2
Ze strażą graniczną kiedyś miałem taką przygodę
Jadę sobie kulturalnie, zanabyłem drogą kupna w przydrożnym barze bułkę i smażone kiełbaski. No i jadę i zatrzymuje mnie SG. Pytają sprawdzają i nagle psa mi chcą wpuszczać na pakę. No dobra, wpuściłem. No i po chwili strażnik stwierdził, że ja "celowo te kięłbasę zanabyłem, żeby im psa zmylić". Z szoku nawet się nie zaśmiałem (może mieli takie przypadki, ludzie różnie kombinują
). Otworzyli kilka paczek, spisali protokoły, że paczki były otwierane. Podziękowali i kazali jechać 

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Szlag mnie trafi z cholernym mercedesowskim radiem. No ni cholery nie nagram płyty żeby działała. W moim busie nie gra, w busie kolegi nie gra (takie samo auto z fabrycznym radiem) a u mnie na kompie gra, na wieży gra, u kumpli w busach gra... Tylko w cholernym sprintereze nie i koniec. Wykluczam legendarną opcję "piratów nie odtwarza" bo kilkanaście płyt mam nagrane, przez różne nagrywarki i działa a ostatnio ni chu nie mogę nagrać żeby grało. A jak już sie uda, to chwilę pogra, potem wyrzuca płytę z komunikatem "NO CD". Jak można takie gówno produkować i sygnować marką Mercedes? Że nie wspomnę już o płytach których nie da się nagrać...
-
ASR1927 - Moderator
ASR mam to samo w Audicy na sprzęcie blaupunkta. Chcesz na to sposób? otóż, porządna płyta nagrana z prędkością x4, może być wolniej, byle byś tego magicznego x4 nie przekroczył 

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Tzn co to jest + i -? Zawsze nagrywam najwolniej jak się da. Mam program DeepBurner który ma najwolniej 8x, ale ostatnio przekopałem całą masę programów i z 4x też próbowałem i nic... Przed chwilą nagrałem właśnie tym DeepBurner ale już nie chce mi się iść do busa sprawdzać czy działa 

-
ASR1927 - Moderator
Cos tanszego znacznie
a) Skoncz piracic, plyty sa teraz tanie jak barszcz
b) Skoro mowa o radiu to .... moze posluchaj radia a nie wpychasz tam jakies sreberka
Na busach sie nie znam ale w dzisiejszych czasach myslalem, ze juz wszystkie auta graja mp3 i blootfuja z iphona.

a) Skoncz piracic, plyty sa teraz tanie jak barszcz
b) Skoro mowa o radiu to .... moze posluchaj radia a nie wpychasz tam jakies sreberka
Na busach sie nie znam ale w dzisiejszych czasach myslalem, ze juz wszystkie auta graja mp3 i blootfuja z iphona.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Moje piracenie nie ma nic wspólnego z oszczędnością. Poza tym czy nagranie 300 kawałków na pendrive'a i wsadzenie go w radio nie jest piraceniem? I dlaczego z góry zakładasz, że nie wszedłem w posiadanie utworów legalnie? No i w końcu wyobraź sobie trzymanie w aucie kilku(dziesięciu) płyt, żeby posłuchać dwóch track'ów z płyty ACDC, trzech z płyty Boba Segera i dwóch tracków z dwóch płyt CCR?
A radia nie słucham bo po pierwsze jeżdżę po wioskach gdzie żadne radio nie odbiera. Po drugie po każdej piosence następuje cykl szesnastu reklam zakończonych "Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceuta, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany może zagrażać twojemu życiu lub zdrowiu". Ponadto jestem w stanie podać Ci przeciwwskazania do stosowania Stoperanu, skład Etopiryny oraz co powiemy gdy jesień zawita, Gripovita! Rzygać się chce. 90% reklam w radiu to reklamy pseudomedycznego gówna dla 90-latków
A radia nie słucham bo po pierwsze jeżdżę po wioskach gdzie żadne radio nie odbiera. Po drugie po każdej piosence następuje cykl szesnastu reklam zakończonych "Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceuta, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany może zagrażać twojemu życiu lub zdrowiu". Ponadto jestem w stanie podać Ci przeciwwskazania do stosowania Stoperanu, skład Etopiryny oraz co powiemy gdy jesień zawita, Gripovita! Rzygać się chce. 90% reklam w radiu to reklamy pseudomedycznego gówna dla 90-latków
Ostatnio edytowano 20/11/2012, 21:40 przez ASR1927, łącznie edytowano 1 raz
-
ASR1927 - Moderator
Ciezko mi udawac, ze jestem toba bo ani toba nie jestem, ani nie mam takich problemow. Pisalem z usmiechem i tak nalezalo to przeczytac
EDIT: Po doczytaniu o stoperanach chyba wiem o co chodzi i faktycznie sluchanie radia moze byc glupim pomyslem .... chociaz sa takie gadajace a nie spiewajace i tam czasami ciekawie mowia. No ale to nie kazdy lubi i wybor tematow/stacji jest mocno ograniczony

EDIT: Po doczytaniu o stoperanach chyba wiem o co chodzi i faktycznie sluchanie radia moze byc glupim pomyslem .... chociaz sa takie gadajace a nie spiewajace i tam czasami ciekawie mowia. No ale to nie kazdy lubi i wybor tematow/stacji jest mocno ograniczony
Ostatnio edytowano 20/11/2012, 21:43 przez rosiboj, łącznie edytowano 1 raz
-
rosiboj - Moderator
I ja z uśmiechem to potraktowałem
Nie obrażam się. W sumie to ja niczego nie traktuję poważnie, młoda często krzyczy na mnie, że nigdy nie dorosnę i robię sobie żarty ze wszystkiego. Mam takie angielskie poczucie humoru, śmieję się ze wszystkiego i ze wszystkich. Z siebie też potrafię
Taki ze mnie wesołek 

-
ASR1927 - Moderator
Walenty napisał(a):ASR, jakie są przeciwwskazania do stosowania stoperanu?
Nie prowokuj

Dobrze gra radio Złote Przeboje ale w nie udało mi się złapać na Kłodzku. Eska, RMF Max to kicha. RMF FM słucham tylko dla wiadomości.
Nie, ale tak poważnie, zastanawialiście się kiedyś ile rzeczywiście jest tych "suplementów diety"? Praktycznie co drugi dzień słychać jakąś nową reklamę. Gripostop, Gripoflu, Griposraka... A nic to nie ma wspólnego z leczeniem. Kiedyś moja babcia, okaz zdrowia, kobieta 80 lat, całe życie spędziła na ciężkiej pracy na gospodarstwie, podsumowała jedną z takich reklam (jakiś ibuprom czy apap, który leczy dwadzieścia siedem rodzajów bólu) że "jakby tak pomagał na wszystko, to ludzie by nie chorowali i nie umierali"
-
ASR1927 - Moderator
"No widzisz, bo nie odmienisz."
RMF Classic, Trójka albo niedostępne dla mnie Roxy FM. RMF MAX powinno spłonąć w p*** za to, co puszczają w nocy. Czasem włączam też RMF FM, ale tam najczęściej sieka typu "hej aj dzust met ju, dys ys krezji", czy jakoś tak.
RMF Classic, Trójka albo niedostępne dla mnie Roxy FM. RMF MAX powinno spłonąć w p*** za to, co puszczają w nocy. Czasem włączam też RMF FM, ale tam najczęściej sieka typu "hej aj dzust met ju, dys ys krezji", czy jakoś tak.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
drug0n napisał(a):Nie mógłbym tego zrobić, zbyt szanuje każde moto.

Co do świecenia świateł w dzień, ja bym jednak włączał mijania coby z tyłu też się świeciło, na ulicy jest teraz dużo kierowców którzy zdali prawko jak obowiązek jazdy 24h na światłach już był i trochę inaczej to postrzegają, sam się kilka razy złapałem na tym że mój mózg olewa samochód bez świateł bo zakłada że on stoi zaparkowany. Tak samo jak jadę sporo szybciej niż można wyprzedzam i z naprzeciwka jedzie bez świateł, mózg od razu przelicza że albo go nie ma, albo przynajmniej na 100% jedzie wolno.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Trójka jest spoko. Na czwórce też czasem cos mądrego zagrają. Na reszcie jest za dużo muzyki dla nastolatek i emociot. To juz wolę sobie open fm włączyć i posłuchać tego co chce. Jedyny minus to taki ze tylko przez internet. Dlatego radio to ogólnie taki z dvpy pomysł i lepiej mieć swoje kawałki i tym sie goscić
-
Arturo925 - Stały bywalec
ASR od dzisiaj moja gada w akademickim radiu luz . Tam nie ma żadnych reklam i nie lecą te masowe kawałki nosowskich i innych tylko alternatywy (od elektroniki przez indie po hardcorenorwegianprogresivmetal) . Faktem jest że nie wiem jak daleko u nich z zasięgiem ale podobno cały Dolny Śląsk bez problemu obsługują . sprawdź 91.6 .
Czwórka rzeczywiście też jest spoko (we Wrocławiu jest na 107.5 chyba)
Czwórka rzeczywiście też jest spoko (we Wrocławiu jest na 107.5 chyba)
-
amahay - Stały bywalec
Za czasow studiow mialem swoja radiostacje, nawet zasiegiem pokrywalem kilkaset tysiecy ludzi, wytwornie przysylaly darmowe plytki promo ... to byly czasy, dopoki nie wprowadzili tych glupich koncesji i radio nie zaczelo wchodzic nam w parade na 96.6 ... az sie wierzyc nie chce ,ze to bylo tyle lat temu. Reklam nie bylo, za to mozna bylo uslyszec to, co w innych radiach bylo nowoscia kilka tygodni pozniej
Nawet udalo mi sie pare wywiadow przeprowadzic z gwiazdami uzywajac domowej roboty legitymacji prasowej

Nawet udalo mi sie pare wywiadow przeprowadzic z gwiazdami uzywajac domowej roboty legitymacji prasowej

-
rosiboj - Moderator
ASR1927 napisał(a):A radia nie słucham bo po pierwsze jeżdżę po wioskach gdzie żadne radio nie odbiera. Po drugie po każdej piosence następuje cykl szesnastu reklam zakończonych "Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceuta, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany może zagrażać twojemu życiu lub zdrowiu". Ponadto jestem w stanie podać Ci przeciwwskazania do stosowania Stoperanu, skład Etopiryny oraz co powiemy gdy jesień zawita, Gripovita! Rzygać się chce. 90% reklam w radiu to reklamy pseudomedycznego gówna dla 90-latków
Dokladnie

-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości