Pierwsza gleba - kiedy?
Na obecnym DLu pierwszą glebe zaliczyłem w pierwszy weekend po zakupie
Zatrzymałem się na poboczu i nie popatrzyłem, że stopę kładę na śliskim błocie. Noga ujechała, fizyka zrobiła swoje, kierunkowskaz do wymiany 

Advalp - akcesoria motocyklowe (otwórz link)
-
michal88sjz - Świeżak
11lat temu, wiejskie klimaty, tzn. Simson i ucieczka do rowu przed pijanym zataczającym się z rowerem (a było zachować ostrożność...).
Ostatnio edytowano 26/12/2015, 20:52 przez riderZ056, łącznie edytowano 1 raz
SlowMotion napisał(a):W całości za 1500zł też da się ubrać, ale wtedy polecam jeździć bardzo zachowawczo i nie przekraczać 40-50kmh.
- riderZ056
- Świeżak
Re: Pierwsza gleba - kiedy?
hefron napisał(a):Jestem ciekaw jak u was z doświadczeniem w upadaniu? Ile przejechaliście do swojej pierwszej gleby? Moze w ogóle nigdy nie leżeliście? Do zadania pytania zainspirowała mnie moja gleba, którą zaliczyłem w ten weekend podczas burzy. Przejechalem w tym sezonie 3,5 tys. kilometrów bez upadków, a jest to moj pierwszy sezon. Pozdrawiam
Ja zaliczyłem w pierwszym sezonie. Gdzieś po miesiącu, hehe. Miała być popisówa;)
www.alanex-radom.pl /sprzedaz-ziemi (otwórz link)
Ostatnio edytowano 16/5/2016, 15:24 przez Waldek89, łącznie edytowano 2 razy
- Waldek89
- Świeżak
pierwszą glebę zaliczylem przy rondzie po dosyć obfitym deszczu. W ostatnim momencie zauwazyłem przed rondem nadjeżdżający motocykl klasy 125 i ze strachu nacisnąłem przedni hebel który zbloczył i koło
bylo to jakies 500 km po tym jak kupiłem swoje pierwsze moto ^^

- malinagsxr92
- Świeżak
Ja pierwszą glebę bez większych obrażeń zaliczyłem jeszcze na WSK 125, bo przeskoczył łańcuch na zębatce, bo była zjechana.
prospectrum.com.pl/o-firmie/detektywistyczne-uslugi/ (otwórz link)
prospectrum.com.pl/o-firmie/detektywistyczne-uslugi/ (otwórz link)
Ostatnio edytowano 29/7/2016, 22:31 przez Olek33, łącznie edytowano 1 raz
- Olek33
- Świeżak
-
Croowab - Bywalec
Przepraszam, wziąłem Cię za faceta, nie patrząc na nick ani foto, tylko na treść postu :p
Niezła agentka
Ja na prawku miałem przygodę z glebą zdecydowanie mniej widowiskową, ale jak to na świeżaka przystało, pierwsza 8 w moim wykonaniu i zamknąłem kierownicę, co nieuchronnie doprowadziło do położenia motocykla. Próbowałem się jakoś ratować, ale jednak 200 kg wagi mnie pokonało.
W sumie poza wstydem, to nic wielkiego się nie stało
Niezła agentka

Ja na prawku miałem przygodę z glebą zdecydowanie mniej widowiskową, ale jak to na świeżaka przystało, pierwsza 8 w moim wykonaniu i zamknąłem kierownicę, co nieuchronnie doprowadziło do położenia motocykla. Próbowałem się jakoś ratować, ale jednak 200 kg wagi mnie pokonało.
W sumie poza wstydem, to nic wielkiego się nie stało

-
A7 x - Świeżak
Swoja droga przeraza mnie ilosc osob jezdzacych w niekompletnym stroju lub jakiegos 3-4 rzedu.
Co smieszne na moto nie ma oszczedzania I najlepiej zeby 100km bylo;)
Co smieszne na moto nie ma oszczedzania I najlepiej zeby 100km bylo;)
- Brownstone
- Świeżak
oflex napisał(a):3 razy na placu i 1 raz miasto i wszytko to na kursieale przyznam się że ostro świrowałem byłem na tyle w fajnej szkole że mogłem sobie na to pozwolić.
Szkoła która pozwala się wywracać n-razy?
FZ6N '09 98HP
brak podpisu.
brak podpisu.
-
traveler - Świeżak
traveler napisał(a):oflex napisał(a):3 razy na placu i 1 raz miasto i wszytko to na kursieale przyznam się że ostro świrowałem byłem na tyle w fajnej szkole że mogłem sobie na to pozwolić.
Szkoła która pozwala się wywracać n-razy?
opier.. był za każdym razem ale nie przejmowałem się tym bo to moje dupsko ucierpiało sprzęt prawie bez szwanku po za sytuacją gdzie łańcuch spadł i wkręcił się w karter i porobił szkody. Egzamin zdałem za pierwszym razem i nie bałem się po tym wszystkim wyjechać na drogę z głową na karku bo już wiedziałem jak potrafi 600 kopnąć w tyłek.
-
oflex - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość