Zobacz wątek - Offtop dla Vip'ów
NAS Analytics TAG

Offtop dla Vip'ów

VIP Åšcigacz.pl
_________

Re: Offtop dla Vip'ów

Postprzez Czester » 14/12/2017, 23:53

Zachowam kulturę i napiszę po ludzku. Bodajże w sierpniu, w obliczu totalnego braku zainteresowania moderatorów sprawami forum postanowiłem przetasować skład i w miejsce tych nieaktywnych powołać nowych, bardziej zaangażowanych. Poinformowałem o tym wszystkich zainteresowanych w odpowiednim ku temu miejscu (vide forum moderatorów), gdzie napisałem jasno i wyraźnie, aby każdy się określił czy wraca do moderowania, czy rezygnuje. Normalni ludzie mi odpisali. Reszcie napisałem, że w przypadku braku zaangażowania po okresie trzech miesięcy będę zdejmował uprawnienia, gdyż nie potrzeba tu statystów, lecz wyrobników. W przypadku Senka okres bezproduktywny trwał znacznie więcej. Z logów aktywności moderatorów wynika jasno, że ostatnie działania podejmował w maju, więc stosunkowo dawno. Dla mnie sprawa jest oczywista.

Senku, konta nie mam zamiaru Ci usuwać, gdyż nie mam ku temu podstaw, chyba że na Twoją wyraźną prośbę. Usuwając Ci konto bez przyczyny musiałbym zniżyć się do Twojego poziomu, kiedy uczyniłeś to jednemu użytkownikowi, który Cię zwyczajnie zdenerwował.

A tak w zasadzie, to postąpiłem zgodnie z Twoimi poglądami:

senekkorzenna napisał(a):Witek a nie powinno się wprowadzić zasady że jak moderator nie aktywny to traci status?a na jego miejsce nowy.
Może to by zmobilizowało co niektórych do działania?
Po co eskalować ilość funkcyjnych?
Jak by tak policzył to statusowych jest ponad 10 osób a aktywnych 3-4 osoby.

senekkorzenna napisał(a):Już wiele razy pisałem że moderator to wyrobnik a nie przywilej i tak powinno się to traktować.
Przecież jak za jakiś czas pokaże się znowu i zadeklaruje że chce pracować to nic nie stoi na przeszkodzie aby mu to umożliwić.[...]
Jasno wynika z niego że brak aktywności to daje się następnemu moderatora aby pilnował forum a nie aktywny i tak ma VIP czyli po za otwartymi stronami może się wypowiadać a nie narażamy go na ataki bezpośrednie.[...]

No chyba, że często zmieniasz poglądy wzorem niektórych polityków?
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
Czester
Administrator

Postprzez Czester » 15/12/2017, 17:12

Po pierwsze - Black-Ghost nie jest moderatorem od sierpnia. To, że figuruje w liście pod niektórymi działami to niestety nie moja wina, lecz tego skopanego nowego forum. Pod avatarem ma napis VIP i nie ma poza tym żadnych dodatkowych uprawnień. Poniżej archiwalny cytat z mojego postu z forum moderatorów:

Dnia 22.08.2017 godz. 21:44 Czester napisał(a): "Żeby nie być gołosłownym - uprawnienia stracili Boshi, Black-Ghost i Leg1on - jako dinozaury nie logujące się na forum od bardzo dawna. Mam w kolejce kilku następnych i jeśli nie wyrażą inicjatywy, rychło podzielą los poprzedników. Jak to kiedyś ktoś mądry powiedział - nie ma ludzi niezastąpionych."

Po drugie - nie wiem jakie leki bierzesz, ale chyba je odstaw lub spróbuj brać połowę dawki, bo bredzisz i na dodatek wszczynasz niepotrzebną awanturę. Osobiście mam w głębokim poważaniu Twoje (tak, mimo wszystko z wielkiej litery, jak nakazuje rodzima pisownia) zdanie na mój temat. Pokazujesz w ten sposób tylko swoje pieniactwo i totalny brak kultury. Niestety, jak widać, nie zawsze wiek idzie w parze z mądrością. Nie wiem też o co Ci (tu również z wielkiej litery) chodzi z tym honorem, widocznie mamy na jego temat różne pojęcie.
Czester
Administrator

Postprzez suhy-19 » 16/12/2017, 19:11

a co tu sie dzieje sie
aprilia RSV4
suhy-19
Moderator

Postprzez Czester » 16/12/2017, 22:12

Bonanza, Panie, Bonanza :wink:
Czester
Administrator

Postprzez Glenroy » 17/12/2017, 20:37

Że się tak zapytam...co tu się odpier...? ;).

Chciał bym pozostać bezstronny, ale siłą rzeczy muszę się jednak wstawić za Czesterem. Dobra, wiemy że były tam jakieś umowy, mniej lub bardziej oficjalne, ale na litość...przyszedł taki okres, kiedy Czester został jedynym aktywnym adminem i zaczął robić porządki, bo reszta administracji miała wszystko w rzyci, m.in. z tego powodu ja trafiłem do moderatorskiego grona i staram się możliwie z obowiązków wywiązywać. Do Czestera nie można mieć o nic pretensji, bo kiedy reszta zespołu się wypięła, jako jedyny starał się trzymać tu jakiś porządek i jako ostatni na placu boju zrobił to po swojemu, jasno napisał, jak wygląda sytuacja, jakie są plany i tych planów się trzymał, to coś złego? Skoro to jest taki problem, to przywróćcie stare grono moderatorów, będzie wszystko każdemu pasowało, co z tego, że nie będzie komu śmietnika pilnować...statusy moderatorów będą się zgadzać, to jest najważniejsze...rly?
Co do Senka...na prawdę no offence, bo jedną potyczkę z Tobą już miałem, gdzie starając się zachować kulturę zostałem obrzucony gównem od stóp po samą głowę, co śmieszniejsze, nie dostałeś za to nawet upomnienia, gdzie kilku użytkowników wstawiających się za mną, skończyło z warnem... ale spoko wyjaśniliśmy sobie, nie mam urazu, tylko, że znowu zaczynasz zachowywać się jak dziecko...oburzyłeś się, jakby co najmniej ktoś Ci obraził rodzinę, jakby status moderatora był Twoim być, albo nie być, podpisem na cyrografie i jakąś świętą figurką w jednym...poważnie? Tak się zachowuje poważny gość, który swoje już przeżył? :|

Serio...bo mam mieszane uczucia, z jednej strony opadają mi ręce, z drugiej mam radochę z tego, że dorosły facet zaczyna zachowywać się jak rozpieszczony bachor...na prawdę, bez urazy, ale tak to wygląda patrząc z boku :wink:
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
Glenroy
Moderator

Postprzez kravec » 18/12/2017, 00:02

Glenroy napisał(a): Do Czestera nie można mieć o nic pretensji, bo kiedy reszta zespołu się wypięła, jako jedyny starał się trzymać tu jakiś porządek i jako ostatni na placu boju zrobił to po swojemu, jasno napisał, jak wygląda sytuacja, jakie są plany i tych planów się trzymał, to coś złego? Skoro to jest taki problem, to przywróćcie stare grono moderatorów, będzie wszystko każdemu pasowało, co z tego, że nie będzie komu śmietnika pilnować...statusy moderatorów będą się zgadzać, to jest najważniejsze...rly?

No sorry Glenroy ale chyba jesteś tu za krótko, albo masz słabą pamięć, albo po prostu jesteś nieświadomy. Ja Ci opowiadał nie będę kto i co zrobił od razu uprzedzam. Żyj sobie dalej w takim przekonaniu, skoro nie rozumiesz sam czemu ludzie się wypieli i nie wiesz kto ile tutaj wniósł swoją pracą.

Uważam że co do sprawy wyżej nie powinniśmy się wpierdzielać. Sami zaczęli, niech sami skończą. Proszę jednak o zakończenie kłótni publicznej. Światu zostało już wyjaśnione, nie ma co tego dalej przeciągać.
kravec
Administrator

Postprzez Czester » 18/12/2017, 18:50

Senku, jeśli poczułeś się skrzywdzony i miałeś chęć nadal moderować, to wystarczyło po ludzku napisać, a nie publicznie obrzucać mnie gnojem. Wtedy nie widziałbym powodów aby nie przywrócić Ci statusu moderatora. Teraz niestety nie widzę możliwości dalszej współpracy i zostaje mi jedynie rozpatrzenie Twego żądania dotyczącego usunięcia konta. Czy mam to traktować jako focha, czy oficjalną prośbę do administracji forum?
Czester
Administrator

Postprzez Invi » 16/1/2018, 14:50

senekkorzenna napisał(a):Czester kto ci dał prawo do zabierania mi moda :? ty jesteś śmieciem który skończy to forum :? typowa ruska wsza. a teraz usuń mój profil baranie. :D teraz masz powód za obrażanie admina.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

DAFUQ?! XD
Invi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Walenty » 17/1/2018, 15:58

Invi napisał(a):
senekkorzenna napisał(a):Czester kto ci dał prawo do zabierania mi moda :? ty jesteś śmieciem który skończy to forum :? typowa ruska wsza. a teraz usuń mój profil baranie. :D teraz masz powód za obrażanie admina.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

DAFUQ?! XD

Grubo albo wcale

Dołącz do nas :)
https://www.facebook.com/groups/1995340324054125/
Watch out, we got a badass over here!
Walenty
Moderator

Postprzez Invi » 18/1/2018, 13:59

Oczekuje :D
Invi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Czester » 24/1/2018, 09:56

Skoro taka Twoja wola...

Adios :roll:
Czester
Administrator

Postprzez Walenty » 24/1/2018, 16:03

Bon voyage!
Walenty
Moderator

Postprzez Piankowy Marynarzyk » 8/4/2018, 01:36

Aż się zrzygałem :D

Od dawna taki cyrk?

Ja pier*** u najlepszego stuntera wyjezdzalem przez 2 dni 500 kilometrow, na jedynej takiej w Europie urzadzeniu oraz zapoznazlem siÄ™ z kursami u innych firm, ale u nich nie umiejetnie ujmowalem gazu, chuj dodawalem gazu od wuesek jawek i innych maszyn, a tu tutaj dojebali jakies kolorki, nawet 2,5h teorii to sie nie sprawdza. Nie czuje sie pewniej ani bezpieczniej, bo na takich kolorkach to brawura to ekstremalna glupota.
Piankowy Marynarzyk
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Piankowy Marynarzyk » 8/4/2018, 01:37

GDZIE MOJ OBRAZEK!?
Piankowy Marynarzyk
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Piankowy Marynarzyk » 8/4/2018, 01:37

A OBOK jest to git :D
Piankowy Marynarzyk
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Czester » 9/4/2018, 22:21

Ty żyjesz? :shock:
Czester
Administrator

Postprzez sepo » 10/4/2018, 22:47

Pianka Ty jeszcze żyjesz ?
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
sepo
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez ASR1927 » 26/5/2018, 09:10

Czester, puść dla mnie SMSa, sprawa pilna
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
ASR1927
Moderator

Postprzez Czester » 26/5/2018, 13:36

Zgubiłeś mój numer?
Poszło.
Czester
Administrator

Postprzez Walenty » 1/6/2018, 00:49

"Hej, poklikasz?"
Walenty
Moderator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do VIP Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê