jesienne pogawędki 2
provit napisał(a):PaulaMoto napisał(a):Provit, SkoQ i ASR1927- wybaczcie chłopaki ale na cycki nie macie co liczyć![]()
SkoQ dzięki za wypełnienie
Nie no, my potrafimy się cieszyć nawet z małych rzeczy i nie muszą to być koniecznie Twoje ;P
No no w końcu małe jest piękne

- PaulaMoto
- Świeżak
Czyli co, jarzyny można przerabiać na zapasowe narządy?
Bo generalnie śmierć to jest zatrzymanie przewodzenia impulsów przez mózg, c-nie? Ale jak pacjent jest już po prostu sztywny (mózg & serce kaput), to nici z transplantacji?
Bo generalnie śmierć to jest zatrzymanie przewodzenia impulsów przez mózg, c-nie? Ale jak pacjent jest już po prostu sztywny (mózg & serce kaput), to nici z transplantacji?
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
PaulaMoto napisał(a):Walenty napisał(a):Paula, co można przeszczepić od zmarłego? W ogóle można cokolwiek poza tkanką kostną?
Można, można- narządy, komórki lub tkanki pobiera się po stwierdzeniu tzw. śmierci mózgu.
Może Ty tego lepiej nie rób, skoro dopiero kończysz studia

Zauważyliście, że Grunder budzi się tylko jak pokazują się laski na forum

Walenty napisał(a):Ale jak pacjent jest już po prostu sztywny (mózg & serce kaput), to nici z transplantacji?
Tak mi się joke przypomniał:
Wchodzi facet do zakładu pogrzebowego i mówi;
- Co tu taka sztywna atmosfera? Wszyscy jacyś tacy zimni...
Ostatnio edytowano 8/10/2012, 19:03 przez ASR1927, łącznie edytowano 1 raz
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
provit napisał(a):PaulaMoto napisał(a):Może i mówiąale ważniejsze jest to co się robi, a nie mówi
Kiedyś próbowałem to włożyć do głowy takiej jednej, ale widzę Ty już masz dobrze ułożone pod kopułą
Nawet komplementu się doczekałam

- PaulaMoto
- Świeżak
Walenty napisał(a):ASR, no to jedziemy:
Co jest gorsze od tego, że kobieta nie lubi i nie umie gotować?
-to, że lubi, ale nie umie.
A no prawda
Młoda dziewczyna załatwia wizę w konsulacie. Urzędnik wypełniając formularz pyta
- Hair?
- Rude
- Sex?
panienka nieśmiało:
- No, też ruda.

-
ASR1927 - Moderator
ASR1927 napisał(a):Walenty napisał(a):ASR, no to jedziemy:
Co jest gorsze od tego, że kobieta nie lubi i nie umie gotować?
-to, że lubi, ale nie umie.
A no prawda
Młoda dziewczyna załatwia wizę w konsulacie. Urzędnik wypełniając formularz pyta
- Hair?
- Rude
- Sex?
panienka nieśmiało:
- No, też ruda.
W wojsku:
Kapitan: Żołnierze! Macie posprzątać całą jednostkę, odj***ć się na galowo, ogolić te mordy i przystroić sale!!!
Szeregowi: A po jaki ch*j Panie Kapitanie ???
K: Bo jutro do naszej jednostki głupki przyjeżdża Matka Boska !!!
Żołnierze odjebali jednostkę na błysk, przystroili sale i wypucowali mundury...
Na drugi dzień apel, wszyscy stoją, cisza jak sk***ysyn...
Kapitan wchodzi na podest...
K: Czołem Żołnierze !!!
Ż: Czołem Panie Kapitanie !!!
K: Jak wspominałem wczoraj mamy dziś gościa specjalnego, przyjechała do nas z daleka !!!
K: Szeregowy Bosek !!!
Jestem !!!
Wystąp !!! Matka przyjechała !!!
-
Walenty - Moderator
Dlaczego platynowe blondyny są często posiniaczone w okolicach pępka?
Bo miłośnicy platynowych blondyn są równie inteligentni, więc często się mylą ....
Bo miłośnicy platynowych blondyn są równie inteligentni, więc często się mylą ....
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Asr trzeba bylo zalozyc naped w konfiguracji na ciut mocniejszy. Wiecej zabawy a fz6 jak dla mnie jest troche nudna z tymi za dlugimi biegami. Z tego silnika mozna wyciagnac bardzo duzo tylko, ze za nim on rozwinie skrzydla to trzeba hamowac.
-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
madcap napisał(a):Dlaczego platynowe blondyny są często posiniaczone w okolicach pępka?
Właśnie, że przech*j świetne

Uwaga suchar:
- Co robi terrorysta na koncercie?
- Porywa do tańca.
I do pary o żołnierzach:
Po całonocnej libacji budzi się radziecki generał, otwiera patrzały i widzi jak adiutant czyści jego mundur z rzygów. Żeby się jakoś wytłumaczyć generał tako rzecze do niego:
- Bo młodzież w ogóle nie umie pić. Wczoraj jakiś porucznik całego mnie zarzygał!
Na to adiutant:
- No rzeczywiście! Całkiem go pop***doliło! Nawet w spodnie panu nasrał!
mirekm71 napisał(a):Asr trzeba bylo zalozyc naped w konfiguracji na ciut mocniejszy. Wiecej zabawy a fz6 jak dla mnie jest troche nudna z tymi za dlugimi biegami. Z tego silnika mozna wyciagnac bardzo duzo tylko, ze za nim on rozwinie skrzydla to trzeba hamowac.
Niewyżyłowany silnik = dłuższa żywotność. Chociaż dla mnie to już niewiele znaczy, bo prawdopodobnie będe musiał się go pozbyć jeszcze w tym roku. W najlepszym razie, na początku przyszłego sezonu

-
ASR1927 - Moderator
Nie zdecydowałem. To niewiadoma. Poza tym leży w garażu parę gratów do niego, nowych i używanych, których nie mam czasu wymienić dlatego cena może być różna, w zależności czy zrobie czy nie
A teraz pomyślałem o czymś jeszcze. Nie żebym coś starał się ukryć ale drugi raz nie wejdę w bagno pod tytułem "sprzedaż pojazdu znajomemu". Jak sprzedałem sąsiadowi Vento, to dwa lata do mnie przyłaził... Wiedział wszystko o tym aucie, wszystko mu opowiedziałem, ile pali, co go boli tepe tede. A ten przyłaził "Sąsiad... Łon dwanaście litrów pali!" albo "Sąsiad... Łon cały gnije i ja muszem go robić tera!"
I Ty kupisz ode mnie i po forum będziesz mnie obsmarowywał potem, że to be i tamto be. Never
A teraz pomyślałem o czymś jeszcze. Nie żebym coś starał się ukryć ale drugi raz nie wejdę w bagno pod tytułem "sprzedaż pojazdu znajomemu". Jak sprzedałem sąsiadowi Vento, to dwa lata do mnie przyłaził... Wiedział wszystko o tym aucie, wszystko mu opowiedziałem, ile pali, co go boli tepe tede. A ten przyłaził "Sąsiad... Łon dwanaście litrów pali!" albo "Sąsiad... Łon cały gnije i ja muszem go robić tera!"
I Ty kupisz ode mnie i po forum będziesz mnie obsmarowywał potem, że to be i tamto be. Never

-
ASR1927 - Moderator
Dobrą cene, to znaczy właśnie dumpingową. Ze 150zł mam zrobić 50zł? To tez żaden interes. Zależy kto przyjedzie. Jak poważny kupiec, to mu dołożę. Jak będzie chciał durnowato negocjować, "Bo panie tu jest ryska na zbiorniku! Pięć stówek musisz pan opuścić na malowanie!" to nie dołożę i nie opuszczę
I tak provit jeszcze o czymś sobie pomyślałem. Jak Ciebie w pierwszej kolejności interesuje cena, to może odpuśćmy sobie z góry

I tak provit jeszcze o czymś sobie pomyślałem. Jak Ciebie w pierwszej kolejności interesuje cena, to może odpuśćmy sobie z góry

-
ASR1927 - Moderator
ASR1927 napisał(a):A teraz pomyślałem o czymś jeszcze. Nie żebym coś starał się ukryć ale drugi raz nie wejdę w bagno pod tytułem "sprzedaż pojazdu znajomemu". Jak sprzedałem sąsiadowi Vento, to dwa lata do mnie przyłaził... Wiedział wszystko o tym aucie, wszystko mu opowiedziałem, ile pali, co go boli tepe tede. A ten przyłaził "Sąsiad... Łon dwanaście litrów pali!" albo "Sąsiad... Łon cały gnije i ja muszem go robić tera!"
I czego ten sąsiad oczekiwał? Ciężki temat

Btw, zmieniłeś vento na ibizę?
-
Walenty - Moderator
Zmieniłem Vento na Audi 100 89'. Wiesz jak w liceum panny leciały na Audi
Potem z kumplem zrobiliśmy mu weight tuning i katowaliśmy po osiedlowych bezdrożach
W bagażniku mieliśmy dwa graje z domowych technics'ów, laczki yokohamy i lakier czarny mat. To było auto! Chlip 

-
ASR1927 - Moderator
No tak, ale gdyby to była miód malina, zero rdzy, lśniący lakier, ogólnie zadbane, warte byłoby, powiedzmy, 2k zł. Myślę, że w takim wypadku warto byłoby kupić opony za te 1,5k zł.
Gadamy na przykładzie opon, ale z innymi częściami jestem podobnego zdania. To części są drogie, a nie samochód tani, o tak
Gadamy na przykładzie opon, ale z innymi częściami jestem podobnego zdania. To części są drogie, a nie samochód tani, o tak

-
Walenty - Moderator