112
Walenty napisał(a):Hej, ale ten rendżu nie wjechał w tego typa na początku, co nie?
Czy wjechał?
Chyba go delikatnie pyrknął, ciężko dojrze

W sumie gość w LR zachował się, jakby to powiedzieć, dość przewidywalnie, bo pomyślcie, co sami byście zrobili gdyby na środku autostrady [pomijając fakt, że u nas o to ciężko] najpierw gość daje po heblach przed samą maską, później zatrzymuje Was 50+ motocyklistów [co znowu biorąc pod uwagę miejsce, jest skrajnym przykładem kretynizmu] i idą w Waszą stronę z nieukrytym zamiarem spuszczenia łomotu, a Wy macie żonę i 2 letnie dziecko na pokładzie...no Co byście zrobili? Bo ja myślę, że też długo bym się nie zastanawiał w takiej sytuacji

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Walenty napisał(a):I po co to wszystko. Mógł przeprosić pawian, skoro festyny na drodze robią.
No dobra, ale to nie jest ich pierwsze takie zajście, Miczab kilka postów wcześniej wkleił link do kanału Hollywood Stuntz, w 2011r. też w gościowi w priusie urwali lusterko, bo przejeżdżał na zielonym świetle, motocykliści mieli czerwone, ale było ich więcej, więc trzeba było pokazać kto jest mocniejszy.
To jest najlepszy komentarz do całej sytuacji:
Motocykliści padli ofiarą swojego mylnego przeświadczenia, że będąc w grupie mogą więcej. Nie mogą i tak jest dobrze. Kierowca Range Rover'a zachował się prawidłowo. Z takiego roju rozjuszonych os lepiej uciekać. Szkoda, że przy tym ktoś ucierpiał. Nie zostawili mu wyboru. Skoro jest sparaliżowany od pasa w dól, to koledzy na pewno go odwiedzą i przybiją piątkę.
Jadąc w grupie ze znajomymi jakoś, nawet jeżeli ktoś coś odwali na drodze, potrafimy się obejść neutralnie, coś tam sobie pomruczę pod nosem, ale staram się nie wzbudzać agresji na drodze bo wiem, że to się zazwyczaj źle kończy, całkiem niedawno gość wymusił mi pierwszeństwo na skrzyżowaniu, zmuszając mnie do hamowania, podjechałem do niego na najbliższych światłach, uchylił okno, przeprosił, przybiliśmy żółwika i każdy pojechał w swoją stronę, można? Można! A to że tam na motocyklach jechało stado półmózgów to jest już ich problem i ich zmartwienie...policja jest tego samego zdania, tym bardziej właśnie, że ta grupa jest znana z podobnych zdarzeń.
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
-
Glenroy - Moderator
Nie raz stalem twarza w twarz z rozwscieczonym tlumem a jakos nigdy do nikogo nie strzelalem ani nie rozjezdzallem
a facet z LR zachowal sie jak pizda i zamiast sprobowac wyjasnic zaistniala sytuacje to woli uciec

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
wejdź na stadion i jak będzie na Ciebie szła grupa pseudokibiców, to wyjaśnij z nimi sytuacje, ok? Potem zdasz nam relację jak Ci poszło, ewentualnie dowiemy się z gazet.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Czy nie chcieli z nim gadac to tego nie wiemy.
Mar111in mialem do czynienia z kilkuset osobowa grupa kibicow i kiboli i mimo ze zostalem wyzwany od ch.....i, ped......w i obrzucony butelkami i puszkami to jakos udalo sie wyjasnic sytuacje
Mar111in mialem do czynienia z kilkuset osobowa grupa kibicow i kiboli i mimo ze zostalem wyzwany od ch.....i, ped......w i obrzucony butelkami i puszkami to jakos udalo sie wyjasnic sytuacje
aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Krmcośtam, jak dla mnie to zachowują się jak dzika horda, akurat kibole to najlepsze porównanie do tej grupy jeźdźców.
Suhy na pewno chcieli z nim porozmawiać, cała reszta to tylko takie pozory. Zresztą to widać na drugim filmiku, gdzie urywają lusterko gościowi, co wjechał na skrzyżowanie na zielonym. Co do tych kilkuset kiboli i latających butelek - a smoki w tej bajce też były?
Suhy na pewno chcieli z nim porozmawiać, cała reszta to tylko takie pozory. Zresztą to widać na drugim filmiku, gdzie urywają lusterko gościowi, co wjechał na skrzyżowanie na zielonym. Co do tych kilkuset kiboli i latających butelek - a smoki w tej bajce też były?
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Smokow nie bylo i nie pisalem ze samych kiboli
i od razu pisze ze mialem taka sytuacje 3 razy w tym 2 razy udalo sie dogadac a raz niestety troche gorzej to sie skonczylo a wszystkie trzy sytuacje mialy miejsce na euro w strefie kibica
A i kibole wks to bardzo uprzejmi ludzie

A i kibole wks to bardzo uprzejmi ludzie

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
-
Walenty - Moderator
Tak tylko sprostuje bo wiekszosc pisze LR, Land Roverami to jak sama nazwa wskazuje jezdza rolnicy i "wyprawowcy" a na filmie widac RR (Range Rover) ktory sluzy do zaworzenia dzieci do szkoly i bezpiecznego poruszania sie po miescie,
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Oczywiście i komu się oberwało nam wszystkim czyli standardowo jak nie wiadomo kogo wina to wina motocyklisty bo nam kolejna łatkę przypiąć łatwa... A cały ogół ciemnego społeczeństwa bije brawo... szkoda tylko chłopa który nie będzie chodził...
CBR f4i sport
-
malomi - Bywalec
Rosiboj napisał(a):(...)na filmie widac RR (Range Rover) ktory sluzy do zaworzenia dzieci do szkoly i bezpiecznego poruszania sie po miescie,
A i tak go nie ochronił...

Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
Miczab napisał(a):Rosiboj napisał(a):(...)na filmie widac RR (Range Rover) ktory sluzy do zaworzenia dzieci do szkoly i bezpiecznego poruszania sie po miescie,
A i tak go nie ochronił...

Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości