jesienne pogawędki 2
Motoluka co do tego zęba, ja straciłem prawie całego, został mi kawałeczek przy dziąśle, wszystko korzeń ok itp. babeczka mi coś tam nawierciła wstawiła jakiś wkład metalowy taki drucik, czy śrubke, nie wnikałem. Na to dała mi korone porcelanową. Wszystko zamknęło się w bodajże 5 wizytach, bo to zrobienie odlewu, odlanie tej korony, i tam wszystkie inne pierdoły. Wszystko wyniosło mnie 800zł, a robiłem prywatnie. Mogę gryźć wszystko 

-
seed - Świeżak
motoluka napisał(a):Tylko jak już Ci da to mu tej dziewczyny staraj się nie popsuć
ale niech dobrze wykorzysta, przynajmniej tak jak jemu moto

GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
seed napisał(a):Motoluka co do tego zęba, ja straciłem prawie całego, został mi kawałeczek przy dziąśle, wszystko korzeń ok itp. babeczka mi coś tam nawierciła wstawiła jakiś wkład metalowy taki drucik, czy śrubke, nie wnikałem. Na to dała mi korone porcelanową. Wszystko zamknęło się w bodajże 5 wizytach, bo to zrobienie odlewu, odlanie tej korony, i tam wszystkie inne pierdoły. Wszystko wyniosło mnie 800zł, a robiłem prywatnie. Mogę gryźć wszystko
Miałem to samo , też porcelana i u mnie chyba 900-1000 wyszło .
-
amahay - Stały bywalec
O to już rozsądniejsze ceny, no ale zobaczymy. Nigdy więcej otwierania zębami butelek, dziewczyny już na to nie lecą...
PS: Ciekawy https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 7485_n.jpg
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Pany gdy moto leżało na prawym boku po szlifie wykapało trochę oleju dekiel jest cały, więc pytanie skąd ten olej?? Mechanikiem nie jestem, więc proszę się nie śmiać jeśli to pytanie jest jakieś absurdalne:)
burn rubber not your soul
-
fallen16 - Świeżak
Na postoju spokój nic nie cieknie ale wystarczy odpalić zagrzać moto i dość mocno kapie, no ale znalazłem winowajce. Mianowicie myślałem, że śruba z obrazka niżej
(otwórz link)
Uploaded with ImageShack.us (otwórz link)
jest tylko przytarta, a okazało się że jest wykrzywiona a w miejscu jej mocowania powstała szczelina przez którą spierdala olej
a i to nie jest mój silnik tylko jakiś przypadkowy z neta od f3

Uploaded with ImageShack.us (otwórz link)
jest tylko przytarta, a okazało się że jest wykrzywiona a w miejscu jej mocowania powstała szczelina przez którą spierdala olej

a i to nie jest mój silnik tylko jakiś przypadkowy z neta od f3
Ostatnio edytowano 24/10/2012, 15:52 przez fallen16, łącznie edytowano 1 raz
burn rubber not your soul
-
fallen16 - Świeżak
motoluka napisał(a):O to już rozsądniejsze ceny, no ale zobaczymy. Nigdy więcej otwierania zębami butelek, dziewczyny już na to nie lecą...
Jak mocno odkręcisz to spadniesz

- drug0n
- Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości