jesienne pogawędki 2
Zastanawiam się nad magnesem, przed którym się wzbraniam i uchwytem, który właśnie nie wymaga wiercenia (np. taki jaki jest w komplecie z anteną na tej aukcji).
Identyczne to będą jak tej Sirio obetniesz przewód, wyrzucisz uchwyt i skrócisz ją o 50cm
Identyczne to będą jak tej Sirio obetniesz przewód, wyrzucisz uchwyt i skrócisz ją o 50cm

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Vergon napisał(a):Identyczne to będą jak tej Sirio obetniesz przewód, wyrzucisz uchwyt i skrócisz ją o 50cm
Fakt, nie dopatrzyłem się

Czy każde Subaru Impreza GC miało motor Boxer i AWD?
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Nie tylko Impreza
Każda Subaryna ma Boxera i stałe 50/50 na cztery buty, właściwie głównie dzięki tym dwóm elementom ta marka ma teraz takie poważanie jakie ma
A dla czego napęd subaru jest taki wspaniały? Wystarczy tylko obejrzeć to:
http://youtu.be/ooQRxlChvMw (otwórz link)
konkurencję po prostu połyka

A dla czego napęd subaru jest taki wspaniały? Wystarczy tylko obejrzeć to:
http://youtu.be/ooQRxlChvMw (otwórz link)
konkurencję po prostu połyka

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Invi jutro będę w klubie na nadbystrzyckiej w LU także wbijaj niezła impreza się szykuje coś dla nas, bo otrzęsiny są młodych. W tamtem weekend to nie wyrabiałem
, mam nadzieje że miałeś gdzie spać. Pisz mi esy !

-
grunder - Mieszkaniec forum
Rosiboj napisał(a):Głupie uczucie czekać na motocykl ;(
Głupie uczucie to jest jak się zobaczy swą lubą (dziwczyna, narzeczona, żona) w jednoznacznej sytuacji łóżkowej z jej najlepszą przyjaciółką. Czekanie na motocykl to po prostu życie.
-
Angler - Bywalec
Angler napisał(a):Głupie uczucie to jest jak się zobaczy swą lubą (dziwczyna, narzeczona, żona) w jednoznacznej sytuacji łóżkowej z jej najlepszą przyjaciółką. Czekanie na motocykl to po prostu życie.
Nie ma w tym nic głupiego

-
amahay - Stały bywalec
Ale sie wpakowalem , powoli zaczynam zalowac ze go kupilem z tego salonu. Tak mnie koles zapienil, ze nawet nie chce mi sie do niego dzwonic zeby potwierdzic dostawe
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Angler napisał(a):Rosiboj napisał(a):Głupie uczucie czekać na motocykl ;(
Głupie uczucie to jest jak się zobaczy swą lubą (dziwczyna, narzeczona, żona) w jednoznacznej sytuacji łóżkowej z jej najlepszą przyjaciółką. Czekanie na motocykl to po prostu życie.
Niby zdrada a jednak nie boli tak bardzo, nawet nadzieja na pewne nowatorskie współżycie seksualne jest

Matko i córko, padam z nóg. Kupiłem dzisiaj płytki do łazienki. Byłoby za to parę gratów do motura... Ale za to jakie są zajebiste

-
ASR1927 - Moderator
ASR1927 napisał(a):(...)Niby zdrada a jednak nie boli tak bardzo, nawet nadzieja na pewne nowatorskie współżycie seksualne jest![]()
tyle, ze jezeli miałoby to przeistoczyć się w jakiś trójkącik, to ponoć jest to niebezpieczne z tego powodu, że można zostać pominiętym
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Madcap, miałem już dawno zapytać, ale zapominam. Mirek radził ograniczyć masło ale nie podziałało
To w avatarze to Twoje prawko? Nie masz B?

To w avatarze to Twoje prawko? Nie masz B?
-
ASR1927 - Moderator
No właśnie, bo tak dumałem i nie mogłem wydumać. Bo bez B, nie można mieć CE, dobrze mówię?
Amahay, ten Movie Maker co mi kiedyś poleciłeś, to w sumie dobry, ale muł straszny. Potrafi otwierać projekt kilka minut (około 7-8 ). Często się wiesza na amen, no i mało ma efektów dla slajdów/zdjęć. Szukam jakiegoś komercyjnego, upolowałem jakiś Lightworks
Amahay, ten Movie Maker co mi kiedyś poleciłeś, to w sumie dobry, ale muł straszny. Potrafi otwierać projekt kilka minut (około 7-8 ). Często się wiesza na amen, no i mało ma efektów dla slajdów/zdjęć. Szukam jakiegoś komercyjnego, upolowałem jakiś Lightworks
-
ASR1927 - Moderator
można mieć
są do dziś pozostałości z lat osiemdziesiątych, gdzie ludzie robili C (zwłaszcza w wojsku) nie mając B
spotkałem się też z sentencją, że gość za jazdę po pijaku stracił wszystkie kategorie z wyjątkiem D, bo sąd uznał, że pozbawi rodzinę tegoż pijaczka środków do życia, jeśli będzie miał odebrane D (kierowca PKS-u gdzieś na jakiejś wiosze)
są do dziś pozostałości z lat osiemdziesiątych, gdzie ludzie robili C (zwłaszcza w wojsku) nie mając B
spotkałem się też z sentencją, że gość za jazdę po pijaku stracił wszystkie kategorie z wyjątkiem D, bo sąd uznał, że pozbawi rodzinę tegoż pijaczka środków do życia, jeśli będzie miał odebrane D (kierowca PKS-u gdzieś na jakiejś wiosze)
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
"madcap" a nie wiesz czy dalej obowiązuje ten przepiś żeby zrobić zawodowe C trzeba ileś tam mieć prawko na B??
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Nie wiem jak u was ale u mnie jest piękna pogoda, trzy stopnie na plusie, słoneczko przygrzewa, tak więc najwyższa pora wsiąść na siodło i w drogę 

-
ASR1927 - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości