Zobacz wÄ…tek - Suzuki GSX-R 600 dla kobiety??
NAS Analytics TAG

Suzuki GSX-R 600 dla kobiety??

O wszystkim
_________

Postprzez Wombat » 16/3/2007, 17:28

Akon napisał(a):...
rozmowa dotyczyła triumpha 675 według Wombata to nie jeździ nie wiem skad on to sobie wziął bo po siedzeniu przez pare minut w salonie nie mozna takich wniosków wysnuć wiec ty Magik przestań ...

No to pytanie skąd ty to wzieles bo ja ta daytone to widziałem z daleka jak mijałem salon triumpha wracajac z pracy do domu..... wiec skad niby mogłbym wiedziec czy nie jezdzi..... :lol: mysle ze jezdzi... koła ma hehehe
jenyyyyyyy sie usmiałem :lol: :lol: :lol:

Ludzie zablokujcie juz ten temat hahaha zanim nastepnego offtopa strzele... ale ten gość mnie rozwala :lol: nie moglem sie powstrzymac :D
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
Wombat
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Traperoso » 16/3/2007, 18:42

HAHAHA maanu, bzdety piszesz 30% mozliwosci wykorzystania mozgu nikt na swiecie nie wykorzystuje, normalny czlowiek wykorzystuje 4% jego mozliwosci, geniusze dochodza do 8%, poczytaj troche wiecej to nie bedziesz pieprzyc glupot (hym w sumie to sie zastanawiam, bo wiecej procent mozgu pozwalaja uzywac narkotyki, ale to tylko na krotki okres czasu)
Kawasaki ER5 2005
Traperoso
Mieszkaniec forum

Postprzez maanu » 16/3/2007, 21:50

No dobrze Traperoso, oczywiście masz rację. Posłodziłem koledze. Zastanawiam się tylko, czy chcesz sie pochwalic swoją wiedzą, wyciągając ten cytat z kontekstu?. Może jesteś kolejną osobą, która nie przeczytała całego wątku i robi off-topa?. Tak czy inaczej wniosłeś dużo do tej konwersacji. Więc nie pozostaje mi nic innego tylko pogratulować Ci.
Przepraszam za mojego off-topa, ale nie mogłem się powstrzymać :D
maanu
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości

na górê