samochód BMW czy Audi?
Jak już mówiłem jest to samochód do wożenia dupy na co dzień więc zostaje seria. Ewentualne modyfikacje tapicerki jak będzie trochę wolnego grosza ale to też w dobrym guście i pod ori individual
Felga pójdzie szeroka stal 17 albo ori kute m-powerowe styling 21 albo 37 (zależy co się trafi w ładnym stanie).
Zawias na razie jest MTS -50mm i nawet daje radę jak za te pieniądze. W planach zestaw: springi eibah + bilstein B8. A do zatrzymania 4-tłoczkowe zaciski i duże tarcze na przód z E32 V12

Felga pójdzie szeroka stal 17 albo ori kute m-powerowe styling 21 albo 37 (zależy co się trafi w ładnym stanie).
Zawias na razie jest MTS -50mm i nawet daje radę jak za te pieniądze. W planach zestaw: springi eibah + bilstein B8. A do zatrzymania 4-tłoczkowe zaciski i duże tarcze na przód z E32 V12

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Landryss25 napisał(a):Jak już mówiłem jest to samochód do wożenia **** na co dzień więc zostaje seria. Ewentualne modyfikacje tapicerki jak będzie trochę wolnego grosza ale to też w dobrym guście i pod ori individual![]()
Bardzo zacna koncepcja Panie Landryssie. Podoba mi się w...
...bardzo

Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
Rosiboj napisał(a):Slownie: tysiac czterysta trzydziesci siedem kilometrow na 1 baku wczoraj zrobilem.
Vorsprung durch Technik
Też tyle robię

...tylko bez tysiąca

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator