[skutery] Zipp Quantum
Kto pomoże :
mam quantuma i spaliła mi sie jedna guma i jest dziura w tłumiku czy to idzie na gwarancje ???/ i jak nie to może ktoś mi doradzi jaki tłumik powinienem kupić?/<br><hr>kix
mam quantuma i spaliła mi sie jedna guma i jest dziura w tłumiku czy to idzie na gwarancje ???/ i jak nie to może ktoś mi doradzi jaki tłumik powinienem kupić?/<br><hr>kix
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kora_093
napisał(a):Mojemu kumpel mnieł dziurę w tłumiku to na gwarancji mu zrobili. Był to inny skuter w twoim przypadku może być inaczej ale możesz sprubować a gumy to Ci nie wymieniąKomentatorzy napisał(a):Kto pomoże :
mam quantuma i spaliła mi sie jedna guma i jest dziura w tłumiku czy to idzie na gwarancje ???/ i jak nie to może ktoś mi doradzi jaki tłumik powinienem kupić?/Trzeba było tyle nie hamować
- Kora_093
- Świeżak
a co to da - - - polepszenie szybkości, przyśpieszenia??????<br><hr>HandienKomentatorzy napisał(a):ej jak się sciąga blokady<br><hr>luk<br>Komentatorzy napisał(a):najprostszy sposob na polepszenie parametrow quantuma jest wymontowanie w gazniku plastykowej tulejki ograniczajacej podniesienie iglicy, trzeba odkrecic pokrywe gaznika tam gdzie wchodzi linka i ja wyrzucic <br><hr>artur<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a tam spokojnie...poszalec tez mozna...jest czm 'grzebnąć' <br><hr>walodzkaKomentatorzy napisał(a):wiadomo jak sie na dotarciu piraci to sie psuje jak by sie przestrzegalo co pisze w instrukcji jak nalezy jezdzic z jaka predkoscia na poczatku to jak by tego przestrzegalo to by sie nie psulo zipp quantum wedlug mnie to super skuter jak sie umi szanowac i jezdzic spokojnie<br><hr>kulpas<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak idzie...guma pewnie była wadliwa...mi pekła sruba trzymajaca kierownice o była z pechcerzykiem powietrza i uznali<br><hr>walodzkaKomentatorzy napisał(a):Kto pomoże :
mam quantuma i spaliła mi sie jedna guma i jest dziura w tłumiku czy to idzie na gwarancje ???/ i jak nie to może ktoś mi doradzi jaki tłumik powinienem kupić?/<br><hr>kix<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ty chyba jesteÅ› po**** polska marka paranoja jest to chinska maraka tam gdzie ci robili<br><hr>zjebaniec z ciebie jest
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam mam quantuma przebieg mam dosc spory bo az ponad 8 tysi niepowiem miałem z nim awarie ale wiazace sie tylko z zapłonem starter nie zawsze zaskakuje wiec pozostaje mi tylo z kopa<br><hr>Lechu-Gliwice
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
piszesz takie farmazony aż w dupie szczyka zanim coś napiszesz to troszkę pomyśl młokosie<br><hr>wwwwKomentatorzy napisał(a):ty chyba jesteś po**** polska marka paranoja jest to chinska maraka tam gdzie ci robili<br><hr>zjebaniec z ciebie jest<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ludzie mam juz 6100 Km i... Nic sie nie chce zepsuc. Podstawowe regulacje i przeglady + dobra benzyna i olej a takze zdrowy rozsadek i zipp bedzie wam jezdzil jak trzeba. Pozdrawiam<br><hr>Fishi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a jaki olej lejesz?? bo ja do pilarek i chodzi<br><hr>walodzkaKomentatorzy napisał(a):Ludzie mam juz 6100 Km i... Nic sie nie chce zepsuc. Podstawowe regulacje i przeglady + dobra benzyna i olej a takze zdrowy rozsadek i zipp bedzie wam jezdzil jak trzeba. Pozdrawiam<br><hr>Fishi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
panie walodzki niepisz więcej że masz olej do pilarek bo pisałeś to wcześniej poprostu zaśmiecasz forum tak samo tyczy się to innych zanim coś piszecie poczytajcie wszystkie strony bo te forum zaczyna być zap........lone takim gównem że srać się odechciewa jak morzna napisać komuś że za dużo hamuje nawet nie zrozumiałeś oco chodziło z tymi gómami panowie forum jest do wymiany doświadczeń i pogłądów miałeś problem ze swoim zipem rozwiązałeś go ? napisz jak to zrobiłeś POZDRAWIAM Z SZACUNKIEM<br><hr>egonKomentatorzy napisał(a):Ludzie mam juz 6100 Km i... Nic sie nie chce zepsuc. Podstawowe regulacje i przeglady + dobra benzyna i olej a takze zdrowy rozsadek i zipp bedzie wam jezdzil jak trzeba. Pozdrawiam<br><hr>Fishi<br>Komentatorzy napisał(a):a jaki olej lejesz?? bo ja do pilarek i chodzi<br><hr>walodzka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Siema mam do was pytanie
Na tym forum wyczytałem żeby podczas dotarcia quantuma nie jeździć z pasarzerem
jednak moja laska niechce tego zrozumieć
i chce jeździć ze mną co mam zrobić
może nie jest gruba waży 50 kilo ale boje sie że przez taką jazde źle dotrze quantumka i bede mial problemy :/<br><hr>Kamil Jaworzno
Na tym forum wyczytałem żeby podczas dotarcia quantuma nie jeździć z pasarzerem
jednak moja laska niechce tego zrozumieć
i chce jeździć ze mną co mam zrobić
może nie jest gruba waży 50 kilo ale boje sie że przez taką jazde źle dotrze quantumka i bede mial problemy :/<br><hr>Kamil Jaworzno
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja mam zipp'a i nic mi sie nie psuje a mam juz przejechane 1400km i jest po blokadzie i jechałem nim na prostej 70km a z gory zakryło mi licznik czyli jechalem tak kolo 85km i wcalae nie chce zmieniac te3go skutera one sa dobre lepsze od tych kinroadow !!!!!!!!!!!<br><hr>Stanlej@
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości