A może by tak same kobietki pogawędziły? ;)
O sorki za przeoczenie. Dlaczego nie chcesz pokazać ostatniej? Czyżbyś wytatuowała sobie czyjeś imię?Kaja napisał(a):pisałam już, na stopie

Kaja napisał(a):na brzuchu po lewej stronie, zaczyna się na wysokości pępka
a kończy nisko![]()
![]()
Spoko, ja też chcę na podbrzuszu. A dziarka ma wyglądać tak:

-
_Dioda_ - Świeżak
Znowu się w trącam te babskie rozmówki ale swoją drogą dlaczego piszecie dziarki a nie tatuaże? Dziarki czy dziary to mi się kojarzą z więziennymi bohomazami, kotwicamy itp. To co prezentujecie jest trochę bardziej artystyczne a w dodatku ozdabiacie tymi malowidłami siebie więc może pisać tatuaż. Tak chociażby w ramach szacunku dla własnego ciała 

Your ability to brake is Your right to speed
-
Yuurei - Świeżak
A czy mój tatuaż stanie się bardziej artystyczny jeśli będę go określać mianem "tatuaż" a nie "dziarka"? A może odwrotnie - ktoś spojrzy na moje tattoo i zapyta "co to jest?" Ja mu odpowiem "dziarka", a wtedy on powie, dopóki nie nazwałaś tego dziarką, to mi się podobało ale teraz...? Nie masz szacunku do swojego ciała...Yuurei napisał(a):Znowu się w trącam te babskie rozmówki ale swoją drogą dlaczego piszecie dziarki a nie tatuaże? Dziarki czy dziary to mi się kojarzą z więziennymi bohomazami, kotwicamy itp. To co prezentujecie jest trochę bardziej artystyczne a w dodatku ozdabiacie tymi malowidłami siebie więc może pisać tatuaż. Tak chociażby w ramach szacunku dla własnego ciała

Może trochę przekolorowałam sytuację ale to jest to samo co czepianie się nazwy. Jedni nazywają to tattoosem, inni dziarką, jeszcze inni tatuażem. Jak zwał, tak zwał i nie ma to najmniejszego wpływu na wygląd wzoru ani szacunek do naszego ciała

-
_Dioda_ - Świeżak
Spoko spoko
Się pytam po prostu. Kiedyś ktoś tam mnie skarcił, że dziary to się ma po pierdlu a on ma tatuaż :>
Wiadomo liczy się efekt końcowy ale jakoś tak "dziarganie" czy "dziary" kojarzą mi się bardziej negatywnie niż pozytywnie. W sensie słowa bez patrzenia na wzorek :]

Wiadomo liczy się efekt końcowy ale jakoś tak "dziarganie" czy "dziary" kojarzą mi się bardziej negatywnie niż pozytywnie. W sensie słowa bez patrzenia na wzorek :]
Your ability to brake is Your right to speed
-
Yuurei - Świeżak
imię?! coś Ty! hi, hi to jest komedia dla mnie z tym tatuowaniem imion
mam kumpla, który robi tatuaże i zawsze opowiada jak przychodzą
i się pytają czy da się zrobić z Basi Kasię
poza tym jeszcze nie poznałam faceta co do którego bym była pewna, że chce spędzić z nim całe życie to nie było sensu
a tatuaż jest dla mnie bardzo osobisty więc jest przeznaczony tylko dla mnie (i wszystkich którzy mnie widzą w klapkach
)

mam kumpla, który robi tatuaże i zawsze opowiada jak przychodzą
i się pytają czy da się zrobić z Basi Kasię

poza tym jeszcze nie poznałam faceta co do którego bym była pewna, że chce spędzić z nim całe życie to nie było sensu

a tatuaż jest dla mnie bardzo osobisty więc jest przeznaczony tylko dla mnie (i wszystkich którzy mnie widzą w klapkach

-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
Kocham babskie weekendyKaja napisał(a):niestety jeszcze nie
jedziemy w 7 bab pozażywać słonecznych kąpieli itp.
tzw. babski weekend

Szczerze mówiąc, to wolę rozmowy z koleżankami, niż z facetami...

Kaju! Jak dorobię się ściga, to może zabierzesz mnie ze sobą gdzieś...

-
_Dioda_ - Świeżak
_Dioda_ napisał(a):Kocham babskie weekendyKaja napisał(a):niestety jeszcze nie
jedziemy w 7 bab pozażywać słonecznych kąpieli itp.
tzw. babski weekend![]()
Szczerze mówiąc, to wolę rozmowy z koleżankami, niż z facetami...
Kaju! Jak dorobię się ściga, to może zabierzesz mnie ze sobą gdzieś...![]()
he, he wróciłam wczoraj w nocy

ale miałam weekend

dzisiaj chyba bez kroplówki z kawą nie dam rady ale warto było
Laski zakochałam się

IDEAŁ pod każdym względem, a ja myślałam, że takich nie ma

-
Kaja - VIP Ścigacz.pl