Offtop dla Vip'ów
Re: Offtop dla Vip'ów
Póki co ściągam kolejno uprawnienia nieaktywnym moderatorom. Trzeba tu wyrobników a nie figurantów. Muszę jeszcze podbić do Melvina żeby się określił (rozumiem, wesele i te sprawy) co dalej zamierza.
Tak więc Landryn, "degraduję" Cię do VIP-a z opcją powrotu do moda kiedy tylko zechcesz
Tak więc Landryn, "degraduję" Cię do VIP-a z opcją powrotu do moda kiedy tylko zechcesz

Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Zawsze byłem dzieckiem specjalnej troski. 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
senekkorzenna napisał(a):Walenty napisał(a):Walenty: Z Bożej łaski Moderator, Król Polski, ziemi krakowskiej, sandomierskiej, sieradzkiej, łęczyckiej, Kujaw, pan i dziedzic Pomorza i Rusi Czerwonej, najwyższy książę Litwy
Ja pier***, ile opcji :0
Trochę mi zajmie ogarnięcie tego xD
Waluś tylko nie krakowskiejja tu rządzę
Dobra, to bez Krakowa

Co tak rzadko się udzielasz? :>
Czester napisał(a):...
kurde faja, myślałem że mogę banować ale nie wychodzi :0
Wziąłem tam zgłosiłem jednego chujka w dziale "Praca" bo chyba tylko tyle na reklamiarza mogę zrobić. To był wątek sklepu bielbike, ostatnio tam pas nerkowy kupowałem :>
Wybrałem się pod koniec lipca do Zakopanego (po drodze słynna Chabówka) na jeden dzień (łącznie ok 500km). Jak już byłem z 50km od domu to jechałem albo na prawym albo na lewym pośladku bo już na dupie nie mogłem usiedzieć. Generalnie wyjazd o 4.30, jakieś 60km od domu tankowanie i zaczęło padać i padało coraz mocniej, wyschłem dopiero na autostradzie A4 do Krakowa (49km w chyba 22 minuty niespiesząc się jak patrzyłem na karteczki z bramek). W Chabówce byłem już parę minut po 7.00, w Zakopanym po błądzeniu po okolicach o 8.20.
Ogólnie przyjemny wypad, ale kurwa przez parę dni nie mogłem chodzić po schodach, tak mnie plecy jebały, przewiało chyba trochę - stąd właśnie stwierdziłem że pora pomyśleć o pasie nerkowym

Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Opcja banowania to tylko z poziomu administratora. Ale takich chwastów nie ma co banować tylko trza od razu wyrywać z korzeniami. Podsyłaj mi linki do tematów SMS-em to będę na gorąco reagował.
Ty zobacz w "Turystyce" jakiego tripa jebnął ostatnio ASR
https://forum.scigacz.pl/about118317.html
Ty zobacz w "Turystyce" jakiego tripa jebnął ostatnio ASR

-
Czester - Administrator
Czester napisał(a):Ty zobacz w "Turystyce" jakiego tripa jebnął ostatnio ASR
Ja pier*** :0
Wieczorem poczytam bo nie chcę przeglądać na szybko takiego grubego materiału

Też bym se kiedys taką trasę strzelił, ale jak na mnie to trochę za dużo jak na razie :S
-
Walenty - Moderator
Ten trip nie zmęczył mnie tak jak Wenecja... 2000km w dwa dni ale to już autem
Wstyd sie przyznać ale raz się obudziłem na lewym pasie a raz połową auta na poboczu...
Niemniej, Wenecja zajebista, polecam na weekend 

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Ty to k*rwa niezły hardkor jesteś 

-
Czester - Administrator
Szlag mnie jasny trafi. Nagrzewnica wymieniona miesiąc temu, tyle piniendzy człowiek zostawił a dalej cieknie na dywanik. W piątek mam oddać na reklamację, no roz*ebie tego pseudomechanika ;/
Co lepsze, to niedługo zacznę się udzielać w "Emigranci ścigacz.pl"... firma wypycha mnie na dwa lata do centrali do Brukseli. 7 września lecę na rozmowę i dowiem się konkretów. Najgorsze jest w tym to, że po 2 latach mogę albo zostać albo wrócić do Polszy na... bezrobocie. Nie mogę wrócić do siebie do firmy, bo zatrudnią kogoś na moje miejsce ;/ nie boję się ciapatych ani życia w Brukseli ale boję się bezrobocia w Wałbrzychu ;/ chociaż z takim wpisem w CV powinno się otworzyć kilka fajnych drzwi. Niemniej, jestem przerażony ;/
Co lepsze, to niedługo zacznę się udzielać w "Emigranci ścigacz.pl"... firma wypycha mnie na dwa lata do centrali do Brukseli. 7 września lecę na rozmowę i dowiem się konkretów. Najgorsze jest w tym to, że po 2 latach mogę albo zostać albo wrócić do Polszy na... bezrobocie. Nie mogę wrócić do siebie do firmy, bo zatrudnią kogoś na moje miejsce ;/ nie boję się ciapatych ani życia w Brukseli ale boję się bezrobocia w Wałbrzychu ;/ chociaż z takim wpisem w CV powinno się otworzyć kilka fajnych drzwi. Niemniej, jestem przerażony ;/
-
ASR1927 - Moderator
Zawsze możesz wrócić do kurierki 
A tak na poważnie, to musisz godzić się na ten wyjazd skoro tu też jesteś potrzebny?

A tak na poważnie, to musisz godzić się na ten wyjazd skoro tu też jesteś potrzebny?
-
Czester - Administrator
Muszę, nie muszę... Ale chyba chcę. Przygoda
A i dzisiaj gadałem z kumplem który tam jest i mówi, że jest w stanie odłożyć miesięcznie najmniej 1000e. Co tydzień wrzuca na fejsa zdjęcia, tu Paryż, tu Amsterdam, Madera, Barcelona, więc hajs się chyba zgadza i nie trzeba żreć konserw.
Tak nawet myślałem, za 1000e można kupić Bandita albo Horneta w ładnym stanie w Brukseli, także chyba nawet swojego nie będę tam zwoził tylko kupię

Tak nawet myślałem, za 1000e można kupić Bandita albo Horneta w ładnym stanie w Brukseli, także chyba nawet swojego nie będę tam zwoził tylko kupię

-
ASR1927 - Moderator
ASR1927 napisał(a):Ten trip nie zmęczył mnie tak jak Wenecja... 2000km w dwa dni ale to już autemWstyd sie przyznać ale raz się obudziłem na lewym pasie a raz połową auta na poboczu...
Niemniej, Wenecja zajebista, polecam na weekend
w dwa dni to ja robie ponad 3000km z czego prawie 1800 ciężarówka

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Nieznany oprawca mnie uśmiercił, ale dzięki naszemu Czesteroksiężnikowi wróciłem z umarłych, aby kontynuować swoje dzieło siejąc postrach i zniszczenie
Swoją drogą, poważnie, co to się odjebananiło, że zostałem uraczony bananową nagrodą?

Swoją drogą, poważnie, co to się odjebananiło, że zostałem uraczony bananową nagrodą?

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Sprawdziłem logi w panelu administracyjnym i nihooya nie ma winnego. Nie zrobił tego żaden śmiertelnik, wygląda na to, że system próbował Cię zniszczyć. Kaczyński powiedziałby, że to wina Tuska i taką wersję możemy oficjalnie przyjąć 

-
Czester - Administrator
Skynet przejmuje kontrole.
Suhy mial ostatnio to samo.
Suhy mial ostatnio to samo.
-
Walenty - Moderator
-
melvin - PierwszyOkrutny
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Gdzieś Ty się podziewał przez pół roku?
-
Czester - Administrator
-
Walenty - Moderator
No spoko, ale senku po grzyba Ci moderator, skoro patrząc w logi nic jako moderator nie robisz 

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
-
Glenroy - Moderator
Wolałbym jednak żeby to na te otwarte strony nie wychodziło. To że pewne rzeczy wychodziły w przeszłości nie powinno nam otwierać furtki do powielania i pogłębiania błędów. I tak to że takie utarczki wychodzą nawet na forum o ograniczonym zasięgu (vipownia) jest według mnie ogólną naszą porażką. Bezpośrednio do ich formy już się nie będę odnosił- prosiłem wcześniej, działo się jak się działo. Dogadajta się jak chceta. Niestety dalej to niczemu dobremu nie służy.
A co do statusu moderatora u Senka- było wyraźnie umówione i jakoś nie widzę podstaw do zmiany tego. Nie wiem.. może to przedyskutowaliście gdzieś, ale miało być tak że Sweweryn ma uprawnienia moderacyjne i z nich nie korzysta, lub korzysta w działach które dobrze zna a zazwyczaj są pomijane przez resztę.
A co do statusu moderatora u Senka- było wyraźnie umówione i jakoś nie widzę podstaw do zmiany tego. Nie wiem.. może to przedyskutowaliście gdzieś, ale miało być tak że Sweweryn ma uprawnienia moderacyjne i z nich nie korzysta, lub korzysta w działach które dobrze zna a zazwyczaj są pomijane przez resztę.
-
kravec - Administrator