Zobacz wÄ…tek - 115
NAS Analytics TAG

115

Wywalac wszystko jak leci

Postprzez kravec » 29/10/2014, 22:09

mar111cin napisał(a):Kaai - Ty motocykl kupujesz, czy dziewczyny szukasz ?:P marudzisz...

litr to za mało, bierz tysiąc dwieście :D

Pisałem przecież że litr i szklankę :D

Z tego co piszecie to chyba stracę rangę za moment. A myślałem że 125'ka to dobry pomysł :D
kravec
Administrator

Postprzez mar111cin » 29/10/2014, 22:18

z 125, to możesz mieć max rangę - internetowy motocyklowy onanista :lol:
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kaai » 29/10/2014, 23:22

w ogole, widzialem dzisiaj duke 1290, kurwa ale sprzęt!
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Kaai
Mieszkaniec forum

Postprzez lagiboy » 29/10/2014, 23:55

no fajny, cena też fajna 14k funtów. ale można się obsrać z zachwytu na sam widok.
black matt=grey (color by honda)
lagiboy
Moderator

Postprzez Kaai » 30/10/2014, 00:07

bo stosunkowo młode moto, ale masakryczne :D

chciałbym się tym przejechać.
white/blue zipp pro 50
Kaai
Mieszkaniec forum

Postprzez andy7 » 30/10/2014, 08:25

mar111cin napisał(a):panie, przy 1200 to dostaniesz admina, tak jak i ja miałem :]

Taaaaaaaa, wloz to z tym adminem miedzy bajki, mialem 1200 i bana dostalem :mrgreen:

Jezeli jest tak ja mowisz, to obecnie powinienem zostac wlascicielem scigacza :mrgreen:

a nie jestem, to jak to jest ? :mrgreen:

lagiboy napisał(a):no fajny, cena też fajna 14k funtów. ale można się obsrać z zachwytu na sam widok.

Wczoraj za 12 900 € widzialem S 1000 R z tempomatem !

:wink:
Ostatnio edytowano 30/10/2014, 12:33 przez andy7, łącznie edytowano 1 raz
kuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videos
andy7
Moderator

Postprzez Landryss25 » 30/10/2014, 08:34

Kai co się będziesz pieścił jak dziecko w przedszkolu? Kup sobie Dodge'a Tomahawk'a, przynajmniej po Y2K nie poczujesz braku mocy :D
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
Landryss25
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez suhy-19 » 30/10/2014, 09:37

Poradnik dla wszystkich ktorzy chca zostac moderatorami :D

" Metoda "na szczęściarza" – otrzymanie uprawnieÅ„ operatorskich dziÄ™ki odpowiedzi na ogÅ‚oszenie o poszukiwaniu osób na stanowisko moderatora. Nie na każdym forum możliwa do zastosowania, gdyż nie na każdym forum stosuje siÄ™ ogÅ‚oszenie jako sposób poszukiwania odpowiednich osób na to stanowisko. Sama odpowiedź na takie ogÅ‚oszenie też nie gwarantuje uzyskania upragnionego statusu, gdyż, jak pokazaÅ‚y badania empiryczne, na ogÅ‚oszenie odpowiada Å›rednio 99,9% użytkowników forum i trzeba mieć wyjÄ…tkowe szczęście, by zostać wybranym. W osiÄ…gniÄ™ciu celu znaczÄ…co pomaga napisanie odpowiedzi bez błędów ortograficznych i gramatycznych.

Zalety: brak kosztów własnych, mała czasochłonność,

Wady: konieczność posiadania słownika ortograficznego, mała skuteczność.

Skuteczność metody – losowa.

"Metoda "na szacunek" - powodzenie przy zastosowaniu tej metody jest możliwe wyłącznie wtedy, gdy nigdy nie próbowałeś ubiegać się o stanowisko moderatora, ze szczególnym zastrzeżeniem natrętnych próśb o nadanie praw operatorskich w wykonaniu noobów i dzieci Neostrady. Metoda ta zakłada bowiem wykazanie się stażem i inteligencją w sposób, który zostanie zauważony przez elitę rządzącą. Wskazane jest także wykazanie dystansu w stosunku do nowych użytkowników i zgadzanie się z każdą opinią obecnych moderatorów i admina, jednak w taki sposób, by nie ściągnąć na siebie podejrzeń o wazeliniarstwo. Po około dwóch latach takiego zachowania masz spore szanse na otrzymanie zaproszenia do teamu administracyjnego.

Zalety: poprawa samooceny.

Wady: zajmuje dużo czasu a i tak może się nie udać.

Skuteczność metody – 80%

" Metoda "na maskotkÄ™" – metoda stanowi totalnÄ… odwrotność metody "na szacunek". Od razu po rejestracji na forum zrób wokół wÅ‚asnej osoby jak najwiÄ™kszy haÅ‚as, zakÅ‚adajÄ…c setki bezsensownych tematów, odkopujÄ…c stare tematy, odpowiadajÄ…c na dawno nieaktualne pytania, spamuj modów i userów milionem wiadomoÅ›ci o dowolnej, najlepiej niezwiÄ…zanej z niczym konkretnym, treÅ›ci. Po otrzymaniu bana zarejestruj siÄ™ ponownie, dodajÄ…c do starego nicka jakÄ…Å› cyferkÄ™ bÄ…dź sÅ‚owo "master" (jak już zostaniesz modem, poprosisz admina o edycjÄ™ nicka), powtarzajÄ…c całą operacjÄ™ od poczÄ…tku. W tym momencie przyda siÄ™ neostrada, ponieważ istnieje duże prawdopodobieÅ„stwo, że znów dostaniesz bana, tym razem na IP. JeÅ›li masz neostradÄ™, zresetuj połączenie i zarejestruj siÄ™ ponownie, jeÅ›li nie masz neostrady - idź do kumpla i zarejestruj siÄ™ ponownie z jego komputera. Po trzeciej rejestracji masz 50% szans na to, że administrator dostrzeże Twój upór i udzieli ci Å‚aski dostÄ…pienia do statusu moderatora z nadziejÄ…, iż zaprzestaniesz niecnych wystÄ™pków. PozostaÅ‚e 50% obejmuje kolejnego bana, tym razem na zakres IP.

Zalety: kupa zabawy.

Wady: jak się nie uda, to będą cię uważali za dziecko neo. Zresztą, jak się uda, to też cię będą uważali za dziecko neo.

Skuteczność metody – 50%

"Metoda "na innowacjÄ™" – sposób podobny do metody "na szacunek", jednak mniej czasochÅ‚onny. Wymaga od nas wykazania siÄ™ kreatywnoÅ›ciÄ… i przynajmniej szczÄ…tkowÄ… inteligencjÄ…. Metoda ta zakÅ‚ada obmyÅ›lenie sposobu na uatrakcyjnienie forum, na przykÅ‚ad przez dodanie nowego dziaÅ‚u tematycznego. Dobrze, jeÅ›li pomysÅ‚ zostanie poparty przez część użytkowników i przynajmniej jednego moderatora. JeÅ›li idea zostanie zrealizowana, istnieje duże prawdopodobieÅ„stwo, że zostaniesz moderatorem nowego dziaÅ‚u.

Zalety: poprawa atrakcyjności forum.

Wady : Jak źle trafisz, to zostaniesz modem działu o sadownictwie wysokogórskim albo o hodowli wielbłądów.

Skuteczność metody – 75%.

" Metoda "na znajomochy" – metoda zakÅ‚ada sytuacjÄ™, gdy znasz już któregoÅ› z moderatorów -wystarczy poprosić znajomego o polecenie na pożądane stanowisko. Natarczywość próśb musi być wprost proporcjonalna do zażyÅ‚oÅ›ci znajomoÅ›ci. JeÅ›li znajomy dalej siÄ™ nie zgadza możesz spróbować zmienić taktykÄ™ i olÅ›nić go swÄ… inteligencjÄ… i elokwencjÄ… (przydaje siÄ™ sÅ‚ownik wyrazów obcych i Wikipedia).

Zalety: nauka korzystania ze znajomości.

Wady: konieczność posiadania słownika wyrazów obcych i umiejętności korzystania z Wikipedii.

Skuteczność metody – 60%

" Metoda "na pijackÄ… logikÄ™" – sposób wymaga posiadania informacji o miejscu i czasie nastÄ™pnego alkoholickiego zlotu czÅ‚onków teamu operacyjnego. JeÅ›li już posiadamy takie dane należy udać siÄ™ na miejsce spotkania i obserwować je z ukrycia tak dÅ‚ugo, aż dojdziemy do wniosku, że towarzystwo jest dostatecznie upojone. Wtedy należy wkroczyć na scenÄ™ i dołączyć siÄ™ do libacji. JeÅ›li odpowiednio wybierzemy moment, nikogo nie zdziwi, że pojawiamy siÄ™ znikÄ…d i nikt nas nie zna. Przyniesienie wÅ‚asnej wódki zapewni nam modyfikator +15 do charyzmy i +20 do daru przekonywania. Po okoÅ‚o dwóch godzinach, gdy usÅ‚yszymy przynajmniej dwa wyznania miÅ‚osne (pÅ‚eć nie ma znaczenia) i trzy deklaracje dozgonnej przyjaźni, nadchodzi czas na kolejny etap planu –propozycja wspólnego przeglÄ…dania forum. Uwaga! W tym miejscu nie należy siÄ™ zdziwić, że najwiÄ™kszy spamer forum to w rzeczywistoÅ›ci wspólne konto admina i modów, sÅ‚użące do postowania po pijaku. JeÅ›li wszystkie punkty przeprowadziliÅ›my poprawnie, teraz wystarczy tylko wygÅ‚oszona półgÅ‚osem uwaga: "O nie, tylko ja tu nie jestem modem". W ciÄ…gu piÄ™ciu minut powinniÅ›my uzyskać pożądany status.

Zalety: wysoka skuteczność, a jak się postarasz, to jeszcze możesz coś zaliczyć.

Wady: wysokie koszy dojazdu, w sytuacji gdy zlot odbywa się w miejscu publicznym - konieczność posiadania notebooka z bezprzewodowym internetem. Z niewyjaśnionych powodów nie działa na forach zrzeszających młodzież katolicką.

Skuteczność metody – 95%

" Metoda "na bezczelnego" - teoretycznie najprostsza, ale za to bardzo wyrafinowana. Polega na wstępnym zakotwiczeniu się na forum i zyskaniu sobie sympatii większości użytkowników (w tym moderatorów). W najlepiej wybranym momencie należy przypuścić tak zwany atak właściwy - czyli jawnie i bez krępacji poprosić o nadanie uprawnień moderatorskich.

Wady: wymaga odwagi, elokwencji i sprytu, czyli trzech rzeczy opacznie rozumianych przez przeciętnego usera.

Skuteczność metody- 33 i 1/3 %, bo może się udać albo nie udać albo może zostać to kompletnie zignorowane.
aprilia RSV4
suhy-19
Moderator

Postprzez Krmtzzz » 30/10/2014, 10:24

Hmmm, to obstawiam andy, ze latasz na k1300 ?
Krmtzzz
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kaai » 30/10/2014, 12:40

nie czytałem suhy :P

senek - widziałem duke 1290, przechodzilem kolo niego:P
white/blue zipp pro 50
Kaai
Mieszkaniec forum

Postprzez Landryss25 » 30/10/2014, 12:48

DrygnÄ…Å‚ Ci na jego widok? :D
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
Landryss25
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kaai » 30/10/2014, 12:52

Landryss - zgwalcilem w wydech.
ale ci...
Kaai
Mieszkaniec forum

Postprzez suhy-19 » 30/10/2014, 15:20

nie moj ale rób z nim co chcesz :P
aprilia RSV4
suhy-19
Moderator

Postprzez Vergon » 30/10/2014, 15:41

ASR kumpel jest grafikiem i robi dla mnie różne tematy z tej materii i ostatnio w ramach rozrywki mailowaliśmy wymieniając się własnymi przeróbkami logotypów znanych firm i między innymi zrobił coś takiego.
Od razu pomyślałem, że Ci to podeślę, wydrukuj sobie i naklej gdzieś w busie ;)

Obrazek
Vergon
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez suhy-19 » 30/10/2014, 16:36

ułatwię Ci zadanie. pisz do Basi z forum ochrony :P
aprilia RSV4
suhy-19
Moderator

Postprzez cioracz » 30/10/2014, 20:17

Panowie. Od pewnego czasu pojawiła się propozycja od szwagra że jego kumpel ma Honde cb175 k6, jest on mechanikiem i dostał ją w rozliczeniu. Od 10 lat wisi pod sufitem warsztatu. Tyle co wiem to "jest j*bnięty silnik" ale co przez to rozumieć to nie mam pojęcia, może zatarta, może wystarczy tylko gaźniki z synchronizować a może coś w elektryce. W Europie to ich w ogóle nie ma, o częściach nie wspominając. Na Ebayu są części i teraz pytanie. Brnąć w to? Cena to tak nie cały tysiąc za to :) bo od tygodnia bije się z myślami

O ile będzie to chciał sprzedać :)
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
cioracz
Mieszkaniec forum

Postprzez Invi » 30/10/2014, 21:00

Kwestia tego jakie masz możliwości "warsztatowo-pieniężne", jak jesteś w stanie wyremontować że będzie jak nowa, to ja bym się nawet nie zastanawiał.

Zależy od stanu. Jak wygląda ładnie, to ja ją bardzo, bardzo, bardzo chętnie kupię za niecałego tysiaka ;) Chociaż jeśli chodzi o małe pojemności w starych motocyklach, to zdecydowanie wolałbym coś włoskiego.

Coś takiego na przykład :D http://www.subito.it/moto-e-scooter/duc ... 097664.htm
Invi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez SpeedyGonzales » 31/10/2014, 17:18

Pewnie słyszeliście o tej jeździe po pijaku, przed ekranami dumna Liszowska, po aferze już tylko Joanna L. Dobra kara dla potencjalnej morderczyni? http://m.wprost.pl/zycie/id,477748/Joan ... siecy.html
SpeedyGonzales
Mieszkaniec forum

Postprzez cioracz » 31/10/2014, 17:26

Invi warsztatowo stoję dobrze, tak samo jak z umiejętnościami. To jest bardzo prosty silnik. Jak cb już by stało to i kasa by się znalazła :)
jeśli chodzi o starsze motocykle to ja celowałem w Polaka. Pod uwagę brałem tylko SHL m11. Kocham się w nich od małego, ale myśle że i na nią przyjdzie czas :D a jak Bozia da to i na sokoła :D ale to może trochę potem :D
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
cioracz
Mieszkaniec forum

Postprzez suhy-19 » 31/10/2014, 17:34

kolega jest kolekcjonerem wszelkiej masci shl wski motorynki itp :D garaż już powiększaliśmy dwa razy i znowu miejsca brakuje. a z ciekawszych okazów to ostatnio zawitał dudek :P
aprilia RSV4
suhy-19
Moderator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Smietnik

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

na górê