Suzuki GSX-R 600 dla kobiety??
Akon napisał(a):...
rozmowa dotyczyła triumpha 675 według Wombata to nie jeździ nie wiem skad on to sobie wziął bo po siedzeniu przez pare minut w salonie nie mozna takich wniosków wysnuć wiec ty Magik przestań ...
No to pytanie skąd ty to wzieles bo ja ta daytone to widziałem z daleka jak mijałem salon triumpha wracajac z pracy do domu..... wiec skad niby mogłbym wiedziec czy nie jezdzi.....

jenyyyyyyy sie usmiałem

Ludzie zablokujcie juz ten temat hahaha zanim nastepnego offtopa strzele... ale ten gość mnie rozwala

Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
HAHAHA maanu, bzdety piszesz 30% mozliwosci wykorzystania mozgu nikt na swiecie nie wykorzystuje, normalny czlowiek wykorzystuje 4% jego mozliwosci, geniusze dochodza do 8%, poczytaj troche wiecej to nie bedziesz pieprzyc glupot (hym w sumie to sie zastanawiam, bo wiecej procent mozgu pozwalaja uzywac narkotyki, ale to tylko na krotki okres czasu)
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
No dobrze Traperoso, oczywiście masz rację. Posłodziłem koledze. Zastanawiam się tylko, czy chcesz sie pochwalic swoją wiedzą, wyciągając ten cytat z kontekstu?. Może jesteś kolejną osobą, która nie przeczytała całego wątku i robi off-topa?. Tak czy inaczej wniosłeś dużo do tej konwersacji. Więc nie pozostaje mi nic innego tylko pogratulować Ci.
Przepraszam za mojego off-topa, ale nie mogłem się powstrzymać
Przepraszam za mojego off-topa, ale nie mogłem się powstrzymać

- maanu
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości