Bashan - relacja z użytkowania :)
ha ha ha ha
i jak mi paweł1924 napisze jeszcze raz że bażant jest taki wspaniały to go wyśmieje D:
Ja bym poszukał na www.ebay.pl

Ja bym poszukał na www.ebay.pl
sprzedam :
- Sony Ericson P99i (700pln)
- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)

- Sony Ericson P99i (700pln)

- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)
-
bastus - Bywalec
hej ja tez mam bashana od 2 tygodni. malo jezdzilem (56km) ale sledzilm ten temat i mam dlawas stronke -- http://www.allegro.pl/search.php?string=21x7-10 -- przednie opony do bashana.
:>
tylnych ani sladu;/

masz coś bo bażanta?? masz coś do mnie
PP
nie jest dobry ale też nie

- KIK11
- Świeżak
noo kup sobie dunlopy za 800
to poczujesz sie jak prawie na markowym wysokiej klasy quadziochu
a tak na poważnie drogie te oponki :/ nawet jak do bażanta

a tak na poważnie drogie te oponki :/ nawet jak do bażanta
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Dane techniczne:
Typ silnika 1-cylinder, 4-suwowy
Pojemność cylindra (cc) 197cm3
Max. Moment obrot (Nm/rpm) 12.1/6500
Moc Max. (kW) 6,5/7500
System Chłodzenia cieczą...............................................
to sa dane techniczna BLizzera 200 (wyczytalem ze Blizzer 200 to to samo co Bashan , roznica naklejki tylko). Ale dlaczego Blizzzer ma 6.5 KW mocy co daje 8.5 KM!!! Piszecie ze bazant ma 15 KM a tu nagle ok 8, i pytanie czy to jest wada Blizzera czy moze poprostu ma zdławiony silnik przez poducenta aby tak szybko nie rozlecial?????????
Typ silnika 1-cylinder, 4-suwowy
Pojemność cylindra (cc) 197cm3
Max. Moment obrot (Nm/rpm) 12.1/6500
Moc Max. (kW) 6,5/7500
System Chłodzenia cieczą...............................................
to sa dane techniczna BLizzera 200 (wyczytalem ze Blizzer 200 to to samo co Bashan , roznica naklejki tylko). Ale dlaczego Blizzzer ma 6.5 KW mocy co daje 8.5 KM!!! Piszecie ze bazant ma 15 KM a tu nagle ok 8, i pytanie czy to jest wada Blizzera czy moze poprostu ma zdławiony silnik przez poducenta aby tak szybko nie rozlecial?????????
- kamil363
- Świeżak
A po co wam to ile on ma KM???? Jak by to miało znaczenie- jedno jest pewne ma mało Km ale mi wystarcza, wczoraj z kumplem usiedliśmy na nim (razem obciążenie 180kg) i jakoś jechał jak na te parę KM to nawet nieźle się spisywał. Kolega ma już 1200Km przejechane i jeździ. A ja wczoraj trochę za szybko podjechałem pod taki spory wał przy rzece, przeleciałem
i ..... kład wpadł do takiej jakby betonowej studni. a ja w pokrzywy co sięgały mi do pasa. Ja pier..... teraz ledwo chodzę. Ale fajnie było

i ..... kład wpadł do takiej jakby betonowej studni. a ja w pokrzywy co sięgały mi do pasa. Ja pier..... teraz ledwo chodzę. Ale fajnie było

- Pawel1924
- Świeżak
koledzy powiedzcie mi bo z maim bashanem z palaniem cos nietak. Pali gdzies ok. za 3-4 razem. Na ssaniu palic niechce wogole bo sie dusi. I po zapaleniu jakies pare minut niechce sie na obroty wkrecac. ale jak juz pochodzi troche to ladnie sie wkreca. Co go "boli"??
masz coś bo bażanta?? masz coś do mnie
PP

- KIK11
- Świeżak
nie wiem co go boli. ale mój ma tak samo i po prostu od razu jak go odpalę
to to wsiadam przejadę parę metrów, po gazuję i jest ok.
To żadne rozwiązanie ale... z tym bashanem jest tyle drobnych problemów że...... mam to w d... póki jeździ to jest git.
to to wsiadam przejadę parę metrów, po gazuję i jest ok.
To żadne rozwiązanie ale... z tym bashanem jest tyle drobnych problemów że...... mam to w d... póki jeździ to jest git.
- Pawel1924
- Świeżak
Przyznaje - kupiłem złom , ale teraz tego nie sprzedam bo nie mam zamiaru stracić ze 2000 w miesiąc.
Poza tym nie będę sprzedawał złomu innym ludziom.
wie ktoś ile może kosztować wymiana sworzni na jakieś lepsze i może pospawać go trochę???????????
może wtedy trochę jeszcze pojeżdżę
Poza tym nie będę sprzedawał złomu innym ludziom.
wie ktoś ile może kosztować wymiana sworzni na jakieś lepsze i może pospawać go trochę???????????
może wtedy trochę jeszcze pojeżdżę
- Pawel1924
- Świeżak

Jak opieram kolano o przednie koło i mocno naciskam na nie to słychać z tego taki stukot.
Czy ma ktoÅ› tak??
Co z tym zrobić??
- Pawel1924
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości