Offtop dla Vip'ów
madcap napisał(a):z drugiej strony aż trudno uwierzyć w taką okazję.
bo pierwsza myśl jaka się narzuca, to podróba.
Też o tym myślałem ale jest oryignalny pokrowiec, wszystkie metki, instrukcje, kilka broszur jak pielęgnować i najnowsza kolekcja itp. W sumie to ja dałem 950zł a później zobaczyłem jeszcze za 870zł

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
A coś Ci gitarę zawracałem, teraz jeszcze komu innemu
Ale cały czas byłem w kiepskim stanie pieniężnym więc się stopowałem. Znalazłem dobrą ofertę w ubiegłym tygodniu to w niedzielę wystawiłem swojego Icona, poszedł w poniedziałek rano (a kaski które są 100 razy bardziej chodliwe stoją- nie zrozumiem).
Ostatecznie z przesyłką 270zł- wiem że powiecie że podróba na 100%. Sprawdzałem na wszystkie możliwe sposoby (w międzyczasie zgłoszenia o podróbach do allegro się sypały), Miczab też ocenił (buziaczki), popatrzyłem na inne aukcje gościa, pogadałem z nim przez telefon- wszystko wskazuje na to że oryginał. Pisał że 2 razy założony, śladów używania nie widzę, zobaczymy jak odbiorę paczkę.
Dla siebie. Na razie mam 3 kaski i rower na handel. Nie chce ktoś zajebistego MTB w dobrych pieniądzach?
Ponad rok gwarancji, przejechał może z 50-100km.
Tak samo już bym sprzedał FG-15 na forum, to mi chłopaszek napisał że nie wytrzymał i kupił TR-1. Życie..
Co do szoja- bałem się trochę że przez NXR cena poleci, ale skoro tak piszesz to nie ma co od razu lecieć z ceny.

Ostatecznie z przesyłką 270zł- wiem że powiecie że podróba na 100%. Sprawdzałem na wszystkie możliwe sposoby (w międzyczasie zgłoszenia o podróbach do allegro się sypały), Miczab też ocenił (buziaczki), popatrzyłem na inne aukcje gościa, pogadałem z nim przez telefon- wszystko wskazuje na to że oryginał. Pisał że 2 razy założony, śladów używania nie widzę, zobaczymy jak odbiorę paczkę.
Dla siebie. Na razie mam 3 kaski i rower na handel. Nie chce ktoś zajebistego MTB w dobrych pieniądzach?

Tak samo już bym sprzedał FG-15 na forum, to mi chłopaszek napisał że nie wytrzymał i kupił TR-1. Życie..
Co do szoja- bałem się trochę że przez NXR cena poleci, ale skoro tak piszesz to nie ma co od razu lecieć z ceny.
-
kravec - Administrator
- Zobacz kochanie jak mróz pięknie okna ozdobił!
- Co!?? Napisałeś "gruba dupo przestań żreć!" ?
- Nie. To mróz.
już czas malować jaja:
Ze spirytusu zrobić wódkę ok.45%. Korzeń chrzanu (grubości ołówka, długości ok. 15 cm) oskrobać, przeciąć na pół, zalać i po czterech, zlać. (jeden korzeń na jedno 0.5)
Ja nie przecedzam bo lubię farfocle z chrzanu pływające w kieliszku.
- Co!?? Napisałeś "gruba dupo przestań żreć!" ?
- Nie. To mróz.
już czas malować jaja:
Ze spirytusu zrobić wódkę ok.45%. Korzeń chrzanu (grubości ołówka, długości ok. 15 cm) oskrobać, przeciąć na pół, zalać i po czterech, zlać. (jeden korzeń na jedno 0.5)
Ja nie przecedzam bo lubię farfocle z chrzanu pływające w kieliszku.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
No i dostałem. Nie spodziewałem się aż tak dobrego wykonania (mimo że mam ochraniacze na kolana Dainese). Szczególnie w porównaniu do Icona. Pasuje idealnie, świetnie układa się do krzywizny kręgosłupa. Jedyne co- to chyba będzie musiał się lekko uleżeć w okolicy mięśni czworobocznych.
Także trafił się świetny zakup. Stan- jeszcze zalatuje sklepem/fabryką. Jedyne co to lekkie ryski na znaczku.
Także trafił się świetny zakup. Stan- jeszcze zalatuje sklepem/fabryką. Jedyne co to lekkie ryski na znaczku.
-
kravec - Administrator
Melvin doszedł dziś do mnie od tego gościa wyświetlacz biegów i TRE
posłał mi też schemat podłączenia ale na przykładzie GSXRa
mam nadzieje, że na forum SV doszukam się jak to podłączyć i nie będzie cyrków przy instalacji 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
i rzekł prorok:
unikajcie kobiet z dużymi piersiami i długimi nogami, z upływem lat im się odwraca.
unikajcie kobiet z dużymi piersiami i długimi nogami, z upływem lat im się odwraca.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
No ten żółw Dainesa kozacki, gdybym miał trochę większy kombinezon to bym go pewnie sobie zostawił.
W sobotę byłem na połączonych urodzinach kumpla i jego dziewczyny, łycha i z 2 browary na koniec, do tego niestety masa szlugów jak to się przeważnie do alko dzieje i wczoraj nie mogłem się normalnie wysmarkać bo tak mnie głowa na*********a, że aż ciężko to opisać.
Nie wiem czy z wiekiem już zaczyna kondycja do % spadać czy to te zasrane szlugi, ale nie jest dobrze następnego dnia :/
W sobotę byłem na połączonych urodzinach kumpla i jego dziewczyny, łycha i z 2 browary na koniec, do tego niestety masa szlugów jak to się przeważnie do alko dzieje i wczoraj nie mogłem się normalnie wysmarkać bo tak mnie głowa na*********a, że aż ciężko to opisać.
Nie wiem czy z wiekiem już zaczyna kondycja do % spadać czy to te zasrane szlugi, ale nie jest dobrze następnego dnia :/
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
to drugie.
spróbuj wytrwać na imprezie nie paląc, sam się przekonasz następnego dnia.
no i następnego dnia bez kapcia w ryju.
spróbuj wytrwać na imprezie nie paląc, sam się przekonasz następnego dnia.
no i następnego dnia bez kapcia w ryju.
-
madcap - Administrator
To samo powiedział niepalący od jakiegoś czasu kumpel, który też był na tych urodzinach i pił równo ze mną kwitując, że już ładnych kilkanaście lat "siedzimy w tej branży" i że niemożliwe żebym zdychał tak następnego dnia nie przewracając się dzień wcześniej
Swoją drogą to chyba tędy droga, bo dzwonił do mnie uradowany w niedzielę ok 15 spytać co tam, jak tam i po tym jakim głosem odebrałem telefon powiedział, że może lepiej zadzwoni w poniedziałek

Swoją drogą to chyba tędy droga, bo dzwonił do mnie uradowany w niedzielę ok 15 spytać co tam, jak tam i po tym jakim głosem odebrałem telefon powiedział, że może lepiej zadzwoni w poniedziałek

-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Gumis u mnie to działa i wszystko jest zajebiscie, co do kaca to
też tak mam, jak nie palę w tygodniu i mi się zassawka właczy przy wódzie, jak się nie włącza to rano zdarza się że budzę się bardziej wypoczęty niż po ciężkim dniu w robocie...
też tak mam, jak nie palę w tygodniu i mi się zassawka właczy przy wódzie, jak się nie włącza to rano zdarza się że budzę się bardziej wypoczęty niż po ciężkim dniu w robocie...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Dyspozytor pogotowia rozmawia przez telefon ze spanikowaną babką:
- Niech pani się uspokoi i powie wyraźnie, czy go "pojebało" czy się
"wyjebał", bo nie wiem, czy mam posłać karetkę psychiatryczną czy
urazową.
- Niech pani się uspokoi i powie wyraźnie, czy go "pojebało" czy się
"wyjebał", bo nie wiem, czy mam posłać karetkę psychiatryczną czy
urazową.
-
madcap - Administrator
Cytat: Gorące pozdrowienia dla Roma, który w ubiegły piątek poproszony o pomoc we wniesieniu do tramwaju linii 14 wózka z moim synkiem z promiennym uśmiechem pomógł mi wstawić wózek do tramwaju, po czym capnął leżącą na dolnym koszyczku siatkę i zwiał. W siatce były dwie zużyte pieluchy, brudna tetra, butelka z resztką wody i pusty słoiczek po Gerberku. Dziękuję ogromnie za ważną lekcję, by w koszyczku pod wózkiem nie wozić żadnych wartościowych rzeczy. Mam nadzieję, geniuszu zła, że zawartość siatki Ci się przydała i że jesteś zadowolony z tak owocnych łupów.
Dzisiaj na spotted mpk poznań przeczytałem takiego posta. Cyganowi można życzyć tylko smacznego :kupa:
Żródło oczywiście facebook Hrodgar @ Dzisiaj 18:18
Najlepszy komentarz (21 piw) No tak, Ona by to wyrzuciła, a cygan zabrał i wychowa jak swoje.
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
No i chyba się sprawdziło, wczoraj znowu łycha grana i to konkretniej niż ostatnio, o połowę mniej szlugów i dzisiaj jak młody bóg się czuję.
Swoją drogą złapałem wczoraj łyka drina z czerwonego J.Walkera i to jednak gówniany spiryt jest, nie da się tego pić.
Swoją drogą złapałem wczoraj łyka drina z czerwonego J.Walkera i to jednak gówniany spiryt jest, nie da się tego pić.
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
kwestia smaku.
mi najlepiej wchodzi Chevas.
J.Daniels'a nie lubię. Nadto pocę się po nim tak smrodliwie, ze nocuję wówczas w 2. pokoju. :/
mi najlepiej wchodzi Chevas.
J.Daniels'a nie lubię. Nadto pocę się po nim tak smrodliwie, ze nocuję wówczas w 2. pokoju. :/
-
madcap - Administrator