serwer wciąż stoi.
Co do interpów... nigdy przenigdy nie mieszałem nic z ustawianiem tego i nie rozumiem po co sie to ustawia. Wytłumaczy mi ktoś co to jest i do czego i na czym to polega ? Bo ja gram w CS'a odkąd on istnieje i nigdy nie miałem potrzeby zmiany tego.
Co do interpów... nigdy przenigdy nie mieszałem nic z ustawianiem tego i nie rozumiem po co sie to ustawia. Wytłumaczy mi ktoś co to jest i do czego i na czym to polega ? Bo ja gram w CS'a odkąd on istnieje i nigdy nie miałem potrzeby zmiany tego.
"Bo każdy inny motocykl jest tylko PRAWIE tak dobry jak HONDA"
"Sezon trwa cały rok, tylko czasami pogoda nie dopisuje"
Album mojej CB750 (otwórz link)
-
indor - Świeżak
to jest mania Szpicera
wczoraj faktycznie mogły być lagi ale to tylko na samym początku gry bo musiałem pare stron pootwierać, potem już nic nie robiłem i widziałem że było ok. Szpicer wczoraj też się burzył na mój server dopiero potem się skapnął że to on ma problem z łączem.
Chociaż faktycznie chyba jest duży ruch przez te wolne dni :/

wczoraj faktycznie mogły być lagi ale to tylko na samym początku gry bo musiałem pare stron pootwierać, potem już nic nie robiłem i widziałem że było ok. Szpicer wczoraj też się burzył na mój server dopiero potem się skapnął że to on ma problem z łączem.
Chociaż faktycznie chyba jest duży ruch przez te wolne dni :/
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Szpicer wczoraj wiecej gadal niz gral xD
Ja mialem na poczatku tylko problemy ,byly takie lagi ,ze mnie zamrozilo na pare sekund ,a wszyscy chodzili normalnie .Pozniej to sie wszystko ustabilizowalo i bylo ok , nie narzekam
Ja mialem na poczatku tylko problemy ,byly takie lagi ,ze mnie zamrozilo na pare sekund ,a wszyscy chodzili normalnie .Pozniej to sie wszystko ustabilizowalo i bylo ok , nie narzekam

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Ja tez wole grac Terrorist ale ze zdobycznym M4A1
Dlatego normalnie gram na serwerze z modem Warcrafta3 i tam sa magiczne przedmioty i rasowe umiejętności że nawet jak zginę to odradzam się w następnej rundzie w tym co miałem w rekach ginąc
Tam to jest zabawa 

-
indor - Świeżak
PuNk psycholu
idź pić a nie w CS'a grać... won od kompa... ja właśnie też idę sobie dziabnąć 

-
indor - Świeżak
Okay,
!!! UPDATE !!!
1. Adres IP 83.170.66.77
2. Dzialaja poprawnie wszystkie zywotne funkcja serwera
3. Zmienione limity predkosci, teraz zadziala rate i pingi sa normalne
4. Nie ma latarki / zabicie kolegi z temu to kill / idlowi gracze sa killowani
5. MOZNA rozmawiac. Jednakze tutaj mala dygresja.
Jak wiecie Eneasz mieszka w UK, wcina fish&chips for breakfast i ma oryginalnego CSa (tak jest jak sie mieszka poza polska). Oczywiscie uzyl go do stworzenia serwera, jednakze sa pewne roznice miedzy pelnym produktem a kastrowanym radzieckim piratem... a niestety sa wsrod nas i tacy, ktorzy oryginalnego CSa nie posiadaja... jaka jest rada zeby to chodzilo poprawnie, nie lagowalo , dawalo sie rozmawaic itp ?
Pacz... a dokladnie to pacz v21
http://baltgames.lv/v2/dl2.php?id=150
Pod tym linkiem jest pacz do nosteama, czyli pelnych inaczej wersji. Sprawdzilem go, nie ma wirusow, nie zmienia zadnych ustawien klawiszy, mozecie go smialo i na czysto wrzucic. Oprocz nowych skorek (co bedzie szokiem dla graczy w stara wersje "skopiowana" ze szkolnej pracowni) jest ladniejszy, szybciej dziaal, nie wywala sie podczas pracy, mozna rozmawiac, ma nizsze lagi no i ogolnie jest spoko i warto go miec.
Zainstalujcie prosze - wtedy nie bedzie juz problemu typu "nie widze co ktos pisze" oraz roznych innych (lagowania takze).
Wlozylismy z Enkiem kupe pracy w to zeby scigaczowy serwer stanal i bylibysmy wdzieczni za sugestie, co by sie przydalo, moze mapy ? (podsylajci swoje ulubione), moze rating, tak by grac "na swoim koncie" i stukac sobie punkty ? czekamy na propozycje i zyczymy milej i bezproblemowej gry w nowym 2008 roku.
!!! UPDATE !!!
1. Adres IP 83.170.66.77
2. Dzialaja poprawnie wszystkie zywotne funkcja serwera
3. Zmienione limity predkosci, teraz zadziala rate i pingi sa normalne
4. Nie ma latarki / zabicie kolegi z temu to kill / idlowi gracze sa killowani
5. MOZNA rozmawiac. Jednakze tutaj mala dygresja.
Jak wiecie Eneasz mieszka w UK, wcina fish&chips for breakfast i ma oryginalnego CSa (tak jest jak sie mieszka poza polska). Oczywiscie uzyl go do stworzenia serwera, jednakze sa pewne roznice miedzy pelnym produktem a kastrowanym radzieckim piratem... a niestety sa wsrod nas i tacy, ktorzy oryginalnego CSa nie posiadaja... jaka jest rada zeby to chodzilo poprawnie, nie lagowalo , dawalo sie rozmawaic itp ?
Pacz... a dokladnie to pacz v21
http://baltgames.lv/v2/dl2.php?id=150
Pod tym linkiem jest pacz do nosteama, czyli pelnych inaczej wersji. Sprawdzilem go, nie ma wirusow, nie zmienia zadnych ustawien klawiszy, mozecie go smialo i na czysto wrzucic. Oprocz nowych skorek (co bedzie szokiem dla graczy w stara wersje "skopiowana" ze szkolnej pracowni) jest ladniejszy, szybciej dziaal, nie wywala sie podczas pracy, mozna rozmawiac, ma nizsze lagi no i ogolnie jest spoko i warto go miec.
Zainstalujcie prosze - wtedy nie bedzie juz problemu typu "nie widze co ktos pisze" oraz roznych innych (lagowania takze).
Wlozylismy z Enkiem kupe pracy w to zeby scigaczowy serwer stanal i bylibysmy wdzieczni za sugestie, co by sie przydalo, moze mapy ? (podsylajci swoje ulubione), moze rating, tak by grac "na swoim koncie" i stukac sobie punkty ? czekamy na propozycje i zyczymy milej i bezproblemowej gry w nowym 2008 roku.
(otwórz link)

-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości