Serwer CS @ Scigacz.pl
Simon widzę że tu pełen profesjonalizm w organizacji... proszę proszę
... Proponowałbym zainstalowanie to się chyba nazywa AMX... jak sie kończy mapa to na przykład dzięki temu gracze dostają możliwość vota jaka będzie następna... admini nie muszą klepać komend tylko mają definiowalne też głównego admina menu na którym działają robiąc zmiany map czy ustawień serwera takich jak FF czy Freezetime czy bombtime...
Ranking by sie przydał aczkolwiek przez to sie zrobi trochę statsiarsko. Proponowałbym podstawowy zestaw map jednak kilka wymienić... de_aztec wymienic na de_aztec_15 to samo z de_inferno_15 to są wersie map z przed steam'a który moim zdaniem wprowadził gorsze wersje. To są zmiany kosmetyczne niby ale maja wpływ na granie.
aim_map
aim_map usp
gogogo
awp_map
de_dust2_remake
cs_assault ... znacie ta mapę, jest jej kilka odmian dla urozmaicenia rozrywki, na przykład cs_assault_upc czy jakoś tak coś z 2K też jest proponowałbym takie mapy bo są malutkie i fajnie sie na nich gra. Można sie na nich nauczyć współpracy.
Proponowałbym też sprawdzenie takiego czegoś jak mod Warcrafta3... i tak gramy sobie dla zabawy a ten mod sprawi że gra będzie jeszcze większą zabawą
jak ktoś jest ciekawy jak to się gra to ja normalnie grywam tutaj
#Dumber [03] - WC3FT 3.0 SavedXP 32 Slots - [81.19.219.85:27035]

Ranking by sie przydał aczkolwiek przez to sie zrobi trochę statsiarsko. Proponowałbym podstawowy zestaw map jednak kilka wymienić... de_aztec wymienic na de_aztec_15 to samo z de_inferno_15 to są wersie map z przed steam'a który moim zdaniem wprowadził gorsze wersje. To są zmiany kosmetyczne niby ale maja wpływ na granie.
aim_map
aim_map usp
gogogo
awp_map
de_dust2_remake
cs_assault ... znacie ta mapę, jest jej kilka odmian dla urozmaicenia rozrywki, na przykład cs_assault_upc czy jakoś tak coś z 2K też jest proponowałbym takie mapy bo są malutkie i fajnie sie na nich gra. Można sie na nich nauczyć współpracy.
Proponowałbym też sprawdzenie takiego czegoś jak mod Warcrafta3... i tak gramy sobie dla zabawy a ten mod sprawi że gra będzie jeszcze większą zabawą

#Dumber [03] - WC3FT 3.0 SavedXP 32 Slots - [81.19.219.85:27035]
"Bo każdy inny motocykl jest tylko PRAWIE tak dobry jak HONDA"
"Sezon trwa cały rok, tylko czasami pogoda nie dopisuje"
Album mojej CB750 (otwórz link)
-
indor - Świeżak
właśnie najbardziej się przydadzą votowania nad mapą, bo będzie sobie chciało zagrać tak do 4 graczy i będzie to need for speed a nie CS
a na ile jest ustawiona zmiana mapy? coś widze że jak wszedłem na server to czas na runde troche mały tylko 3min :/
PS ten server jest w angli coś mi się wydaje że przez to będą wysokie pingi :/ przydałby się w PL ; )

a na ile jest ustawiona zmiana mapy? coś widze że jak wszedłem na server to czas na runde troche mały tylko 3min :/
PS ten server jest w angli coś mi się wydaje że przez to będą wysokie pingi :/ przydałby się w PL ; )
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
- fandzoilisz
- Bywalec
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Czas rundy jest 5 minut - a zwieksze go do 8 minut bo tez uwazam ze za malo czasu na zabawe.
AMX Mod jest juz pobrany, postaram sie dzisiaj.
Mapki niesteamowe, to moze byc problem bo niestety takze mam wersje steamowa. Prosilbym o kontakt na gg, wrzucicie mi mapki i przewale
Votowanie bedzie
Freezetime i tak z defa zostalo wylaczone
a co do pacza v23 to tez dziala
AMX Mod jest juz pobrany, postaram sie dzisiaj.
Mapki niesteamowe, to moze byc problem bo niestety takze mam wersje steamowa. Prosilbym o kontakt na gg, wrzucicie mi mapki i przewale

Votowanie bedzie
Freezetime i tak z defa zostalo wylaczone

a co do pacza v23 to tez dziala

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Dziękuję za grę xD
Może by tak sponsorow poszukać ?? xD
(otwórz link)
Nice co nie ?? xD
Szkoda że nie było MetaModa
Może by tak sponsorow poszukać ?? xD

Nice co nie ?? xD
Szkoda że nie było MetaModa

"Myśl pozytywnie..
To życia esencja..."
To życia esencja..."
-
PuNk - Świeżak
UPDATE !!!
* Metamod
-> StatsME
-> EntMOD (tylko ja, hehe ;p mozna budowac mape on-line)
-> HookMod (bind <klawisz> +hook)
-> AMX -- (VOTE)
-> ChickenMOD (admin moze zamienic gracza za kare w kure, ktora moze atakowac meele -noz- badz znosic jaja -granaty HE-)
Czyli mniej wiecej to co obiecalem a nie zrobilem
Sugestia z warcraft modem... zacna, poszukam sprawdze.
Mam tez taka wielka prosbe, ostatni raz z serwerami gier mialem do czynienia na prawde okropnie dawno temu - jesli macie jaies sugestie, cos dodac, zmienic, dostroic, moze graliscie turniejowo i cos sie wam podobalo. Jesli tak, bardzo prosze o informacje co byscie chcieli.
Mapki spakowane zipem prosze wysylac na simonw@o2.pl beda wrzucane w miare na biezaco.
Serdecznie pozdrawiam i dziekuje za gre
* Metamod
-> StatsME
-> EntMOD (tylko ja, hehe ;p mozna budowac mape on-line)
-> HookMod (bind <klawisz> +hook)
-> AMX -- (VOTE)
-> ChickenMOD (admin moze zamienic gracza za kare w kure, ktora moze atakowac meele -noz- badz znosic jaja -granaty HE-)
Czyli mniej wiecej to co obiecalem a nie zrobilem

Sugestia z warcraft modem... zacna, poszukam sprawdze.
Mam tez taka wielka prosbe, ostatni raz z serwerami gier mialem do czynienia na prawde okropnie dawno temu - jesli macie jaies sugestie, cos dodac, zmienic, dostroic, moze graliscie turniejowo i cos sie wam podobalo. Jesli tak, bardzo prosze o informacje co byscie chcieli.
Mapki spakowane zipem prosze wysylac na simonw@o2.pl beda wrzucane w miare na biezaco.
Serdecznie pozdrawiam i dziekuje za gre
(otwórz link)

-
5 minut na rundę ? Mam czekać martwy 5 minut zanim zacznę grać ? Mam 5 minut szukać jakiegoś kampera który nie raczy sie wychylić i zostać ustrzelonym ? Na niektórych serwerach gracze narzekają że 3 minuty na rundę to stanowczo za dużo.
Mała prośba... kupcie sobie do kur*** nędzy oryginalnego CS'a to kosztuje grosze przecież i nie będzie problemu.
simon jeśli serwer będzie stał ładnie stabilnie bez żadnych lagów i tak dalej, jak dostosujesz go do norm turniejowych to można za kasę ten serwer wynajmować, żeby było na jego utrzymanie i ewentualną rozbudowę.
Mała prośba... kupcie sobie do kur*** nędzy oryginalnego CS'a to kosztuje grosze przecież i nie będzie problemu.
simon jeśli serwer będzie stał ładnie stabilnie bez żadnych lagów i tak dalej, jak dostosujesz go do norm turniejowych to można za kasę ten serwer wynajmować, żeby było na jego utrzymanie i ewentualną rozbudowę.
-
indor - Świeżak
Stoi ladnie i stabilnie, a co do dosto turniejowego, problemu nie ma, wiekszosc rzeczy jest zrobiona,natomiast ide w strone "fun"-modów niz bardzo napuszonych turniejowych.
A w 3m to nawet nie ma czasu nic kupic, wez pod uwage ze ze 3 osoby dopiero widza CSa na oczy.
A donation to dla Enka
I nie marudz no, wszystko ok i na marudzenie Cie bierze bo nei ma do czego sie przyczepic
A w 3m to nawet nie ma czasu nic kupic, wez pod uwage ze ze 3 osoby dopiero widza CSa na oczy.
A donation to dla Enka

I nie marudz no, wszystko ok i na marudzenie Cie bierze bo nei ma do czego sie przyczepic

(otwórz link)

-
Jest bardziej niż ok... ale nadal uważam że 3 minuty to duuuuuuużo za dużo... jak ktoś ma problemy z zakupami polecam używania klawisza F1 i z zakupami nie ma problemu...
Nie będę już marudził... obiecuje
mama mówi że to dlatego że robie się stary kawaler
Co do pingów na angielskie serwery proponuje sprawdzić co z waszymi łączami, bo ja co prawda mam na serwery w UK 4 razy większy ping niż na polskie z tym że na polskie mój ping na ogól wychodzi jakieś 15 / 20 wiec na UK 80 nie przekracza a 60 jest średnio, chyba że coś niedobrego dzieje się u mnie w sieci... ale to wtedy PUTTY i robie porządeczek
Nie będę już marudził... obiecuje

Co do pingów na angielskie serwery proponuje sprawdzić co z waszymi łączami, bo ja co prawda mam na serwery w UK 4 razy większy ping niż na polskie z tym że na polskie mój ping na ogól wychodzi jakieś 15 / 20 wiec na UK 80 nie przekracza a 60 jest średnio, chyba że coś niedobrego dzieje się u mnie w sieci... ale to wtedy PUTTY i robie porządeczek

-
indor - Świeżak
ech, moze byc faktycznie ze w miescinie masz mala rure na miedzynarodowke i dla tego masz wiekszego pinga (chociaz dalej bede powtarzal ze nie wazny jest ping ale jego zmiennosc w czasie i to ze gracze maja rozny).
co do marudzenia, to masz tak jak ja
co do zakupow, powiedz swiezym gracza ocb , jak oni musza opis giwery przejzec prze zakupem. Ja rozumiem ze po dzwieku wiesz gdzie ktos jest, ja juz kilka mapek tez na sluch wyrobilem perfect, natomist ludzie biegaja i moim zdaniem dla takiej knkurencji jak nasza, 5 min bedzie w sam raz.
Nikt nie jest pro graczem (oprocz Szpicera i Punka) ani nawet graczem, wiec spoko
-master blaster of deasaster-
:>
co do marudzenia, to masz tak jak ja

co do zakupow, powiedz swiezym gracza ocb , jak oni musza opis giwery przejzec prze zakupem. Ja rozumiem ze po dzwieku wiesz gdzie ktos jest, ja juz kilka mapek tez na sluch wyrobilem perfect, natomist ludzie biegaja i moim zdaniem dla takiej knkurencji jak nasza, 5 min bedzie w sam raz.
Nikt nie jest pro graczem (oprocz Szpicera i Punka) ani nawet graczem, wiec spoko

-master blaster of deasaster-
:>
(otwórz link)

-
czuje się nie doceniony że nie ma mnie tam w tym nawiasie 

-
indor - Świeżak
No ja w sumie tylko dwa razy grałem... wciągnąłem się z powrotem w WoW'a
... A ja nie wiem co z tym że nie masz oryginalnego CS'a, niektórzy mówią że są przez to jakieś problemy czy coś, więc mówię do tych co maja problemy KUPCIE ORYGINAŁ 

-
indor - Świeżak
Jedyne problemy jakie miałem kiedykolwiek z mapami to jest na przykład mapa de_nuke do której trzeba było zassać plik jos.wad bo bez tego krzaczył się CS... mi wszystkie mapy które są na jakimkolwiek serwerze ściągają się poprzez CS'a i nigdy z niczym nie miałem problemów.
adamus
edytuj post zamiast pisać jeden pod drugim... a swoją drogą to w pracy jestem więc nie pogram
adamus

-
indor - Świeżak
1. To serwerek Eneasza, dzieki jego uprzejmosci i hostingowi moze on dzialac. Ja tylko mam malutki, o tyci wklad wrecz w jego rozbudowe
Zreszta zamiast serwer eneasza lepiej by mowic serwer scigaczowy , o:)
2. Nieoryginalny CS od orygnalnego rozni sie niczym. Chyba ze mamy kastrowana wersje bez grafiki i dzieku np, to fakt, moga byc problemy. Najlepiej wywalic mapki i resy i zassac sobie z serwera (samo sie zrobi) albo wrzycic pacz v21 do ktorego dalem link i bedzie wszystko dzialac.

Zreszta zamiast serwer eneasza lepiej by mowic serwer scigaczowy , o:)
2. Nieoryginalny CS od orygnalnego rozni sie niczym. Chyba ze mamy kastrowana wersje bez grafiki i dzieku np, to fakt, moga byc problemy. Najlepiej wywalic mapki i resy i zassac sobie z serwera (samo sie zrobi) albo wrzycic pacz v21 do ktorego dalem link i bedzie wszystko dzialac.
(otwórz link)

-