112
Rosiboj napisał(a):Tak tylko sprostuje bo wiekszosc pisze LR, Land Roverami to jak sama nazwa wskazuje jezdza rolnicy i "wyprawowcy" a na filmie widac RR (Range Rover) ktory sluzy do zaworzenia dzieci do szkoly i bezpiecznego poruszania sie po miescie,
Masz rację oczywiście

Ps. Jak dla mnie Range Rover jest najładniejszy z tych wszystkich suvo-podobnych samochodów, szczególnie chodzi mi o ten 'zaprojektowany' przez żonę Beckhama o nazwie Evoque. Był kiedyś w TopGear i z tego co pamiętam to miał bardzo dobre opinie :p
Ps.2. Ja miałem kiedyś autko zwane Rover 414 RT (104km)

Moto na A2: GS 500, NX 650, XT 660, YBR 250, Ninja 250R
-
Starski - Świeżak
Glenroy napisał(a):zatrzymuje Was 50+ motocyklistów [co znowu biorąc pod uwagę miejsce, jest skrajnym przykładem kretynizmu] i idą w Waszą stronę z nieukrytym zamiarem spuszczenia łomotu, a Wy macie żonę i 2 letnie dziecko na pokładzie...no Co byście zrobili?
Ja bym nie walił w Gixa kilka sekund wcześniej, od tego trzeba by zacząć. Z resztą się zgadzam.
Kończąc temat powiedzcie jak to jest, że najładniejsze i najtańsze świeże Gixy są z tego owianego sławą Rzeszowa?

http://otomoto.pl/suzuki-gsx-r-750-k9-2 ... 19980.html
To przykład pierwszy lepszy z brzegu, ja już z 10 razy miałem tam jechać jak szukałem moto, ale opinię mają taką, że mi się odechciało

Tutaj mamy mistrza, poniósł go melanż

http://www.sfora.pl/Nago-i-z-biala-od-p ... wie-s60134
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Jako, że ktoś kiedyś daaaawno pisał, żebym się pokazał a nie tylko pisał posty, bo już jestem na tym forum dość trochę, tak więc przedstawiam wam siebie xD
mam nadzieję, że samogwałty są dalej w modzie
swoją drogą robienie przeglądu motocyklowego to niezły pic na wodę, byłem dzisiaj i gość tylko spytał czy wszystko sprawne. Mówię, że tak. Opłata, podbił i do widzenia.
Nawet szpeja nie widział.
mam nadzieję, że samogwałty są dalej w modzie

swoją drogą robienie przeglądu motocyklowego to niezły pic na wodę, byłem dzisiaj i gość tylko spytał czy wszystko sprawne. Mówię, że tak. Opłata, podbił i do widzenia.
Nawet szpeja nie widział.
- Kaai
- Mieszkaniec forum
samogwałtu. wtfffff xDDD
srakfon to szajsung s2, a zdjęcie mega lipne BO, i tu teraz uwaga. nie jest to zdjęcie a film! (nie mogłem w rękawicach włączyć aparatu, a samowyzwalacz ma max 10sek, więc nie zdązyłem założyć rękawicy), więc jest to film, który odtworzyłem na laptopie i zrobiłem screen shota, wrzuciłem na serwis hostingowy, który dodatkowo poleciał po jakości i wyszła taka kupa
a czy grubas, 178cm wzrostu 64kg, raczej nie bardzo
srakfon to szajsung s2, a zdjęcie mega lipne BO, i tu teraz uwaga. nie jest to zdjęcie a film! (nie mogłem w rękawicach włączyć aparatu, a samowyzwalacz ma max 10sek, więc nie zdązyłem założyć rękawicy), więc jest to film, który odtworzyłem na laptopie i zrobiłem screen shota, wrzuciłem na serwis hostingowy, który dodatkowo poleciał po jakości i wyszła taka kupa

a czy grubas, 178cm wzrostu 64kg, raczej nie bardzo

- Kaai
- Mieszkaniec forum
-
suhy-19 - Moderator

Niezła kombinacja :]
Myślałem, że to taki telefon jak mój, bardzo podobny.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Czy dzisiaj jest jakich dzień dla idiotów na drogach..? Kumulacja blondynek, dziadków i ludzi nienawidzących motocykli mnie złapała ;p
-
froeverfree - Świeżak
Do dziadków mam tyle, że próbowali mnie zabić.
A zwykle tacy mili są, jak widzą że baba..
Oj, przecież na baby też narzekam

Oj, przecież na baby też narzekam

-
froeverfree - Świeżak