11
senekkorzenna napisał(a):Walenty on ma problemy z osobowością i jedynie psycholog lub psychiatra może tu pomóc.
Dlatego, że lubię by na moim awatarze była jakaś dup* a nie motocykl, czy inne dziadostwo? To jest forum, ja staram się pisać na temat, więc chyba dobrze, avatar zostawcie w spokoju

Walenty napisał(a):Sprawdziłem, ma już 18, więc power - power!
Brałbym jak Afrykańczyk wodę
Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
czytali???
http://polskabiega.sport.pl/polskabiega ... _.html#Cuk
muszę spytać mojej lepszej połowy, jak wygladam w leginsach podczas biegu.
bo czapeczkę już mi porownała do Jacquouille z Goscie, Goście, tylko nie mam tak haniebnego wzrostu
muszę spytać mojej lepszej połowy, jak wygladam w leginsach podczas biegu.
bo czapeczkę już mi porownała do Jacquouille z Goscie, Goście, tylko nie mam tak haniebnego wzrostu

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
power_bit napisał(a):madcap napisał(a):muszę spytać mojej lepszej połowy, jak wygladam w leginsach podczas biegu
Daj spokój, nie możesz ubrać dresów?
żeby mnie kojarzyli z klubem R6? albo e36 w wersji rynek indonezyjski?
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
chodzi mi o to, ze ktoś, kto nie biega lub biega dla potrzeb fejsbunia, nie docenia komfortu legginsów, gdy się faktycznie biega. i nawet nie dla wyniku sportowego, wystarczy, ze dla samego siebie.
stąd mój sarkazm w stosunku do r6 lub e36. na zasadzie identycznego ignoranckiego porównania.
stąd mój sarkazm w stosunku do r6 lub e36. na zasadzie identycznego ignoranckiego porównania.
-
madcap - Administrator
Ja nie wiem, brat biegał zawodowo przez jakieś 8lat, czy to zawody, czy treningi, zawsze w chłodniejsze dni zakładał leginsy i krótkie spodenki, żeby tyłkiem nie świecić, tak samo cała ekipa z którą truptał i nikt problemu jakoś w tym nie widział, teraz nagle z lekkoatletów pedałów robią, pewnie, można w chłodne dni biegać w szortach czy dresie, ale po co, skoro leginsy zapewniają lepszy komfort i termoregulację?
Samemu biegając zakładam termoaktywne leginsy, na to spodenki, termoaktywną obcisłą bluzę, na to koszulkę, bądź bluzę, w zależności od temp i do tego rękawiczki z windstopperem, przy -10*C da się tak komfortowo biegać, w takich samych warunkach w luźnym dresie pizga niemiłosiernie, nie daj Panie wybiec z lasu na otwartą przestrzeń
.

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
I bez kasku. Ale podobno rzeczywiście dobrze się sprawdzają- kumpel grający w piłkę tak twierdzi. Ja osobiście jak biegałem to tylko w dresiku (jak już było za zimno na krótkie portki i kurtkę tylko), na rowerze też dresik. Po prostu nienawidzę jak coś mi przylega do nóg. Nigdy nie noszę kalesonów, nigdy getrów, tak jak ciasnych boksów.
-
kravec - Administrator
kravec, włosy przylegaja do nóg...
używając legginsów lub przylegających krótkich spodenek od dawna nie pamietam jak bolą zatarcia.
np:
po 5 km nie ma takiego efetu, ale jesli tłuczesz 20, to zmienia postać rzeczy, albo min. 4 raz w tygodniu min. 10 km.

używając legginsów lub przylegających krótkich spodenek od dawna nie pamietam jak bolą zatarcia.
np:

po 5 km nie ma takiego efetu, ale jesli tłuczesz 20, to zmienia postać rzeczy, albo min. 4 raz w tygodniu min. 10 km.
-
madcap - Administrator
madcap napisał(a):kravec, włosy przylegaja do nóg...
Moje leciutko odstajÄ…

Aż tyle nie biegałem więc się nie wypowiem. Robiłem tak do 4km raczej. Bardziej na siłowo wydolnościowe niż typowo wydolnościowe.
-
kravec - Administrator
Jestem stosunkowo tolerancyjny i raczej nie przeszkadzają mi biegacze w obcisłych portkach. Jednak są tez jakieś granice, latanie z odznaczonym fredem w środku miasta po porostu mnie wkur** Ćwiczę kilka lat na siłowni i również w czasie redukcji (od wiosny do lata) dość dużo biegam, zakładam wtedy dresy i cisnę, jakoś nigdy nie miałem otarć czy innych tego typu historii, a pocę się jak pedofil w disneylandzie. Obcisłych porów nie nosze, bo również denerwuje mnie przyleganie włosów do nóg.
(otwórz link)

-
ZmieniÄ™ trochÄ™ temat.
Wiecie już na pewno że w Krk będziemy mogli jeździć po buspasach.
TrochÄ™ to dziwne...
W WawiÄ™ chcÄ… nas wypie... na zbity pysk z miasta, a w Krk dajÄ… nam przywileje
Wiecie już na pewno że w Krk będziemy mogli jeździć po buspasach.
TrochÄ™ to dziwne...
W WawiÄ™ chcÄ… nas wypie... na zbity pysk z miasta, a w Krk dajÄ… nam przywileje

Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
Hahahaha Suhy-19 czasem idzie gdzieś usłyszeć te farmazony, głównie od małolatów albo od typowej czarnej masy społecznej 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
suhy-19 napisał(a):a tak z ciekawosci spytam czy w waszych regionach ludzie dalej opowiadaja mity o motocyklistach z linkami na szyi
Byłem w sezonie u kumpla, jego stary przyszedł i pytał czy takową posiadam

-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości