11
Zastanawiałem się czy już wyciągać łyżwy z bagażnika czy jeszcze spróbować. Na rondzie kawałek dalej widziałem a4 quattro wylatujące na trawę tyłem do kierunku jazdy. W Łodzi jak zwykle zima zaskoczyła.
http://zapodaj.net/22ee6501ba0a3.jpg.html
http://zapodaj.net/22ee6501ba0a3.jpg.html
-
kravec - Administrator
Firmy ubezpieczeniowe powinny pozwac zarządców takich dróg. Trochę ponad godzina jazdy i bilans- a4 z felami do prostowania (ta z ronda), passat i coś jeszcze - oba przody do wymiany, i znowu a4 z maską na dachu. Lakiernicy się cieszą z pogody pewnie 

-
kravec - Administrator
Panowie, warto kupować Pilot Road 3 (albo chociażby 2)? Generalnie wszędzie jest zachwalana ale tak pomyślałem, że jej największą zaletą jest przyczepność na mokrym (uzyskana kosztem przyczepności na suchym) a ja mokrego staram się jednak unikać. Jest sens kupować koparkę, żeby posadzić kwiatki w ogrodzie?
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Głupio gadacie. Mam michały PP2 które też na deszczu nie mają sobie równych i nie zauważyłem aby miały gorszą przyczepność niż inne opony na jakich jeździłem. Swoją drogą gumy z michelina bardzo dobrze się kleją przy chłodnym i zimnym asfalcie. Czasem w lecie gdy asfalt się świeci to opony bardziej się ścierają bo mają miększą gume niż konkurencja. Z michałami PR2 i 3 jest podobnie choć one mają troche twardszą gume.
tak btw ile razy wam się zdarzyło gdzieś pojechać przy dobrej pogodzie a wracać gdy droga mokra? Właśnie wtedy michały są bezkonkurencyjne bo czujesz się na nich tak samo jak na suchym
Dla mnie wybór jest oczywisty.
Jak jeździsz tylko po suchym to Dunlop D211 GP racer
tak btw ile razy wam się zdarzyło gdzieś pojechać przy dobrej pogodzie a wracać gdy droga mokra? Właśnie wtedy michały są bezkonkurencyjne bo czujesz się na nich tak samo jak na suchym

Jak jeździsz tylko po suchym to Dunlop D211 GP racer

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
a to na czym jeździ vergon w gixie? jakie to były michały? power one? to też raczej tylko na suche, bo bieżnika raczej brak
ja bym w żadne deszczowe opony się nie pchał, bo sam rzadko w deszczu jeżdżę

ja bym w żadne deszczowe opony się nie pchał, bo sam rzadko w deszczu jeżdżę
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Panowie do mnie byście w sezonie na winkle wpadli, pętla poprawiona nawierzchniowo w okolicach Komańczy nowy dywanik ok. 40km.
-
motoluka - VIP Ścigacz.pl
Fightcard mało medialny, ale kilka ciekawych walk będzie.
Z głównej karty w zasadzie mało interesuje mnie tylko walka Waluś vs. Thompson i tych dwóch amerykańców.
No i walka wieczoru, rewanż Mameda z Sakuraiem, do tej walki dosłownie odliczam minuty.
Z głównej karty w zasadzie mało interesuje mnie tylko walka Waluś vs. Thompson i tych dwóch amerykańców.
No i walka wieczoru, rewanż Mameda z Sakuraiem, do tej walki dosłownie odliczam minuty.
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Motoluka, sory ale petla to gowno. Bylem w lipcu i nudzilem sie tam. Jak jest fajny winkiel to od uja zwiru, wiec dziekuje za taka jazde, poza tym niewszedzie jest fajny asfalt. Wracalem przez slonne i tam sie najbardziej wybawilem z calej podrozy, przejezdzalem duuuuzo razy. Nawierzchnia piekna, zero zwiru,piachu i winkle miodzio, podnozkami sie trze bez krepacji. Ale glownei chodzi nam zeby gdzies pojechac i zobaczyc co nowego 

-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
Dobra panowie, to poradźcie jaką oponę kupić. W sumie wszędzie polecają Pilot Road 2 lub 3 (cena bardzo podobna), ale skoro jej główna zaletą jest jazda na mokrym a ja w deszczu nie wyjeżdżam, chyba, że zastanie mnie w trasie, więc chyba nie warto. Interesują mnie relatywnie duże przebiegi no i przyczepność. Na Battlax'ach przelatałem jeden sezon więc możemy je wykluczyć
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator