Offtop dla Vip'ów
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Re: Offtop dla Vip'ów
Aaaa bo założyliśmy grupę kiedyś dla stałych bywalców forum żeby mieć kontakt w razie gdyby forum upadło, bo raczej nie ma ratunku dla tej instytucji
O, tutaj: https://www.facebook.com/groups/1995340324054125/

O, tutaj: https://www.facebook.com/groups/1995340324054125/
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
JakoÅ› mnie nie ciÄ…gnie...
...

-
Temat Crash Padów nieaktualny więc edytuje.
W końcu udało się znaleźć przecenione w Black Friday. Chyab tylko jeden sklep miał takie przeceny. Crash Pady PUIG PRO z adapterami za 400zł z 540zł i kupiłem od razu szybkę Puig z 340 na 220zł.
Może jeszcze uda się taniej klamki PUIG znaleźć bo cena wyjściowa jest dość znośna. Około 500zł za komplet. Czyli połowa ceny ASV.
Wczoraj za to odebrałem Olej 7100 i filtr Hiflo HF138RC. Oponka przednia Bridgestone Batlax BT016 pro już leży w garażu. Jutro rejestruje/lub poniedziąłek rejestruję motocykl i zabieram podnośniki i po powrocie zaczynam serwis wymiana oleji montaż akcesoriów.
Niestety wciąż czekam na budżetową podróbkę TankPada Keiti z Chińskiego Aliexpress za 6zł
.
W końcu udało się znaleźć przecenione w Black Friday. Chyab tylko jeden sklep miał takie przeceny. Crash Pady PUIG PRO z adapterami za 400zł z 540zł i kupiłem od razu szybkę Puig z 340 na 220zł.
Może jeszcze uda się taniej klamki PUIG znaleźć bo cena wyjściowa jest dość znośna. Około 500zł za komplet. Czyli połowa ceny ASV.
Wczoraj za to odebrałem Olej 7100 i filtr Hiflo HF138RC. Oponka przednia Bridgestone Batlax BT016 pro już leży w garażu. Jutro rejestruje/lub poniedziąłek rejestruję motocykl i zabieram podnośniki i po powrocie zaczynam serwis wymiana oleji montaż akcesoriów.
Niestety wciąż czekam na budżetową podróbkę TankPada Keiti z Chińskiego Aliexpress za 6zł

-
Też leje 7100, tym razem wyjątkowo, bo wymieniłem z tydzień temu, a nie na wiosnę jak zazwyczaj. Ojebała jakiś litr na 6,5tys km 

-
Walenty - Moderator
Walenty napisał(a):Też leje 7100, tym razem wyjątkowo, bo wymieniłem z tydzień temu, a nie na wiosnę jak zazwyczaj. Ojebała jakiś litr na 6,5tys km
Ja na początku lałem 5100, bo wszyscy się nim zachwycają jak objawieniem pańskim. Później jakiś czas lałem Silkolene, w sumie...jeden chuj

Walu, jak pompa nie nadążała z paliwem, to olejem nadrabiał

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Od dnia Black fireder 23 czekam na slidery Puiga a szyba okazała się nie dostępna ;/ i nie wiadomo kiedy będzie. Crashpady niby przysla jak dostana zamowienie ale niby sa. Troche to irytujace bo ciaglosc emaili jest conajmniej zenujaca.
KtoÅ› moze mial problemy z zakupami w 4rider?
KtoÅ› moze mial problemy z zakupami w 4rider?
-
Crashe przyszly za zas za szybke zwrot. Jutro serwis i montaz... 

-
Walenty napisał(a):3/4 gixa mega fajne, ale na razie marzy mi się 636 '05/'06
<3
Polecam xd
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Po długich, prawie rocznych bojach, w chwilach nerwów, zwątpienia, bezsilności i wkurwienia, niejednokrotnie walcząc ze sobą, żeby kogoś nie zabić. Zanabyłem drogą zanabycia Triumpha Sprinta ST 1050 

-
Glenroy - Moderator
-
suhy-19 - Moderator
Jak widać, już miałem nadzieję, że będę miał tu taki swój ciepły kurwidołek do pogadania ze sobą o chorych fantazjach 

-
Glenroy - Moderator
Kawał konia, niech służy :0
Nawet pogoda u Ciebie jakaś taka przyjemniejsza, w tym lubelskim to jesteście chyba ze trzy miesiące do przodu
Nawet pogoda u Ciebie jakaś taka przyjemniejsza, w tym lubelskim to jesteście chyba ze trzy miesiące do przodu

-
Walenty - Moderator
Mam nadzieję, że się dobrze zaprzyjaźnimy, bo nie planuję się go zbyt szybko pozbywać, jak dla mnie maszyna idealna...tylko hamulce mógł by mieć bliżej FJR1300 a nie CBF1000
Pogoda właśnie jest do dupy, przynajmniej u mnie, jak nie pada, to zimno, jak wychodzi słoneczko i tych 5-8 stopni, to znowu łeb urywa. Teraz ten tydzień ma być jakiś bardziej przyjazny, ale to też może 2 dni i ma dojechać mrozem

Pogoda właśnie jest do dupy, przynajmniej u mnie, jak nie pada, to zimno, jak wychodzi słoneczko i tych 5-8 stopni, to znowu łeb urywa. Teraz ten tydzień ma być jakiś bardziej przyjazny, ale to też może 2 dni i ma dojechać mrozem

-
Glenroy - Moderator
Pompe zawsze mozesz zmienic
.
A ja odebrałem przewody EBC i motul RBF600. W przyszlym tygodniu klocki SBS 841HS na przód odbieram i wstawiam oplot przód tył.

A ja odebrałem przewody EBC i motul RBF600. W przyszlym tygodniu klocki SBS 841HS na przód odbieram i wstawiam oplot przód tył.
-
Ja szukam ZX6R 05-06, mam dwie sztuki na oku, może w tym tygodniu się uda obejrzeć :0
Jedną już oglądałem, 150km od domu. "Oczko w głowie, można wracać na kołach".
50km od celu Pani dzwoni że "motur nie działa, akumulator padł". No chuj, jestem już blisko to przecież nie zawrócę. Na miejscu oprócz tego że egzemplarz trochę wymęczony, to za nic nie mogłem stwierdzić obecności choć odrobiny oleju w okienku, mimo że kumpel ostro przechylał na prawą stronę xD
Pytam "Czy bierze olej?
-Nie.
-To gdzie jest olej?
-W garażu" xD
To była młoda parka, wiecie, dom w budowie dziecko, z Panem na trzy telefony tylko raz rozmawiałem przez telefon, na żywo wydał się taki jak przez telefon: zero inicjatywy, miało być oczko w głowie można wracać na kołach, a finalnie motocykl nie odpalał i Pan nie miał absolutnie żadnego pomysłu jak z tego wybrnąć, musiałem go poganiać żeby przejął inicjatywę i skołował jakieś kable xD
Finalnie zwrócił za wahę.
To była, można powiedzieć, okazja, dlatego mniej/więcej byłem przygotowany na jajca, zwłaszcza po telefonie że "wie pan co, motor coś odpalić nie chce".
Jedną już oglądałem, 150km od domu. "Oczko w głowie, można wracać na kołach".
50km od celu Pani dzwoni że "motur nie działa, akumulator padł". No chuj, jestem już blisko to przecież nie zawrócę. Na miejscu oprócz tego że egzemplarz trochę wymęczony, to za nic nie mogłem stwierdzić obecności choć odrobiny oleju w okienku, mimo że kumpel ostro przechylał na prawą stronę xD
Pytam "Czy bierze olej?
-Nie.
-To gdzie jest olej?
-W garażu" xD
To była młoda parka, wiecie, dom w budowie dziecko, z Panem na trzy telefony tylko raz rozmawiałem przez telefon, na żywo wydał się taki jak przez telefon: zero inicjatywy, miało być oczko w głowie można wracać na kołach, a finalnie motocykl nie odpalał i Pan nie miał absolutnie żadnego pomysłu jak z tego wybrnąć, musiałem go poganiać żeby przejął inicjatywę i skołował jakieś kable xD
Finalnie zwrócił za wahę.
To była, można powiedzieć, okazja, dlatego mniej/więcej byłem przygotowany na jajca, zwłaszcza po telefonie że "wie pan co, motor coś odpalić nie chce".
-
Walenty - Moderator
Qrde kase za wahe oddał
. nono

-
I udało się, od roku na taką chorowałem, kupiłem, ale nic mi się nie poprawiło - cały fejsbuk zapierdolony zdjęciami, a z ziomkami rozmawiam tylko o kawie xD
Egzemplarz prawie w oryginale, z dodatków szyba, crashpady i wydech LV.
Wracałem nią w nocy, 260km przy chyba 5^C, ale warto było. Jak wróciłem to cięzko było zasnąć, bo bardzo śmigłowce słyszałem, szum wiatru a może przez tego LV.
Egzemplarz prawie w oryginale, z dodatków szyba, crashpady i wydech LV.
Wracałem nią w nocy, 260km przy chyba 5^C, ale warto było. Jak wróciłem to cięzko było zasnąć, bo bardzo śmigłowce słyszałem, szum wiatru a może przez tego LV.
-
Walenty - Moderator
No kurła, niezła stajnia powstaje!
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
A Ty dziku coÅ› rzadko ostatnio zaglÄ…dasz 
Stajnia: F3 wisi na olxie od lutego, szukamy nowego domu, bo ja za małe serce mam żeby wszystkie kochać. Jak do tej pory był tylko jeden telefon, dość konkretny gość, ma się odzywać w tym tygodniu, zobaczymy.

Stajnia: F3 wisi na olxie od lutego, szukamy nowego domu, bo ja za małe serce mam żeby wszystkie kochać. Jak do tej pory był tylko jeden telefon, dość konkretny gość, ma się odzywać w tym tygodniu, zobaczymy.
-
Walenty - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości