[skutery] Zipp Quantum
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Witam.
Mam problem z zakupem bezpiecznika radiowego 15A 230V. Czy ktoś zna może sklep internetowy, lub inny okolicach Katowic , gdzie można je kupić. Będę wdzięczny za pomoc<br><hr>Zygmunt
Mam problem z zakupem bezpiecznika radiowego 15A 230V. Czy ktoś zna może sklep internetowy, lub inny okolicach Katowic , gdzie można je kupić. Będę wdzięczny za pomoc<br><hr>Zygmunt
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bardzo dobry skuter, silny i szybki osiagam im predkosc prawie 90 km/h. Jest duży i wygodny pod siedzenie wchodzi 15 piw.Polecam<br><hr>Maniak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W butelce czy puszce?<br><hr>Por.BorewicyKomentatorzy napisał(a):Bardzo dobry skuter, silny i szybki osiagam im predkosc prawie 90 km/h. Jest duży i wygodny pod siedzenie wchodzi 15 piw.Polecam<br><hr>Maniak<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Quantum to najwieksze dziadostwo wśród skuterow silnik wytrzymie max 6000km.Choć kumpelowi zatarł się po 1500km.Komentatorzy napisał(a):Bardzo dobry skuter, silny i szybki osiagam im predkosc prawie 90 km/h. Jest duży i wygodny pod siedzenie wchodzi 15 piw.Polecam<br><hr>Maniak<br>
Psuje sie w nim wszyatko nco tylko możliwe, więcej stoi w serwisie niż jeździ, ostatnio w serwisie w widziałem 4 z czego 2 do kapitalki.<br><hr>Harry
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
na początku poćwicz nad pisownią, skuter jest dobry a jak masz takich kolegów to wybacz....ja bym nawet łopaty nie dał mu trzymać zrobiłem na nim 12.000 km i nic nie wymieniłem prócz oleju w skrzyni i spisuje sie odpowiedno <br><hr>fisch887Komentatorzy napisał(a):Bardzo dobry skuter, silny i szybki osiagam im predkosc prawie 90 km/h. Jest duży i wygodny pod siedzenie wchodzi 15 piw.Polecam<br><hr>Maniak<br>Komentatorzy napisał(a):Quantum to najwieksze dziadostwo wśród skuterow silnik wytrzymie max 6000km.Choć kumpelowi zatarł się po 1500km.
Psuje sie w nim wszyatko nco tylko możliwe, więcej stoi w serwisie niż jeździ, ostatnio w serwisie w widziałem 4 z czego 2 do kapitalki.<br><hr>Harry<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tez polecam ten skuter ale dlaczego mi sie swieci czerwona dioda przy pelnym baku oleju?jaki olej w niego wlewac?Komentatorzy napisał(a):Bardzo dobry skuter, silny i szybki osiagam im predkosc prawie 90 km/h. Jest duży i wygodny pod siedzenie wchodzi 15 piw.Polecam<br><hr>Maniak<br>
oraz jak wylaczyc swiatla podczas jazdy ?
tego wlasnie nie wiem
pozatym dobry skuter polecam
prosze o odpowiedz na moje pytania
<br><hr>pihat
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
najlepiej jedz do serwisu tam gdzie kupiles ten motor i powiedz ze chciałbys zeby przyl wlaczaniu skutera światła były zgaszone. powinni ci zamontowac przelącznik rozdzielajacy kostki. pozdrawiam<br><hr>MaroKomentatorzy napisał(a):Bardzo dobry skuter, silny i szybki osiagam im predkosc prawie 90 km/h. Jest duży i wygodny pod siedzenie wchodzi 15 piw.Polecam<br><hr>Maniak<br>Komentatorzy napisał(a):tez polecam ten skuter ale dlaczego mi sie swieci czerwona dioda przy pelnym baku oleju?jaki olej w niego wlewac?
tego wlasnie nie wiem
<br><hr>pihat<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
cześć. świateł w tym skuterze nie da się wyłączyć a to dlatego ,że takim pojazdem jeżdzi się przez cały rok na włączonych światłach (według przepisów ) odnośnie kontrolki to ja miałem ten sam problem. po prostu trzeba wyjąć cały czujnik ze zbiorniczka ale tylko do momentu aż wyjdzie ten koreczek w którym jest zamontowany czujnik i nim trochę wstrzasnąć bo sie po prostu zaciął.u mnie się po tym zabiegu wyłączyła kontrolka i zaczął czujnik działać.tylko nie wyjmuj całkim bo sie nie da dlatego że na dole jest taka gumowa podkładka .wyjmij na tyle oby można było nim wstrząsnąć.pozdrawiam.<br><hr>maciekKomentatorzy napisał(a):Bardzo dobry skuter, silny i szybki osiagam im predkosc prawie 90 km/h. Jest duży i wygodny pod siedzenie wchodzi 15 piw.Polecam<br><hr>Maniak<br>Komentatorzy napisał(a):tez polecam ten skuter ale dlaczego mi sie swieci czerwona dioda przy pelnym baku oleju?jaki olej w niego wlewac?
tego wlasnie nie wiem
<br><hr>pihat<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
światła w tym skuterze się wogle (po włączeniu)nie wyłączają(podobno), mam b.dobry olej mobila, ale jak znajde nazwę to ci ją podamKomentatorzy napisał(a):Bardzo dobry skuter, silny i szybki osiagam im predkosc prawie 90 km/h. Jest duży i wygodny pod siedzenie wchodzi 15 piw.Polecam<br><hr>Maniak<br>Komentatorzy napisał(a):tez polecam ten skuter ale dlaczego mi sie swieci czerwona dioda przy pelnym baku oleju?jaki olej w niego wlewac?
tego wlasnie nie wiem
<br><hr>pihat<br>
napisz do mnie z tymi pytaniami na gg
9579320-gg<br><hr>karcik93
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Porządny skuter. Przedewszystkim jak na klasę 50ccm bardzo duży. Jeździ się bardzo wygodnie nawet we dwie osoby. Vmax wynosi 85km/h. Nie wie ktoś jaki olej należy lać do silnika? Kupiłem używanego, serwisowanego, a w serwisie mogli wlać jakieś g....<br><hr>Uzio
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja leje castrol super tt 2t albo zapytaj w tym serwisie co oni wlali. Mi bynajmniej w salonie mówili żeby lać castrol 2T do dwusówów. <br><hr>GruchaKomentatorzy napisał(a):Porządny skuter. Przedewszystkim jak na klasę 50ccm bardzo duży. Jeździ się bardzo wygodnie nawet we dwie osoby. Vmax wynosi 85km/h. Nie wie ktoś jaki olej należy lać do silnika? Kupiłem używanego, serwisowanego, a w serwisie mogli wlać jakieś g....<br><hr>Uzio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dla mnie narazie styknie, a jeśli chodzi o wyjazd pod górę z miejsca to we 2 osoby razem 180kg. ciągnie ładnie.<br><hr>ko7ek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Fajny skuter, mam go juz rok, jak narazie spoko sie mi jezdzi. duzy, wygodny, szybki iwogóle wypasiony!pozdrawiam wszystkich posiadaczy:D<br><hr>Kasiula
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
SIAMA. Przede wszystkim chcem sobie kupić ten skuter bo mi się bardzo podoba ale słyszałem że się bardzo psuje, nie wiem dlaczego pewnie kto na jakiego trafi. Jeszcze go nie kupiłem ale za to gostek kuppił tem skuterek i jeżdzi nim ciągle do serwisu(psuje się) coś tam skrzypi, coś odpada(kopnik), itd. . Jak to słysze to mam niechęć do tego skutera. Kupił bym ten skuter ponieważ jest bardzo ładney a przedewszystkim duży.Ale tak jakoś sie boje sie kupić go bo moge trafić na takiego że bede ciągle go serwisował. jak możecie jakieś rady to prosze NaRtA<br><hr>SIANY
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Siemka z tego co slyszalem to on ciagle nawala z elektronika ale jak chcesz sie czegos wiecej o nim dowiedziec to pochodz po forach na jego temat i poogladaj co o nim pisza<br><hr>sobulKomentatorzy napisał(a):SIAMA. Przede wszystkim chcem sobie kupić ten skuter bo mi się bardzo podoba ale słyszałem że się bardzo psuje, nie wiem dlaczego pewnie kto na jakiego trafi. Jeszcze go nie kupiłem ale za to gostek kuppił tem skuterek i jeżdzi nim ciągle do serwisu(psuje się) coś tam skrzypi, coś odpada(kopnik), itd. . Jak to słysze to mam niechęć do tego skutera. Kupił bym ten skuter ponieważ jest bardzo ładney a przedewszystkim duży.Ale tak jakoś sie boje sie kupić go bo moge trafić na takiego że bede ciągle go serwisował. jak możecie jakieś rady to prosze NaRtA<br><hr>SIANY<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a wiec kumpel napewno Cie nie oklamujeKomentatorzy napisał(a):SIAMA. Przede wszystkim chcem sobie kupić ten skuter bo mi się bardzo podoba ale słyszałem że się bardzo psuje, nie wiem dlaczego pewnie kto na jakiego trafi. Jeszcze go nie kupiłem ale za to gostek kuppił tem skuterek i jeżdzi nim ciągle do serwisu(psuje się) coś tam skrzypi, coś odpada(kopnik), itd. . Jak to słysze to mam niechęć do tego skutera. Kupił bym ten skuter ponieważ jest bardzo ładney a przedewszystkim duży.Ale tak jakoś sie boje sie kupić go bo moge trafić na takiego że bede ciągle go serwisował. jak możecie jakieś rady to prosze NaRtA<br><hr>SIANY<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hey. Mam już tego Zippa 2 lata i byłem tylko 10 razy w serwisie.Mi się nie psuje często.leciałem nim 95 KM/H.Jest duży wygodnie się na nim siedzi. I jest duży komfort w jeździe. POLECAM GO<br><hr>Szwarcu
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Potwierdzam ze ten skuterek jest superancki. Mam przejechane nim 1200km i nic procz lusterka sie nie popsulo. I w deszczu i w sloncu smiga niezle. Mam jeszcze nie sciagniete blokady i smiga mi do 70km/h. Ja polecam goraca.<br><hr>picia025Komentatorzy napisał(a):Hey. Mam już tego Zippa 2 lata i byłem tylko 10 razy w serwisie.Mi się nie psuje często.leciałem nim 95 KM/H.Jest duży wygodnie się na nim siedzi. I jest duży komfort w jeździe. POLECAM GO<br><hr>Szwarcu<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości