Posiadacze KTM RC8
Siemanko bocianello
Ja jestem bardzo zadowolony z mojego KAT'a jutro odbieram go po pełnym serwisie i mam jeszcze kilka rzeczy do wrzucenia np: quickshifter
Co do dominatora to mogę Ci powiedzieć że warto kupić ja założyłem i jestem zadowolony dobra jakość i bardzo fajnie gada
Możesz mi coś więcej powiedzieć na temat mojego moto skoro je znasz
Ja jestem bardzo zadowolony z mojego KAT'a jutro odbieram go po pełnym serwisie i mam jeszcze kilka rzeczy do wrzucenia np: quickshifter
Co do dominatora to mogę Ci powiedzieć że warto kupić ja założyłem i jestem zadowolony dobra jakość i bardzo fajnie gada
Możesz mi coś więcej powiedzieć na temat mojego moto skoro je znasz
- kruczyrc82008
- Świeżak
- kruczyrc82008
- Świeżak
Kruczyrc82008 pytasz i odpowiadam ...
W dominatorze robią nadal pod mojego RC8r troszkę inną końcówkę jak tym masz ale jeszcze konstruktor nie wysłał mi fotek. - czekam.
Ty oczywiście nie wgrywałeś mapy ? Nie mam sensu - pod ten wydech nic robić.
Chyba ,że chcesz pomieszać w EFI - to ma wtedy sens - wszystko ,zależy od tego co chcesz ?
Jakiej firmy quickShifter? cenę już znasz?
To co powie mi ktoś jak wrzucać foty z własnego kompa z dysku twardego?
W dominatorze robią nadal pod mojego RC8r troszkę inną końcówkę jak tym masz ale jeszcze konstruktor nie wysłał mi fotek. - czekam.
Ty oczywiście nie wgrywałeś mapy ? Nie mam sensu - pod ten wydech nic robić.
Chyba ,że chcesz pomieszać w EFI - to ma wtedy sens - wszystko ,zależy od tego co chcesz ?
Jakiej firmy quickShifter? cenę już znasz?
To co powie mi ktoś jak wrzucać foty z własnego kompa z dysku twardego?
...in the beginning - Romet Motorynka , RC8 - orange 08r., RC8 - black - Akrapovic evo4 09r., at the moment RC8r - black - 12r. & RC8R Red Bull Akrapovic 09r. <brand new> for sale this one!
-
bocianello - Świeżak
Nie zmieniałem map bo nie widzę takiej potrzeby. Quickshifter mam firmy SP nie jest drogi i mam dojście do dobrego dostawcy przetestuję go i dam Wam znać jak się sprawuje cena to 1200zł jutro wieczorem będę go montował
Rozmawialiście też o kierunkach ja na przód wymyśliłem wydaje mi się fajny patent jak będę wrzucał filmik z dominatorem to nakręcę też kierunki może ktoś skorzysta
Rozmawialiście też o kierunkach ja na przód wymyśliłem wydaje mi się fajny patent jak będę wrzucał filmik z dominatorem to nakręcę też kierunki może ktoś skorzysta
- kruczyrc82008
- Świeżak
Kruczyrc82008
SP quickshifter - kompletny za 1200PLN to dobra cena ale spytam czy do RC8R też mają ?
Bo z tego co wiem to nie robi ta firma choć mogę się mylić ?
W twoim motocyklu w połowie roku 2013r. w Poznaniu była aktualizowana mama w ASO KTM ,więc masz najnowsze oprogramowanie w kacie
Bazzaz QS4 Quick Shifter KTM RC8R - ten Qshifter - koszt - 416$ + paczka z USA !
Mnie interesuje Twoja opinia , jakie jest opóźnienie(reakcja) na pedał !
Bo jak szybciej sam to zrobisz to zabawka zbędna
Jakim koniem wcześniej latałeś ?
pozdrawlaju
SP quickshifter - kompletny za 1200PLN to dobra cena ale spytam czy do RC8R też mają ?
Bo z tego co wiem to nie robi ta firma choć mogę się mylić ?
W twoim motocyklu w połowie roku 2013r. w Poznaniu była aktualizowana mama w ASO KTM ,więc masz najnowsze oprogramowanie w kacie
Bazzaz QS4 Quick Shifter KTM RC8R - ten Qshifter - koszt - 416$ + paczka z USA !
Mnie interesuje Twoja opinia , jakie jest opóźnienie(reakcja) na pedał !
Bo jak szybciej sam to zrobisz to zabawka zbędna
Jakim koniem wcześniej latałeś ?
pozdrawlaju
...in the beginning - Romet Motorynka , RC8 - orange 08r., RC8 - black - Akrapovic evo4 09r., at the moment RC8r - black - 12r. & RC8R Red Bull Akrapovic 09r. <brand new> for sale this one!
-
bocianello - Świeżak
Zapytam czy mają do RC8R i dam Ci znać jak z reakcją na pewno można ją regulować
Jutro wrzucę filmik z dominatorem
Latałem różnymi sprzętami miałem gsxr 600 K1 potem r6 2006r potem ducati 749 a przed RC8 latałem na zx10r z 2005r (bestia) choć KTM ma mocniejszy dół
Jutro wrzucę filmik z dominatorem
Latałem różnymi sprzętami miałem gsxr 600 K1 potem r6 2006r potem ducati 749 a przed RC8 latałem na zx10r z 2005r (bestia) choć KTM ma mocniejszy dół
- kruczyrc82008
- Świeżak
Kruczyrc82008
Dzięki - wystarczy zx10r ninja
Sporo inwestujesz w kata ?
Jest to wynik nadwyżki w związku z kupnem czy masz zajawkę po prostu na kata?
Ja będę też za 2 miesiące w Wawie w ktmie na grochowskiej - to bym ,chętnie zobaczył Twój sprzęt ...
W RC8 mega komfortowe jest to ,że jest wąski w talii - dlatego jest + na wirażach i łukach.
Super w kacie jest też fakt ,że może na nim latać kurdupel jak i dryblas - praktycznie wszystko da się wyregulować i ustawić - nawet jak mak ktoś ma płetwy zamiast stóp i to przejdzie
No i najważniejsze nigdy nie zakładać opon turystycznych tylko super-sport.
Zwykła guma nie będzie wystarczająco przyczepna jak i zimna sportowa ,ale jak się pogrzeje to już miodzio...
Dzięki - wystarczy zx10r ninja
Sporo inwestujesz w kata ?
Jest to wynik nadwyżki w związku z kupnem czy masz zajawkę po prostu na kata?
Ja będę też za 2 miesiące w Wawie w ktmie na grochowskiej - to bym ,chętnie zobaczył Twój sprzęt ...
W RC8 mega komfortowe jest to ,że jest wąski w talii - dlatego jest + na wirażach i łukach.
Super w kacie jest też fakt ,że może na nim latać kurdupel jak i dryblas - praktycznie wszystko da się wyregulować i ustawić - nawet jak mak ktoś ma płetwy zamiast stóp i to przejdzie
No i najważniejsze nigdy nie zakładać opon turystycznych tylko super-sport.
Zwykła guma nie będzie wystarczająco przyczepna jak i zimna sportowa ,ale jak się pogrzeje to już miodzio...
- Załączniki
-
- to twój sprzęt :)
- 1.jpg (62.91 KiB) Przeglądane 7781 razy
-
bocianello - Świeżak
O proszę - udało mi się wstawić fotkę
Tak tak Kruczyrc82008 tak wyglądał jak z obrazka
Tak tak Kruczyrc82008 tak wyglądał jak z obrazka
-
bocianello - Świeżak
wiesz melvinie,
chciałem zamieścić kolejne foty, ale są pewne niedociągnięcia programowe, i nie wiem jak to zrobić?
- może jakaś genialna rada - ???
Opisałem wcześniej ten problem ale widzę ,że kolega się niepotrzebnie czerwieni i śle bezpodstawne uwagi - pozdrawiam.
Na domiar tego napisałem do was maila z moimi uwagami opisując pewne kłopoty forum ścigaccza, ale cóż - życie - ! Oczywistym jest zredagować jeden post - ale po 100 próbach zamieszczenia zdjęcia jpg z twardego dysku ,ma się dosyć wszystkiego i szkoda czasu.
Niemniej cieszę się ,że ktoś z matrixa zareagował... ,
dobrej nocy
chciałem zamieścić kolejne foty, ale są pewne niedociągnięcia programowe, i nie wiem jak to zrobić?
- może jakaś genialna rada - ???
Opisałem wcześniej ten problem ale widzę ,że kolega się niepotrzebnie czerwieni i śle bezpodstawne uwagi - pozdrawiam.
Na domiar tego napisałem do was maila z moimi uwagami opisując pewne kłopoty forum ścigaccza, ale cóż - życie - ! Oczywistym jest zredagować jeden post - ale po 100 próbach zamieszczenia zdjęcia jpg z twardego dysku ,ma się dosyć wszystkiego i szkoda czasu.
Niemniej cieszę się ,że ktoś z matrixa zareagował... ,
dobrej nocy
-
bocianello - Świeżak
nie wiem do kogo wysłałeś maila, nie wiem też czemu nie odpisał, ale jeśli chcesz wstawić na forum zdjęcie, to musisz je wrzucić na jakiś serwer, np https://imageshack.com/ (otwórz link)
później musisz skopiować sobie jego adres z zakończeniem .jpg, .pgn czy inne które obsługuje forum, po tym wklejasz swój link w treść posta, musisz to zrobić w opcji odpowiedź (w szybkiej odpowiedzi nie ma tej funkcji) jak już wkleisz link to go zaznaczasz i klikasz w czerwony prostokącik z napisem Img (chodzi o te prostokąciki nad polem do wpisania odpowiedzi, a dokładnie o drugi od prawej ), po tym klikasz wyślij i zdjęcie wstawione. Jeśli masz jakieś pytania to proszę na PW, postaram się odpowiedzieć w miarę możliwości (nie jestem informatykiem) pozdro.
później musisz skopiować sobie jego adres z zakończeniem .jpg, .pgn czy inne które obsługuje forum, po tym wklejasz swój link w treść posta, musisz to zrobić w opcji odpowiedź (w szybkiej odpowiedzi nie ma tej funkcji) jak już wkleisz link to go zaznaczasz i klikasz w czerwony prostokącik z napisem Img (chodzi o te prostokąciki nad polem do wpisania odpowiedzi, a dokładnie o drugi od prawej ), po tym klikasz wyślij i zdjęcie wstawione. Jeśli masz jakieś pytania to proszę na PW, postaram się odpowiedzieć w miarę możliwości (nie jestem informatykiem) pozdro.
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
Bocianello,
Inwestuję w Kata bo zawsze chciałem go mieć no i lubię grzebać przy motocyklach sprawdzać nowe rzeczy itd. 99% rzeczy sam robię
Jak będziesz się wybierał do Wawy to zapraszam ja do serwisu mam jakiś kilometr bo mieszkam na Grochowie pokażę Ci też inne sprzęty teraz mam 4 w garażu napisz na priv to dam Ci namiary. Będziesz motem? jak tak to może uda nam się polatać po Warszawie
KTM idealnie się prowadzi
Quickshifter zamontowany i odpowiadając na Twoje pytanie moim zdaniem nie jesteś w stanie tego szybciej zrobić działa jak marzenie
Jutro wrzucę filmiki
Inwestuję w Kata bo zawsze chciałem go mieć no i lubię grzebać przy motocyklach sprawdzać nowe rzeczy itd. 99% rzeczy sam robię
Jak będziesz się wybierał do Wawy to zapraszam ja do serwisu mam jakiś kilometr bo mieszkam na Grochowie pokażę Ci też inne sprzęty teraz mam 4 w garażu napisz na priv to dam Ci namiary. Będziesz motem? jak tak to może uda nam się polatać po Warszawie
KTM idealnie się prowadzi
Quickshifter zamontowany i odpowiadając na Twoje pytanie moim zdaniem nie jesteś w stanie tego szybciej zrobić działa jak marzenie
Jutro wrzucę filmiki
- kruczyrc82008
- Świeżak
Musisz z góry określić jak chcesz mieć ustawione biegi czujność jest regulowana, podłączenie jest plug&play (banalnie proste - godzinka i zrobione z czego 45 min zajmie Ci rozebranie moto)
- kruczyrc82008
- Świeżak
Filmik nagram i wrzucę. Wpinany jest do cewek zapłonowych (montaż jest banalnie prosty - wrzucę fotki). Tak mogę załatwić w tej cenie jak byś był zainteresowany to daj znać podam Ci szczegóły.
- kruczyrc82008
- Świeżak
MLV - skorzystam z rady. Niem mniej w opcjach jest dodaj załącznik i tu wielokrotne próby nie skutkują wgraniem zdjęcia z własnego kompa - to tyle.
kruczyrc82008 - gdy będę się kierował do Wawy dam znać , miło będzie poznać.
w stolycy będę się poruszał katem i potem chcę najprawdopodobniej(?) pojechać do Bestwinki i w Dominatorze dokończyć pomiarów na hamowni z montażem wydechu.
Konsultując w ASO KTM evo4 - wycenili mi na 12400PLN , na wyspach mogę kupić za 8500PLN - jednak to też spory wydatek , a koleś z mojego poprzedniego RC8 nawet nie chce ze mną rozmawiać o odsprzedaży akrapovic'a więc bez pardonu - idzie domniemator
Oczywiście piszę się na Q-shifter'a ale info to już Ty potwierdzisz z dostępnością do RC8R!
pozdrawlaju
kruczyrc82008 - gdy będę się kierował do Wawy dam znać , miło będzie poznać.
w stolycy będę się poruszał katem i potem chcę najprawdopodobniej(?) pojechać do Bestwinki i w Dominatorze dokończyć pomiarów na hamowni z montażem wydechu.
Konsultując w ASO KTM evo4 - wycenili mi na 12400PLN , na wyspach mogę kupić za 8500PLN - jednak to też spory wydatek , a koleś z mojego poprzedniego RC8 nawet nie chce ze mną rozmawiać o odsprzedaży akrapovic'a więc bez pardonu - idzie domniemator
Oczywiście piszę się na Q-shifter'a ale info to już Ty potwierdzisz z dostępnością do RC8R!
pozdrawlaju
-
bocianello - Świeżak
kruczyrc82008 napisał(a):Filmik nagram i wrzucę. Wpinany jest do cewek zapłonowych (montaż jest banalnie prosty - wrzucę fotki). Tak mogę załatwić w tej cenie jak byś był zainteresowany to daj znać podam Ci szczegóły.
do cewek czy pod wtryski ?
KTM RC8 out
KTM 690 SMC-R 2015 in
KTM 690 SMC-R 2015 in
-
maniujr - Świeżak
Maniujr - quickshifter podpinany jest do cewek zapłonowych te rozwiązania które sterują wtryskiem potrafią nieźle namieszać.
Bocianello mi też będzie miło poznać wysłałem już zapytanie odnośnie quickshiftera do RC8R
Bocianello mi też będzie miło poznać wysłałem już zapytanie odnośnie quickshiftera do RC8R
- kruczyrc82008
- Świeżak