Offtop dla Vip'ów
power_bit napisał(a):madcap napisał(a):PB a może zamiast kilofazera rozważyłbyś fajerę. tylko w tych $$$ będzie trudno szukać.
Tylko to już leżanka, mnie taka pozycja nie odpowiada, w Wielkanoc zrobiłem ze 100 km na xx-e szwagra i łapy i plecy mam do wymiany, na fzs siedzisz jak w foteliku babci
FJR-a leżanka?

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
W pewnym mieście powstał sklep, w którym każda kobieta mogła sobie kupić męża. Miał sześć pięter, a jakość facetów rosła wraz z każdym piętrem. Był tylko jeden haczyk: jak już kobieta weszła na wyższe piętro, nie mogła zejść niżej, chyba że prosto do wyjścia bez możliwości powrotu. Wchodzi więc tam pewna babka poważnie zainteresowana kupnem męża.
> > Na pierwszym piętrze wisi tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę" - To już coś, mój były nawet roboty nie miał - pomyślała kobieta - ale zobaczę, co jest wyżej. Na drugim piętrze był napis: "Mężczyźni tutaj mają pracę i kochają dzieci" - Miło, ale zobaczymy, co jest wyżej. Na trzecim piętrze była tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci i są niesamowicie przystojni" - No, coraz lepiej - pomyślała - ale wyżej, to musi być już zajebiście. Na czwartym piętrze można było przeczytać: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni i pomagają przy pracach domowych" - Słodko, słodko... Ale chyba wejdę piętro wyżej. Na piątym piętrze stało: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni, pomagają przy pracach domowych i są diabelnie dobrzy w łóżku" - No niesamowite, wręcz cudownie - pomyślała kobieta - ale jak tu jest tak wspaniale, to co musi być piętro wyżej!?! Na szóstym piętrze BARDZO zdziwiona kobieta przeczytała: "Na tym piętrze nie ma żadnych facetów. Zostało ono stworzone tylko po to, aby udowodnić, że wam, babom, za cholerę nie można dogodzić..."
> > Na pierwszym piętrze wisi tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę" - To już coś, mój były nawet roboty nie miał - pomyślała kobieta - ale zobaczę, co jest wyżej. Na drugim piętrze był napis: "Mężczyźni tutaj mają pracę i kochają dzieci" - Miło, ale zobaczymy, co jest wyżej. Na trzecim piętrze była tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci i są niesamowicie przystojni" - No, coraz lepiej - pomyślała - ale wyżej, to musi być już zajebiście. Na czwartym piętrze można było przeczytać: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni i pomagają przy pracach domowych" - Słodko, słodko... Ale chyba wejdę piętro wyżej. Na piątym piętrze stało: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni, pomagają przy pracach domowych i są diabelnie dobrzy w łóżku" - No niesamowite, wręcz cudownie - pomyślała kobieta - ale jak tu jest tak wspaniale, to co musi być piętro wyżej!?! Na szóstym piętrze BARDZO zdziwiona kobieta przeczytała: "Na tym piętrze nie ma żadnych facetów. Zostało ono stworzone tylko po to, aby udowodnić, że wam, babom, za cholerę nie można dogodzić..."
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
melvin napisał(a):Ostatnimi czasy mam ochotę zrobić coś spontanicznego... chyba kupię Opal kadeta
Ja ostatnio miałem ochotę na W123 albo Volvo 740

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
melvin napisał(a):Ostatnimi czasy mam ochotę zrobić coś spontanicznego... chyba kupię Opal kadeta
Ja kocham Opla... Miałem 2x Astry F, 2x Vectra A, 2x Calibra, teraz mam Vectre B i Combo C

Zajawke miałem na Rekorda

Mante
A marzenie??

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
KrmTzzzz
No pewnie bym się zdziwił, ale fizyki nie oszukasz, i jest dużo maszyn o podobnym przeznaczeniu jak B6 albo 12 które mają zdecydowanie lepsze oblicze sportowe niż poczciwy bandziorek.
No pewnie bym się zdziwił, ale fizyki nie oszukasz, i jest dużo maszyn o podobnym przeznaczeniu jak B6 albo 12 które mają zdecydowanie lepsze oblicze sportowe niż poczciwy bandziorek.
Motocykle sportowe są do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Ścigacz.pl
Po urodzinach kumpla w ostatni weekend jak wstalem rano (o 19) i myslalem, ze umarlem (bol glowy) po wypaleniu duzych ilosci szlugow do alko kupilem e-papierosa i bede testowal
Czlowiek juz sie normalnie naebac nie moze i musi kombinowac...

Czlowiek juz sie normalnie naebac nie moze i musi kombinowac...
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
trzymaj wódę w mordzie, albo policz ile tam możesz chlapnąć żeby być trzeźwym wtedy kiedy potrzebujesz i wypij tą ilość jak najszybciej
im większy volt tym lepiej 

Motocykle sportowe są do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Ścigacz.pl
a może spróbuj przetrzymać imprezę bez zapalenia.
myślisz, że się nie da?
da się
myślisz, że się nie da?
da się
-
madcap - Administrator
ja wczoraj piłem tylko browar, od 15 do 21, nie wiem ile ale dobrze mnie porobiło, później na szybko dwa mocne drinki jeden z wódy, drugi z łychy i nie wypaliłem ani jednego peta... mimo to rano nie ogarniałem miary, zaginarki ani odruchów wymiotnych 

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny