112
Wydaje mi się że problem tkwi jednak znacznie głębiej niż tylko fakt że nie każdy ma predyspozycję oraz wystarczające zdolności manualne do prowadzenia pojazdów.
Ostatni zdarzyło mi się dwa razy jechać puszką ze świeżo upieczonymi kierowcami pamiętam każdy centymetr tej drogi nigdy więcej... a czego się dowiedziałem pierwsza osoba miała egzamin po 15 godzinach wyjeżdżonych 0 godzi teoretycznych... druga po 18 i jedna teoretyczna według nich na teorię wg nie trzeba było chodzić i szkoła nie nakazywała tego... oczywiście rabat za kurs był adekwatny do wyjeżdżonych godzin Pan instruktor znał wszystkich egzaminatorów i jeżeli kursant o tym wiedział i poprosił Pana Henia instruktora oto aby uczestniczył w egzaminie zdawalność jest prawie 100% latali godzinę gdzieś po osiedlowych drogach z ograniczeniem do 20km/h żeby więcej czasu zleciało...
Jak tak dalej pójdzie to moto będę latał tylko po torze a do pracy komunikacją miejską bo aż strach wyjeżdżać na drogę...
Ostatni zdarzyło mi się dwa razy jechać puszką ze świeżo upieczonymi kierowcami pamiętam każdy centymetr tej drogi nigdy więcej... a czego się dowiedziałem pierwsza osoba miała egzamin po 15 godzinach wyjeżdżonych 0 godzi teoretycznych... druga po 18 i jedna teoretyczna według nich na teorię wg nie trzeba było chodzić i szkoła nie nakazywała tego... oczywiście rabat za kurs był adekwatny do wyjeżdżonych godzin Pan instruktor znał wszystkich egzaminatorów i jeżeli kursant o tym wiedział i poprosił Pana Henia instruktora oto aby uczestniczył w egzaminie zdawalność jest prawie 100% latali godzinę gdzieś po osiedlowych drogach z ograniczeniem do 20km/h żeby więcej czasu zleciało...
Jak tak dalej pójdzie to moto będę latał tylko po torze a do pracy komunikacją miejską bo aż strach wyjeżdżać na drogę...
CBR f4i sport
-
malomi - Bywalec
O jakim Wy Marcinie w ogóle mówiliście? To już moje czasy?
Co do Fordów to ja aż takich problemów nie miałem, raz ta gruba awaria turbo no i w zeszłą zimę trochę pojeździł na lawecie, ale to przez lipne paliwo a nie sam samochód.
Mam też takiego prywatnie i ostatnio padło turbo, tzn raz działało raz nie i okazało się, że jest pęknięty taki harmonijkowy przewód przed kolektorem ssącym a przed pęknięciem są czujniki zbierające dane o ciśnieniu doładowania i wariuje przez lewe powietrze.
Wybory miss w Rio...
Nie dajcie się nabrać, każda z tych "pań" ma dla Was niemiłą niespodziankę

Co do Fordów to ja aż takich problemów nie miałem, raz ta gruba awaria turbo no i w zeszłą zimę trochę pojeździł na lawecie, ale to przez lipne paliwo a nie sam samochód.
Mam też takiego prywatnie i ostatnio padło turbo, tzn raz działało raz nie i okazało się, że jest pęknięty taki harmonijkowy przewód przed kolektorem ssącym a przed pęknięciem są czujniki zbierające dane o ciśnieniu doładowania i wariuje przez lewe powietrze.

Wybory miss w Rio...
Nie dajcie się nabrać, każda z tych "pań" ma dla Was niemiłą niespodziankę

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Rosiboj napisał(a):Gdybym mial dzisiaj kamerke to na YT przybyl by kolejny filmik o latajacym rowerzyscie. MF
YF że latał, czy że nie było kamerki?

Tak w temacie, to mam fajny rower na ostrym kole jakby ktoś chciał.
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
Miczab napisał(a):Rosiboj napisał(a):Gdybym mial dzisiaj kamerke to na YT przybyl by kolejny filmik o latajacym rowerzyscie. MF
YF że latał, czy że nie było kamerki?
Tak w temacie, to mam fajny rower na ostrym kole jakby ktoś chciał.
MF bo jadac lewa strona jezdni dosc szybko nagle postanowil skrecic w prawo bez sygnalizowania tego manewru czy sprawdzenia czy aby nie wjezdza komus pod kola. Wisienka na torcie jest to, ze skrecal w zakaz wjazdu. Final on w locie a ja na niezaleczonym jeszcze obojczyku. Zadowolony, ze zyjemy i ze poza dzwignia hamulca nic sie nie stalo olalem sprawe ale teraz zaluje bo powinienem zadzwonic po paly zeby mu wlepili najwyzszy mandat jaki sie da to sie moze s...syn nauczy jezdzic. Jego tlumaczenie bylo, ze nie sygnalizowal bo przy duzych predkosciach misi trzymac rece na kierownicy bo jak jest mokro to mozna latwo w poslizg wpasc jak sie skreca i dlatego tez skrecal od lewej krawedzi jednokierunkowej w prawo a nie od prawej, reszty wogole nie skomentowal
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
suhy-19 napisał(a):Panowie jak nie placic mandatu za zdjecie z fotoradaru?. Zdjecie jest zrobione od tylu. Mozna to jakos obejsc czy jednak bede musial zaplacic
Nie pamiętasz kto kierował. Jak najdłużej
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
http://forumprawne.org/prawo-wykroczen/ ... y-c-d.html poczytaj suchy
Rosibooj a jak by wlepili mu najmniejszy to co ? tobie nic do tego.

Rosibooj a jak by wlepili mu najmniejszy to co ? tobie nic do tego.
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości