11
no właśnie, wiertara, ręcznie się zajadę co?
nie chce mi się opony ściągać, a raczej jak bym wiertarą jechał to wypadałoby gumę ściągnać, chyba że ranty gumy obkleję czy coś
nie chce mi się opony ściągać, a raczej jak bym wiertarą jechał to wypadałoby gumę ściągnać, chyba że ranty gumy obkleję czy coś
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
nigdy nie sciagalem opon z lenistwa oczywiscie
wystarczy ze kupisz male krazki filcowe i powoli dasz rade a zreszta oponie nic sie nie stanie jak ja gdzies lekko przypolerujesz. odnosnie recznego polerowania jak dobrze przygotujesz felge to tez duzo roboty nie bedzie z polerowaniem

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Tylko 18 postów w sobotę i ani jednego w niedzielę to naprawdę dziwny wynik. Jaki z tego wniosek?
Ci najaktywniejsi w HP opie******* siÄ™ w pracy/szkole i piszÄ… posty tylko w tygodniu a w weekend pijÄ…
Ci najaktywniejsi w HP opie******* siÄ™ w pracy/szkole i piszÄ… posty tylko w tygodniu a w weekend pijÄ…

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Dziś było całkiem ciepło (jak na grudzień) jeździliście ? Ja niestety nie miałem takiej możliwości, ale jakiś pener z mojej okolicy cisnął F4 z godzinę, 1,2,3 do odciny, nawrotka i cykl się powtarzał, banan na usta wjechał automatycznie.
Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
Angler napisał(a):power_bit odkręcanie koła mnie wk*&^a niesamowicie
Nic mi nie mów, używam czasu do czasu VW Caddy i w tym roku dwa razy złapałem gumę. Na dodatek w tym aucie koło zapasowe znajduje się pod podwoziem, także good luck.
-
A ja dzisiaj bawilem sie lunch control i systemem parkowania w nowiutenkim s3 ... powiem wam, ze nowa wersja z ekranem ala seria 8 dala mi do myslenia, moim ulubionym gadgetem jest wskaznik boost na zegarach. Tak przy okazji, dlaczego jak sie wybiera specyfikacje to adaptacyjne swiatla ksenonowe sa tansze od nieadaptacyjnych led? To samo z lusterkami, sciemniajace sa tansze od niesciemniajacych sie .... bledy maja czy jak?
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Wiem co czujecie, mam MKIII fieste. Konstruktorzy wykazali sie nielada sprytem robiac kolo pod podwoziem, oslona odkrecana z bagaznika. Mialem zyebany zamek, a oczywiscie inzynierowie forda zrobili klabe bagaznika otwierana tylko i wylacznie kluczem. Byla noc i oczywiscie nie dalo rady dostac sie do zamka od srodka bo nic tam nie bylo widac, wiec musialem odkrecac srube od oslony siedzac w bagazniku. Po tej sytuacji w koncu wymienilem wkladke ;d
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Zamki w klapach/maskach to jedno z bardziej idiotycznych rozwiązań, których nie jestem w stanie sobie racjonalnie wytłumaczyć.
Audi też trochę bezsens zrobiło w A4 B7, dociągnęli instalację do ogrzewania lusterek i wsadzili zwykłe wkłady z miejscem na konektory od instalacji, żeby nie latały w lusterku. Kupiłem grzane wkłady za 40zł podpiąłem przewody i grzeje.
Ja rozumiem, że to kwestia wersji wyposażenia, ale bez przesady to nie jest jakiś niewyobrażalny koszt tym bardziej dla producenta.
Audi też trochę bezsens zrobiło w A4 B7, dociągnęli instalację do ogrzewania lusterek i wsadzili zwykłe wkłady z miejscem na konektory od instalacji, żeby nie latały w lusterku. Kupiłem grzane wkłady za 40zł podpiąłem przewody i grzeje.
Ja rozumiem, że to kwestia wersji wyposażenia, ale bez przesady to nie jest jakiś niewyobrażalny koszt tym bardziej dla producenta.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Vergon napisał(a):Zamki w klapach/maskach to jedno z bardziej idiotycznych rozwiązań, których nie jestem w stanie sobie racjonalnie wytłumaczyć.
Po prostu taniej i wygodniej jest wyprodukować jedną wersję pojazdu, do której później na życzenie klienta wpina czy aktywuje się odpowiednie elementy. Większość nowych samochodów ma wiązki, sterowniki i cały inny bajzel od najbogatszej wersji, wystarczy tylko dokupić odpowiednie elementy, wpiąć w instalację, ewentualnie aktywować w kompie i voila. To samo dzieje się teraz z silnikami, na przykład renault bodajże, ma silnik pewnej pojemności w 3 czy 4 różnych wariantach mocy, ecoboost forda to samo, myślisz, że mechanicznie te wszystkie silniki się czymś różnią?
A tutaj fajna rozkmina na temat nowego wynalazku Forda, tj. MyKey.
http://www.zlomnik.pl/index.php/2013/11 ... go-wynika/
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Heh, dzwonili dzis do mnei z t-mobile, bo oddalem im tydzien temu moja Neo V na gwarancje (mialem problem z zasiegiem i z wifi). Powiedzieli ze nie da sie naprawic telefonu i zaproponowali mi nowa Xperie J. No i kurde wydalem zlotowke na SIII i nagle pojawia mi sie jeszcze nowa Jka za free, luuuubie to ! ;d
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
A mi wpłatomat mBanku wciągnął dzisiaj 1350zł, z czego 200zł wyrwałem mu z paszczy (z rolek) ale 1150zł zachował dla siebie. Od dwóch godzin próbuję przebić się przez procedurę reklamacyjną:-/ A wygooglałem, że ludzie potracili w ten sposób większe pieniądze i nie odzyskali. W każdym razie jest to już trzecia wpadka mBanku, więc jak tylko odzyskam pieniądze, rezygnuję z takich usług
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Kiedyś się tak zakręciłem, że zostawiłem dwie stówy w bankomacie, po prostu ich nie zabrałem i wyszedłem. Szczęście w nieszczęściu, że była to noc i nikt inny nie stał w kolejce, kasę wciągało z powrotem.
-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość