112
Słoneczko, praktycznie żadnego wiatru, czyste niebo iii zatoki...tak, cudowny stan. Nosem oddychać nie idzie, czacha próbuje eksplodować i czuję się, jakby mi ktoś czymś ciężkim przez czerep przyłożył. Gdyby to jeszcze było zimno... a tu moto z garażu łypie i aż się prosi o spacer... 

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Glenroy inhalacje inhalacje, i probuj czasami cisnienie sobie wyregulowac zatykajac nos i probujac wydmuchac powietrze. Nie schylaj sie za bardzo, pewnie juz odczules co sie wtedy dzieje ;d No i najlepiej naproxen czy cos w ten desen.
Ja mam czesto problem z zatokami szczekowymi, to jest dopiero bol, jak na godzine dretwieje ci pol szczeki i nawala tak ze lezysz sztywny w bezruchu i prosisz o to by juz przeszlo. Lzy same leca ;d Nawet to dmuchanie z zatkanym nosem nie pomaga czasem.
Ja mam czesto problem z zatokami szczekowymi, to jest dopiero bol, jak na godzine dretwieje ci pol szczeki i nawala tak ze lezysz sztywny w bezruchu i prosisz o to by juz przeszlo. Lzy same leca ;d Nawet to dmuchanie z zatkanym nosem nie pomaga czasem.
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Angler napisał(a):Glenroy wczoraj zdałem egzamin łowiecki, tak więc zapraszam. Od roku czekają specyfiki (domowej produkcji), może i nie pomogą, ale i raczej nie zaszkodzą.
No powiem Ci, że gardło też coś drapie, można by go przepłukać trochę

Krmtzzz napisał(a):Glenroy inhalacje inhalacje, i probuj czasami cisnienie sobie wyregulowac zatykajac nos i probujac wydmuchac powietrze. Nie schylaj sie za bardzo, pewnie juz odczules co sie wtedy dzieje ;d No i najlepiej naproxen czy cos w ten desen.
...jak czytałem post upadł mi telefon na podłogę i inteligentnie dość zdecydowanym ruchem się po niego nachyliłem

Ja z zatokami mam problem od jakichś 4-5 lat, stwierdzam że powinienem się chyba udać do jakiegoś lekarza w końcu

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
-
Glenroy - Moderator
Boshi napisał(a):Suchy- wyczuwam aluzję w stosunku do naszego kuriera xD
Nie no do asr nic niemam

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Luzik ;d Co do lekarza. Albo zapisze cie na jakies naswietlanie albo poprostu wysle Cie na zdejmowanie tego plynu, ojciec to mial, nie poleca, okropne to jest, z tym ze problem zatok znika. Ja tam mam spokoj prawie rok, wiec na razie nigdzie sie nie wybieram, ale stwierdzilem ze jak mnie znowu dopadnie tej zimy, albo jesieni to chyba pojde na sciaganie. Raz sie zyje.
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai: Masz pod nosem - http://www.kimbex.pl/samochody-wypozyczalnia
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości