jak przekonać rodziców do motoru?
święta,święta i po świętach, ale nie dlamnie  :D wlaśnie odebralem sianko na motorek
:D wlaśnie odebralem sianko na motorek  :D:D ale jednak zrezygnowalem z tego gs jako pierwsze moto, wezmę chyba f4 albo zx6r ale z duuuuuuużą przewagą na f4
:D:D ale jednak zrezygnowalem z tego gs jako pierwsze moto, wezmę chyba f4 albo zx6r ale z duuuuuuużą przewagą na f4  :D mam tylko nadzieję ze 12 - 13 k starczy na jakąś konkretną maszynke, i mam gdzieś szukać jej miesiącami, w sobote ruszam w polske i mam zamiar z czymś wrócić
:D mam tylko nadzieję ze 12 - 13 k starczy na jakąś konkretną maszynke, i mam gdzieś szukać jej miesiącami, w sobote ruszam w polske i mam zamiar z czymś wrócić
pozdrooooooooo

:D wlaśnie odebralem sianko na motorek
:D wlaśnie odebralem sianko na motorek  :D:D ale jednak zrezygnowalem z tego gs jako pierwsze moto, wezmę chyba f4 albo zx6r ale z duuuuuuużą przewagą na f4
:D:D ale jednak zrezygnowalem z tego gs jako pierwsze moto, wezmę chyba f4 albo zx6r ale z duuuuuuużą przewagą na f4  :D mam tylko nadzieję ze 12 - 13 k starczy na jakąś konkretną maszynke, i mam gdzieś szukać jej miesiącami, w sobote ruszam w polske i mam zamiar z czymś wrócić
:D mam tylko nadzieję ze 12 - 13 k starczy na jakąś konkretną maszynke, i mam gdzieś szukać jej miesiącami, w sobote ruszam w polske i mam zamiar z czymś wrócić
pozdrooooooooo
- Dhrakar
- Świeżak
witam.troszke sie u mnie zmienilo.sprzedalismy corki gpz600,a na sylwestra pojechalismy do szczecina i kupilismy zzr600 teraz tylko czekamy na  wiosenna pogode . jak cos kupisz daj znac co kupiles.jak chcesz zobaczyc moj motor jest  na stronie scigacz w galerii zdiec jedyne zzr600.pozdrawiam jerzy.

- jurekgpx
- Świeżak
to ja wam powiem tak...pierwsze moto mi ojciec kupil...(motorynke)...z czasem sam sobie zbieralem on troche dokladal i sie sprzety zmienialy...teraz jak mowie ze kupuje wieksze moto to sie zaczyna...ze sie zabije itp. ale powiedzialem stanowczo...zarobie sam i kupie!!! Starzy sa srednio zadowoleni bo nie lubia moto i sie zwyczajnie o mnie martwia...to tlumacze ze juz tyle jezdzilem i zyje i ze to ze kupie moto to nie znaczy ze zaraz zgine...i tlumacze im ze w samochodach tez ludzie gina...ale jak mnie zaczna wkur...ac to mowie ze dorosly jestem i mi moga....(ale to jak juz przeginaja...) ale juz powoli sie zaczynaja godzic z tym ze jednak kupie motonoga... a co maja zrobic...musza sie zgodzic 

nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...)   xD |  | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/
 xD |  | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/
 xD |  | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/- 

Szopekk
- Świeżak
Szopek ale jak ktos nie jest pelno letni;/ to trzeba duuuuuuuuuuuuuuzo pracowac nad rodzicami. nie mowic na pocztek o stuncie i o wyscigach tylko najlepiej jak to jest pieknie podrozowac na motocyklu. jakie to piekne wrazenia. i przedewszystkim szczegonie mamie(w moim wypadku mamie bo mam nei ma pojecia o moto a tata juz jezdzi kilkanasie lat) wciskac ze jezdzi o polowe mneij. a jak zobaczy na liczinku ze jest 200 to mowic ze to tylko taki pic:D ze tak naprawde jedzie 100:D w moim przypadku bylo ze tata chcial kupic mama kategorycznie nie. wiec z tata nad mama pracowalismy ok 2mies az pozwolila kupic:D
				pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 |  | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
			- 

spoyler92
- Świeżak
jak moj ojciec by pare lat jezdzil to sam by mnie namawial i zero problemow by bylo...wlasnie a czym jezdzisz??
pozdro
				pozdro
nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...)   xD |  | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/
 xD |  | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/- 

Szopekk
- Świeżak
juz kilka razy moielm jka tyslko sie cielputko zrobi to zx6:)
bo yamaszka juz sprzedana:)
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 |  | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
			- 

spoyler92
- Świeżak
A ostatnio chciał zakładać turbo do piaggio zip.  

http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
			- 

cichy
- VIP Ścigacz.pl
cichy napisał(a):A ostatnio chciał zakładać turbo do piaggio zip.
widac ze nie czytasz moich postow:P pisalem juz co stoi w garazu:D zx6, i moje pierwsze moto jakie mialem piaggio zip:)
			- 

spoyler92
- Świeżak
Ja nie mam problemu bo mam 50cc  Mysle, ze jak sie bede stopniowo przesiadał to nie będzie problemu ze starszymi
  Mysle, ze jak sie bede stopniowo przesiadał to nie będzie problemu ze starszymi  

Problem jest jak wracam do chaty i mówe, ze gleba była i ze pie*** juz tego grata... Konczy sie tym, ze po miesiącu naprawiam pizdzika z ojcem

Problem jest jak wracam do chaty i mówe, ze gleba była i ze pie*** juz tego grata... Konczy sie tym, ze po miesiącu naprawiam pizdzika z ojcem

- pawlak200192
- VIP Ścigacz.pl
spoyler92 napisał(a):juz kilka razy moielm jka tyslko sie cielputko zrobi to zx6:)
W innym watku pisales, ze ta Ninja nalezy do ojca i mu ja podkradasz jak nie widzi.. wiec ustal jedna wersje

Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

- 

MadboY
- VIP Ścigacz.pl
ja tez mialem wielkie problemu z rodzicami. I tez szczegolnie  zmama tata to jeszcze jakos to przebolal  teraz nawet namawiam go na quada
 teraz nawet namawiam go na quada  u mnie rodzice sie zgodzili tylko ze byl problem bo powiedzieli ze do moto nie dolozął grosza ale sam sobie zarobilem i kupilem
 u mnie rodzice sie zgodzili tylko ze byl problem bo powiedzieli ze do moto nie dolozął grosza ale sam sobie zarobilem i kupilem  teraz mam nsrke ale mysle ze juz pozniej przy przesiadce nie bedzie problemow
 teraz mam nsrke ale mysle ze juz pozniej przy przesiadce nie bedzie problemow  Ktos wyzej powiedzial ze najgorzej jest jak mowi rodzicom o glebie,jak ja glebnalem kiedy na squterku i pare razy motorynka jak uczylem sie podstaw to nigdy im nie mowilem zeby sie nie martwili no chyba zebym nie zle rozpieprzyl to juz wtedy bym musial powiedziec, a na nsrce jeszcze nie lezalem i oby tak dalej
  Ktos wyzej powiedzial ze najgorzej jest jak mowi rodzicom o glebie,jak ja glebnalem kiedy na squterku i pare razy motorynka jak uczylem sie podstaw to nigdy im nie mowilem zeby sie nie martwili no chyba zebym nie zle rozpieprzyl to juz wtedy bym musial powiedziec, a na nsrce jeszcze nie lezalem i oby tak dalej 
				 teraz nawet namawiam go na quada
 teraz nawet namawiam go na quada  u mnie rodzice sie zgodzili tylko ze byl problem bo powiedzieli ze do moto nie dolozął grosza ale sam sobie zarobilem i kupilem
 u mnie rodzice sie zgodzili tylko ze byl problem bo powiedzieli ze do moto nie dolozął grosza ale sam sobie zarobilem i kupilem  teraz mam nsrke ale mysle ze juz pozniej przy przesiadce nie bedzie problemow
 teraz mam nsrke ale mysle ze juz pozniej przy przesiadce nie bedzie problemow  Ktos wyzej powiedzial ze najgorzej jest jak mowi rodzicom o glebie,jak ja glebnalem kiedy na squterku i pare razy motorynka jak uczylem sie podstaw to nigdy im nie mowilem zeby sie nie martwili no chyba zebym nie zle rozpieprzyl to juz wtedy bym musial powiedziec, a na nsrce jeszcze nie lezalem i oby tak dalej
  Ktos wyzej powiedzial ze najgorzej jest jak mowi rodzicom o glebie,jak ja glebnalem kiedy na squterku i pare razy motorynka jak uczylem sie podstaw to nigdy im nie mowilem zeby sie nie martwili no chyba zebym nie zle rozpieprzyl to juz wtedy bym musial powiedziec, a na nsrce jeszcze nie lezalem i oby tak dalej 
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
			motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
MadboY napisał(a):spoyler92 napisał(a):juz kilka razy moielm jka tyslko sie cielputko zrobi to zx6:)
W innym watku pisales, ze ta Ninja nalezy do ojca i mu ja podkradasz jak nie widzi.. wiec ustal jedna wersje
to byl temat o tym co ma zrobic ktos nie majacy uprawnien do jazdy motocyklem kiedy ma wypadek. i napisalem tam ze ja byzm zrobil tak : ze powiedzial ze moto podkradlem ojciu bez jego wiedzy(dzieki temu uniknol by on mandatu)
wiecie jak nie chcecie nie musicie mi wierzyc:) mi na tym nie zalezy:)
			- 

spoyler92
- Świeżak
no ja matke to tak przekabacilem ze nawet pomaga mi moto szukać  :D gorzej z ojcem, bo chociaż moto kupuje za swoje, to juz na samochod mi nie starczy, a ojciec powiedział ze jak zobaczy umnie motor to moge zapomnieć o samochodzie, wiec przez najbliższe 2 miechy bede motor musiał trzymać u kumpli po garazach, a jak juz na dowodzie rejstracyjnym od taczki bedzie widniało moje imię i nazwiskom to  pochwale się tatusiowi co jeszcze kupilem
:D gorzej z ojcem, bo chociaż moto kupuje za swoje, to juz na samochod mi nie starczy, a ojciec powiedział ze jak zobaczy umnie motor to moge zapomnieć o samochodzie, wiec przez najbliższe 2 miechy bede motor musiał trzymać u kumpli po garazach, a jak juz na dowodzie rejstracyjnym od taczki bedzie widniało moje imię i nazwiskom to  pochwale się tatusiowi co jeszcze kupilem  :D:D:D:D
:D:D:D:D

:D gorzej z ojcem, bo chociaż moto kupuje za swoje, to juz na samochod mi nie starczy, a ojciec powiedział ze jak zobaczy umnie motor to moge zapomnieć o samochodzie, wiec przez najbliższe 2 miechy bede motor musiał trzymać u kumpli po garazach, a jak juz na dowodzie rejstracyjnym od taczki bedzie widniało moje imię i nazwiskom to  pochwale się tatusiowi co jeszcze kupilem
:D gorzej z ojcem, bo chociaż moto kupuje za swoje, to juz na samochod mi nie starczy, a ojciec powiedział ze jak zobaczy umnie motor to moge zapomnieć o samochodzie, wiec przez najbliższe 2 miechy bede motor musiał trzymać u kumpli po garazach, a jak juz na dowodzie rejstracyjnym od taczki bedzie widniało moje imię i nazwiskom to  pochwale się tatusiowi co jeszcze kupilem  :D:D:D:D
:D:D:D:D- Dhrakar
- Świeżak