Zobacz wątek - A może by tak same kobietki pogawędziły? ;)
NAS Analytics TAG

A może by tak same kobietki pogawędziły? ;)

O wszystkim
_________

Postprzez Kaja » 30/6/2006, 12:27

czyli po bardzo krótkim czasie, ale dłuższym niż 2 tygodnie?
a to już ja uważam za niemożliwe ...
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez kamus » 30/6/2006, 12:40

bylo to po 2tyg, 3dniach, 5h i 22 min

dziewczyno to bylo 3lata temu, jak moge pamietac po ilu dniach to bylo...

dobra mniejsza...nie bede sie tlumaczyc z takich blahostek :]
Przed pijanymi katamaraniarzami chroń nas Boże,

i przed tymi w mundurach o niebieskim kolorze :!:
kamus
Świeżak

Postprzez Kaja » 30/6/2006, 12:54

ale o co Ci chodzi?
po co te nerwy

jak tylko interpretuje to co napisałaś
i jeszcze raz:
TATUAŻ NIE BLEDNIE OD PICIA ALKOHOLU NAWET PO KILKU DNIACH NIE MÓWIĄC JUŻ O KILKUNASTU
nie ważne czy piłaś jak Ci robił, po tym, czy po miesiącu
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez kamus » 30/6/2006, 16:30

dobra to ja sie wogole nie znam, zreszta tak jak znajomy ktory robil w renomowanych salonach w Sopocie...

a jak na razie nie denerwuje sie tylko trace spokoj jak ktos podwaza moje zdanie w czyms gdzie mam racje...

kamus
Świeżak

Postprzez Hey_lady » 30/6/2006, 20:13

A tak wogóle, to drogie panie raczyły zauważyć, że nasz temat należy do ścisłej czołówki?? :P kto by pomyślał... 8) poza obowiązkowym przedstawianiem się, nikt nam nie dorówna......buahahahah, oby tak dalej :twisted:
Hey_lady
Świeżak

Postprzez _Dioda_ » 30/6/2006, 21:10

Mi gościówa w salonie (profesjonalnym :] ) powiedział, że pić nie wolno do 48 godzin po zrobieniu tattoo :wink:
Byłam w salonie i pytałam laski, która mi robiła dziarę czy mi poprawi kontur ale odradziła mi to, bo on taki poprostu delikatny ma być...
Ja tam bym jednak poprawiła... :]
_Dioda_
Świeżak

Postprzez kamus » 30/6/2006, 21:43

heh...kobiety gora, a co :D nawet fora damsko meskich nie sa tak popularne jak nasze :) co tu duzo mowic...kobiety byly, sa i zawsze beda gora :D

kamus
Świeżak

Postprzez _Dioda_ » 30/6/2006, 23:28

A Ty evil co tu robisz? ;> Gołych lasek, to chyba tu nie znajdziesz. No chyba, że któraś ma ochotę dać tu takie fotki :twisted: Chętnie rzucę okiem... :P
(nie to, że jestem jakąś lesbijką, czy coś... :roll: :? )
_Dioda_
Świeżak

Postprzez Kaja » 1/7/2006, 11:14

kamus napisał(a):dobra to ja sie wogole nie znam, zreszta tak jak znajomy ktory robil w renomowanych salonach w Sopocie...

a jak na razie nie denerwuje sie tylko trace spokoj jak ktos podwaza moje zdanie w czyms gdzie mam racje...

wiesz co dziewczyno strasznie tępa i uparta jesteś

posłuchaj może i tam masz ten swój wielki tatuaż przez duże T
zrobiony przez pana z renomowanego salonu w Sopocie (nadal się nie dowiedziałam jaki to salon i jak facet się nazywa) ale gadasz głupoty:

ALKOHOLU NIE WOLNO PIĆ PRZEZ KILKA DNI PO ZROBIENIU TATUAŻU PONIEWAŻ PODNOSI CIEŚNIENIE KRWI A TO UTRUDNIA GOJENIE SIĘ RAN!!!!!

z intensywnością koloru to nie ma nic wspólnego, a ten twój motylek jest blady po prostu jest przepalony!!
i nie kłóć się ze mną na ten temat bo widzę, że pojęcie o tatuażach masz takie jak o motocyklach
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez _Dioda_ » 1/7/2006, 11:29

Ale jazda!!! :D Kaju, ja nie wiedziałam, że Ty tak potrafisz :lol:
Ale masz rację w 100% - alkohol spożywany przez osobę mającą tatuaż nie ma wpływu na jakość tatuażu... Może go nie smarowałaś albo nie przemywałaś, albo za wcześnie wyskoczyłaś z nim na słońce :wink: Albo poprostu tusz był ciulowy - ale to raczej mało prawdopodobne.
Mój po zrobieniu był czarny jak święta ziemia a teraz jest jaśniejszy - tak już jest, zależy jeszcze jak bardzo zbladł Ci ten tatuaż :wink:
_Dioda_
Świeżak

Postprzez Kaja » 1/7/2006, 11:35

hi, hi Dioda jeszcze więcej potrafię :wink: :lol:

tak poważnie to dzięki za poparcie może wreszcie zrozumie,
że nie ma racji, tylko problem w tym, że pewnie i tak się nie przyzna
jak to dziewczęta mają w zwyczaju

PS: Dioda mój pierwszy tatuaż zrobiony dawno temu też był czarny, a teraz wygląda jak niebieski :/
muszę właśnie iść i go poprawić ale jakoś nie mogę się zebrać
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez _Dioda_ » 1/7/2006, 11:52

Polacy a tym bardziej kobiety zawsze są przekonani, że mają rację, obojętnie jakie argumenty im przedstawisz... :wink:
Kaju a Ty co masz i gdzie? :twisted: Wrzucałaś już tu? Raczej by mi nie umknęło :wink:
Poka fotÄ™!
Ja tam nie wiem czy Ci poprawią, myślałam, że jak zechcę poprawić swój, to się baba ucieszy, że będzie miała trochę kasy a ona mi mówi, że nic nie trzeba robić i tak właśnie ma być o_O
Może Tobie poprawią, w sumie klient nasz pan! :twisted:
_Dioda_
Świeżak

Postprzez kamus » 1/7/2006, 15:34

Kaja to chyba Ci cos juz napisalam "dobra to ja sie wogole nie znam"...i niech tak zostanie bo mnie zaczyna wq*** to co piszesz a zwlaszcza ten text ze sie nie znam na motocyklach...skad Ty to wywnioskowalas dziewczyno, jak ja na temat motocykli jak na razie sie nie wypowiadalam :] zasatanow sie troche zanim cos napiszesz a nie skaczesz po klawiaturze zeby tylko cos napisac...

koncz juz ten temat bo nie chce mi sie odpisywac na bezmyslne zagrywki...nei mam zamiaru sie tlumaczyc w jakikolwiek sposob :]

kamus
Świeżak

Postprzez Arai » 1/7/2006, 16:03

no czasem wejde sobie na ten wasz kobiecy temat i widze ze mamy tutaj mała zadyme. Ja tam osobiscie nie lubie tatuazy ale o tych fotkach co to evil wczesniej wspominał to jestem za tym pomysłem.
GPZ 500
Arai
Świeżak

Postprzez _Dioda_ » 1/7/2006, 17:13

Arai napisał(a):no czasem wejde sobie na ten wasz kobiecy temat i widze ze mamy tutaj mała zadyme. Ja tam osobiscie nie lubie tatuazy ale o tych fotkach co to evil wczesniej wspominał to jestem za tym pomysłem.
Bo to nie Tobie mają się podobać te dziary, tylko nam - ich właścicielkom ;]
A co do fotek, o których wspominał evil, to może kiedyś będą ale wątpię, czy któraś zamieści... :wink:
Chyba, że się mylę :)
_Dioda_
Świeżak

Postprzez kamus » 1/7/2006, 18:29

Arai a Ty co z evilem taki napalony na nasze rozbierane fotki? heh niech no wasze kobiety to zobacza :P

kamus
Świeżak

Postprzez Bunny » 1/7/2006, 18:31

chyba mamusie :twisted: więcej już się nie wcinam. ;)
Obrazek
Bunny
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Hey_lady » 1/7/2006, 19:52

Jakie mamusie?? no coś ty, próbujesz delikatnie przekazać światu, że do tej pory żadna laska nie poleciała na takiego gostka?? :wink: :wink:
Hey_lady
Świeżak

Postprzez Kaja » 1/7/2006, 21:17

kamus napisał(a):Kaja to chyba Ci cos juz napisalam "dobra to ja sie wogole nie znam"...i niech tak zostanie bo mnie zaczyna wq*** to co piszesz a zwlaszcza ten text ze sie nie znam na motocyklach...skad Ty to wywnioskowalas dziewczyno, jak ja na temat motocykli jak na razie sie nie wypowiadalam :] zasatanow sie troche zanim cos napiszesz a nie skaczesz po klawiaturze zeby tylko cos napisac...

koncz juz ten temat bo nie chce mi sie odpisywac na bezmyslne zagrywki...nei mam zamiaru sie tlumaczyc w jakikolwiek sposob :]

wywnioskowałam, że się nie znasz właśnie dlatego, że piszesz tylko o zdjęciach
wybacz, ale ja myślałam, że ten Twój tekst to miała być taka inteligentna ironia, ale faktycznie czego ja oczekiwałam
całuje Cię mocno kochana
i czekamy na jeszcze bardziej sexi fotki niż ta co już dałaś
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kaja » 1/7/2006, 22:19

_Dioda_ napisał(a):Kaju a Ty co masz i gdzie? :twisted: Wrzucałaś już tu? Raczej by mi nie umknęło :wink:
Poka fotÄ™!:twisted:

Dioda mam 3 dziary, na plecach, stopie i najnowszÄ… na brzuchu
niestety ale to jest faktycznie tak, że jak zrobisz pierwszą to już przepadłaś (chyba, że robisz delfinka, różyczkę czy motylka dla lansu)
:twisted:
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości

na górê