[skutery] Zipp Quantum
a tu jest drugi post i ty mi będziesz mówić że jesteś serwisantem raczej ćwokiem a co do stopek to ja niewiem morze macie z cynyKomentatorzy napisał(a):Dzięki egon za wiadomość co prawda mam jeszcze go na gwarancji i wybiuore sie w takim razie do serwisu niech ono sie zajmą ale wielkie dzieki za rade pozdrawiam Lukasz<br><hr>Łukasz
- egon
- Świeżak
Blokady: kojotj@interia.pl<br><hr>kojotj
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak możesz stanąć dęba gdy jest taki cięzki i jak go podrywasz do góry.<br><hr>ASKomentatorzy napisał(a):Zipp Quantum jest Spoko skuterem dobrze pali i wogule jest bardzo mocny pod pordzo pstrek górki nie na żekam na tego skutera on jest wyśmienity moza nim podziargać na tylnim kółku<br><hr>Kamilek <br>Komentatorzy napisał(a):zgadzam sie stawiam nim demba a jest na gwarancji i ma 3 blokady pocinam nie 45 i niema szans przekroczyc nawet z gory
i mi sie nie psoje . <br><hr>Konrad<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam!!! ja kupiłem quantuma i jestem z niego naprawde zdowowolony...zrobiłem juz I przeglad i jest ok...jedyna wada to do I przegladu pli jakies 4 litry na 100 (dotarcie) a pozniej wyreguluja i jest jakies 3litry. mi na blokadach pod duza górke idzie 50km/h nie ma narzekac<br><hr>walodzkaKomentatorzy napisał(a):witam wszystkich chcialbym kupic zippa Quantum ale ja juz sam niewiem jedni mi doradzaja ze jest spoko skuter a niekturzy odradzaja bo mowia ze sie psuje i wogule pomożcie mi bo ja juz niewiem z gory dzieki pozdrawiam<br><hr>konrad<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ELO ZIOMKI skutera zipp quantum kupiłem miesiac temu ale jastem z niego bardzo zadowolony podobno wydziera 45 km/h ale ja na nim jade 80 km/h ie wiem jakim cudem ale mi nic to nie przeskadza jest mocny siedzenie jest wygodne fajnie się z tyłu opiera o kufer wręcz mówiąc WWYYPPAASSS SKUTER
- SKORPION
- Świeżak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam mam tez zippa quantuma i bylem na przegladzie i czasmi zdarza sie w nim ze ma klopoty aby szybciej ruszyc z miejsca i gosc powiedzial mi ze w skrzyni biegow mozna zmienic jakies rolki na lzejsze to wtedy bedzie szbciej sie zbieral ale nie wiem czy to prawda jak cos to chetnie przeczytam wasze opinie na ten temat<br><hr>artur
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
najprostszy sposob na polepszenie parametrow quantuma jest wymontowanie w gazniku plastykowej tulejki ograniczajacej podniesienie iglicy, trzeba odkrecic pokrywe gaznika tam gdzie wchodzi linka i ja wyrzucic <br><hr>arturKomentatorzy napisał(a):ej jak się sciąga blokady<br><hr>luk<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam mam tez zippa quantuma i bylem na przegladzie i czasmi zdarza sie w nim ze ma klopoty aby szybciej ruszyc z miejsca i gosc powiedzial mi ze w skrzyni biegow mozna zmienic jakies rolki na lzejsze to wtedy bedzie szbciej sie zbieral ale nie wiem czy to prawda jak cos to chetnie przeczytam wasze opinie na ten temat
artur
Tak to prawda co ten gosc powiedział. I można jeszcze na sprzegle wymienic sprezyny na twardsze, to wtedy skuterek bedzie ruszal z wiekszych obrotow i szybciej bedzie sie zbieral :]
- artur2127
- Świeżak
jeśli jesteś serwisantem zippa to proszę o pomoc bo ja właśnie mam quantiuma i mi coś szwankuje jak dam cały gaz to mi zaczyna przerywać i za chwile dalej chyći i zbierze sie na obroty i potem dalej przerywa co to może być? czekam na odpowiedz <br><hr>przemekKomentatorzy napisał(a):jak kupowalem to pierwsze co mi mowili to nie siadac na rozlozonych nozkach bo sie zaraz pokrzywia. pewnie zes skrzywil podstawke i haczy o kolo<br><hr>michal<br>Komentatorzy napisał(a):dobrze że ci nie powiedzieli żebyś go wstawił do pokoju i patrzał na niego ten co ci to powiedział to był je....nięty jak lato z radjem<br><hr>egon<br>Komentatorzy napisał(a):to ty jestes jeb.... bo z tymi stopkami to prawda jest!!! jestem serwisantem zippa wiec wiem!!!!!! mam na co dzien doczynienia z tymi skuterami i wiem ze jak kto bedzie o niego dbał to bedzie on chodził<br><hr>łukasz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja też kupiłem zippa i jes super jak chcesz mieć poządny serwis to tylko w mysłowicach bo uzyskał ten sklep dyplom dilera i serwisanta roku<br><hr>czyzyk55
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie gazuj stopniowo dodawaj gazu<br><hr>czyzyk55Komentatorzy napisał(a):jak kupowalem to pierwsze co mi mowili to nie siadac na rozlozonych nozkach bo sie zaraz pokrzywia. pewnie zes skrzywil podstawke i haczy o kolo<br><hr>michal<br>Komentatorzy napisał(a):dobrze że ci nie powiedzieli żebyś go wstawił do pokoju i patrzał na niego ten co ci to powiedział to był je....nięty jak lato z radjem<br><hr>egon<br>Komentatorzy napisał(a):to ty jestes jeb.... bo z tymi stopkami to prawda jest!!! jestem serwisantem zippa wiec wiem!!!!!! mam na co dzien doczynienia z tymi skuterami i wiem ze jak kto bedzie o niego dbał to bedzie on chodził<br><hr>łukasz<br>Komentatorzy napisał(a):jeśli jesteś serwisantem zippa to proszę o pomoc bo ja właśnie mam quantiuma i mi coś szwankuje jak dam cały gaz to mi zaczyna przerywać i za chwile dalej chyći i zbierze sie na obroty i potem dalej przerywa co to może być? czekam na odpowiedz <br><hr>przemek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
quantiuma i mi coś szwankuje jak dam cały gaz to mi zaczyna przerywać i za chwile dalej chyći i zbierze sie na obroty i potem dalej przerywa co to może być? czekam na odpowiedz to jest wina świecy lub zapłonu wymień świece na nowom najlepiej ngk jeżeli to nie pomorze to czeba zmniejszyć pszerwe na mniejszą na zapłonie standartowo jest 0,7 zmniejsz na 0,5
- egon
- Świeżak
ja mam wszystko standartowe rolki sprzęgło i normalnie rusza nieczeba nic wemieniać wyreguluj gażnik za dużo powietrza bezto jest taki słabyartur2127 napisał(a):witam mam tez zippa quantuma i bylem na przegladzie i czasmi zdarza sie w nim ze ma klopoty aby szybciej ruszyc z miejsca i gosc powiedzial mi ze w skrzyni biegow mozna zmienic jakies rolki na lzejsze to wtedy bedzie szbciej sie zbieral ale nie wiem czy to prawda jak cos to chetnie przeczytam wasze opinie na ten temat
artur
Tak to prawda co ten gosc powiedział. I można jeszcze na sprzegle wymienic sprezyny na twardsze, to wtedy skuterek bedzie ruszal z wiekszych obrotow i szybciej bedzie sie zbieral :]
- egon
- Świeżak
potwierdzam ja tak samo miałem serwisowany w MYSŁOWICACH jeden z najlepszych serwisów zippa jest tam taki młody mechanik , młody ale nie głupi jeżeli są częsci zamienne naprawiają od rękiKomentatorzy napisał(a):Ja też kupiłem zippa i jes super jak chcesz mieć poządny serwis to tylko w mysłowicach bo uzyskał ten sklep dyplom dilera i serwisanta roku<br><hr>czyzyk55
- egon
- Świeżak
ja tez jezdze a oleju od pilarek i nie narzekam...bo nie ma sensu wydawac 50zł na litr oleju...pilarki pracuja w ciezszych warunkach i nic im sie nie dzieje a skuter ma nie chodzic....<br><hr>walodzka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wiadomo jak sie na dotarciu piraci to sie psuje jak by sie przestrzegalo co pisze w instrukcji jak nalezy jezdzic z jaka predkoscia na poczatku to jak by tego przestrzegalo to by sie nie psulo zipp quantum wedlug mnie to super skuter jak sie umi szanowac i jezdzic spokojnie<br><hr>kulpas
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl