113
Która r1 jest ładna? Która r1 się najlepiej prowadzi, przyspiesza etc z tych samych roczników? Na pewno nie najnowsze czy kilku letnie. Może w 2000 było ok, nie miałem okazji jeździć ale sprzed 5 lat czy podobnych jest bieda w porównaniu do innych.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
-
Starski - Świeżak
Hamulce ^^ i sory ale rn12 nie sa zbyt tanie, ludzie wolaja za nie kosmiczne pieniadze nie wiem czemu.
Kaai widze ze sie specjalista w litrach zrobiles po tym kawalku sezonu na cebrze, mozesz cos o tym opowiedziec ^^? I sory ale mam porownanie sc59 z rn19 i erłan moim zdaniem jest agresywniejszy, bardziej darl na kolo, mial dluzsza jedynke i ogolnie wydawal sie bardziej po****. Oczywiscie chąda tez poniewiera, bo to szatany, o czym my mowimy... Zreszta sam kumpel mowi ktory z rn19 sie przesiadl, ze lepiej jezdzilo mu sie yamaha. Jednak on nimi nastukal pare k km wiec tymbardziej wie co mowi.
I wbrew pozorom slyszalem duzo pozytywnych opini na temat rn09
Zeby nie bylo - nie bronie yamahy, bo sam bardziej sklaniam sie ku kałasaki i suzuki.
Kaai widze ze sie specjalista w litrach zrobiles po tym kawalku sezonu na cebrze, mozesz cos o tym opowiedziec ^^? I sory ale mam porownanie sc59 z rn19 i erłan moim zdaniem jest agresywniejszy, bardziej darl na kolo, mial dluzsza jedynke i ogolnie wydawal sie bardziej po****. Oczywiscie chąda tez poniewiera, bo to szatany, o czym my mowimy... Zreszta sam kumpel mowi ktory z rn19 sie przesiadl, ze lepiej jezdzilo mu sie yamaha. Jednak on nimi nastukal pare k km wiec tymbardziej wie co mowi.
I wbrew pozorom slyszalem duzo pozytywnych opini na temat rn09
Zeby nie bylo - nie bronie yamahy, bo sam bardziej sklaniam sie ku kałasaki i suzuki.
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
Nie mam litra. Nigdzie nie pisałem że mam. Problemy z Czytaniem?
siedzę w München obecnie i miałem okazję pojeździć i na s1000rr i sc59 i erłanami i zx10r.
A czy to, że r1 jest agresywniejszy od sc59 to zaleta? Może, ale na pewno nie na torze. I to powiem nie tyko ja. Starczy dostać te sprzęty na tracku i pojeździć trochę. Tyle ode mnie.
Spinajcie tylki albo poprobujcie, nic trudnego.

A czy to, że r1 jest agresywniejszy od sc59 to zaleta? Może, ale na pewno nie na torze. I to powiem nie tyko ja. Starczy dostać te sprzęty na tracku i pojeździć trochę. Tyle ode mnie.
Spinajcie tylki albo poprobujcie, nic trudnego.

white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Sam pisales ze na rownych rocznikach r1 gorzej przyspiesza. To sa twoje slowa z poprzedniego posta to raz. Dwa, zaskocze cie bo kiedys gdzies ogladalem na yt kolesia ktory dosc dlugo jezdzil po torach. Mial full torowa r1. Przesiadl sie na s1000rr, tez przygotowana na tor, i sory stefan, ale najlepsze jego czasy na s1000rr byly slabsze o okolo 4s od tych z r1. Bede mial czas, to to znajde
Jezdziles nimi po torze ?

Jezdziles nimi po torze ?
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
Nie.Napisałem która r1 najlepiej się prowadzi, przyspiesza. Mam rozwijać o co mi chodziło? Więc tak. Która r1 najlepiej się prowadzi i która najlepiej przyspiesza z litrów z tego samego rocznika?
Tak, jeździłem po torze. Rosiboj mi kiedyś wspominał ze gość po s1000rr przesiadl się na zx10r i na kawie miał lepsze czasy. Tyle. Zależy komu jakie moto bardziej pasuje.
Uprzedzajac, s1000rr jeździłem jedynie po landówach w kierunku alp. Po torze nie, ale moto mnie urzekło.
Tak, jeździłem po torze. Rosiboj mi kiedyś wspominał ze gość po s1000rr przesiadl się na zx10r i na kawie miał lepsze czasy. Tyle. Zależy komu jakie moto bardziej pasuje.
Uprzedzajac, s1000rr jeździłem jedynie po landówach w kierunku alp. Po torze nie, ale moto mnie urzekło.
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Boshi napisał(a):Starski- szykuję popcorn na wieczór i będę czytał te rodzynki. Ścigacz.pl największa "Hejterownia "
a nie hejtownia?
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Szpece, jak zainstalować w Blade III z Androidem 4.0.4 aplikację Google Play? Nie, nie mam jej
Może lamersko, ale próbowałem tak:
- ściągnać na kompie i blututu do smarkfona ale nie chce instalować bo odmawia (musi pochodzić z android market)
- ściągnać na smarkfonie ale dzieje się to samo
Na stronie google.play podają, że muszę oddać telefon do operatora albo producenta. RLY?!

Może lamersko, ale próbowałem tak:
- ściągnać na kompie i blututu do smarkfona ale nie chce instalować bo odmawia (musi pochodzić z android market)
- ściągnać na smarkfonie ale dzieje się to samo
Na stronie google.play podają, że muszę oddać telefon do operatora albo producenta. RLY?!
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
ASR w ustawieniach->zabezpieczenia, zaznaczasz opcję "nieznane źródła" i instalujesz tak jak próbowałeś do tej pory,
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Tak zrobiłem, hula
Nie wiem po co mi to, ale niech będzie - może się przyda
A nie ma innej opcji płacenia niż karta kredytowa/debetowa? Kiedyś WAP był fajny, ściągało się tapetę/dzwonek/grę - pobierało kasę z konta/abonamentu i spokój 

-
ASR1927 - Moderator
No właśnie mojej też... A kilka z tych aplikacji naprawde mogło by się kiedyś przydać. Ale nie zamierzam podawać numeru mojej karty w internecie.
Podobną praktykę stosują np. ubezpieczalnie. Jak się zdecyduję na ubezpieczenie to facet przez telefon pyta o numer karty kredytowej. A przecież z tym numerem już można wszystko
Podobną praktykę stosują np. ubezpieczalnie. Jak się zdecyduję na ubezpieczenie to facet przez telefon pyta o numer karty kredytowej. A przecież z tym numerem już można wszystko
-
ASR1927 - Moderator