list gończy KAAI
Seweryn poprzestało wówzas na konkluzji, że rok to jedno ale nasza wspólna opinia to drugie.
Kaii to nie jest osoba w stylu Motoluki, że można było zdjąć.
Boshi nie wyobrażam sobie jak można zdjąć warunkowo.
Kaii to nie jest osoba w stylu Motoluki, że można było zdjąć.
Boshi nie wyobrażam sobie jak można zdjąć warunkowo.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Boshi napisał(a):Rosiboj, wcale tak nie jest, że user co ma 2 lata stażu jest nietykalny. Zobacz w hp ostatnie posty usera Power_bit , napisał słowo wulgarnie i nie ostało się to długo bez ingerencji jednego z moderatorów/adminów. Więc staż nie jest, żadnym wyznacznikiem.
W zasadzie wywolales kolege z mojego cytatu do tablicy (otwórz link). W tym wypadko to chyba samo forum go zgwiazdkowalo ale moim skromnym zdaniem to chyba cos tu nie tak, gdyby to byl Kaii to by to tak cicho nie przeszlo a ja ponad polowe jego postow ktore kojarze pamietam wlasnie z tego pieknego stylu wypowiedzi. Tutaj inny ... http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=89062&start=460 (otwórz link) i to w ciagu kilku godzin jeden od drugiego. Sypnolem to z rekawa bo tu wszedlem i kwiatek, tam wchodze i nastepny ale wypadalo by troszke otworzyc oczy, albo przymknac ...
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
A popatrz tutaj viewtopic.php?p=929383&highlight=#929383 jak widzisz, nie tylko biedny Kaai jest pokrzywdzony przez los.
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Ścigacz.pl
Chyba juz jestem taki stary , ze nawet poczucie humoru we mnie umarlo bo nie rozumiem ani tego obrazka kaii ani powerbita viewtopic.php?p=930112#930112 ... Jak sie tak patrze co oni czasami wyczyniaja to mam ochote zaproponowac wprowadzenie nowej rangi TROLL i odpowiednio przyznawac, moze to by ich zmobilizowalo do pisania z sensem lub nie pisania wogole, miano trola dawalo otrzymywalo by sie tak samo jak bany czyli np tydzien , miesiac, rok ... a do tego dostep do dzialu trole (tak jak vipy maja dzial vip) gdzie mogli by sobie trolowac z glupimi obrazkami, jesli chca byc trolami i pisac bzdury to dac im to, beda posty, redakcja bedzie szczesliwa, oni zadowoleni a normalni userzy nie beda musieli tego ogladac
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Przecież to HP więc z sensem tam pisać niekoniecznie trzeba... ale z drugiej strony jak zobaczylem ten obrazek Kaai najpierw to przez 20 minut się zastanawiałem o co w tym chodzi w ogóle? on ma dziwne myslenie jakieś...
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Ścigacz.pl
Rosiboj napisał(a):Jak sie tak patrze co oni czasami wyczyniaja to mam ochote zaproponowac wprowadzenie nowej rangi TROLL i odpowiednio przyznawac, moze to by ich zmobilizowalo do pisania z sensem lub nie pisania wogole, miano trola dawalo otrzymywalo by sie tak samo jak bany czyli np tydzien , miesiac, rok ...
profile.php?mode=viewprofile&u=5847
Heniek też kiedyś taki status miał
-
kravec - Administrator
Kaai napisał(a):ważna sprawa.
gdyby ktoś widział na opolszczyźnie
Dziś o godzinie 13.45 skradziono mój motocykl Yamahe R1 o numerach rejestracyjnych OST 67 UV . Pół godziny później patrol policyjny widział go w Strzelcach Opolskich .
możemy go w końcu zbanować na zawsze?
każdy wie ze to nie jego moto, a zdjęcia z super autami też są z neta...
z*** bajkopisarz... po co go w ogóle hodujemy?
zero info w necie i na forach o kradzieży moto, nie ma kontaktu do włsaciciela ani info o kradzieży...
gdybym nie widział w życiu dziesiątek informacji o zajumanych motocyklach to może dałbym się wkręcić.
pewnie teraz się bedzie bronił że moto nie jego i rozsyła info...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
mnie rozpierdala to jego szpanowanie, że jezdziłtakim a takim autem na słowacji, tu ma r1 tu f3 tu znów będzie kupował sc59...
teraz nie ma danych do goscia któego zna i z którym była na zlocie, a info o kradziezy R1 wyczytał z gwiazdy polarnej...
to się wszystko kupy nie trzyma.
Chyba już zasłużył na odpowiednią rangę...
głosować w ankiecie dodanej do tematu!
teraz nie ma danych do goscia któego zna i z którym była na zlocie, a info o kradziezy R1 wyczytał z gwiazdy polarnej...
to się wszystko kupy nie trzyma.
Chyba już zasłużył na odpowiednią rangę...
głosować w ankiecie dodanej do tematu!
-
melvin - PierwszyOkrutny
tobie może i nic, ale forum na tym cierpi, bo wchodzą ludzie z zewnątrz, czytają takie pierdoły i potem można usłyszeć że scigacz to forum teoretyków na skuterach...
zobaczymy czy info o tym moto pojawi się gdzieś jeszcze na necie, jeśli nie to dla mnie sprawa jasna...
zobaczymy czy info o tym moto pojawi się gdzieś jeszcze na necie, jeśli nie to dla mnie sprawa jasna...
-
melvin - PierwszyOkrutny
AWRUK nie wieżę, dosłownie nie wieżę, adminom i moderacji szkoda usunąć trolla z forum bo jest barwną postacią...
Sory panowie ale chyba coś wam się pomieszało. Chyba naszym zadaniem jest to żeby to 4um trzymało poziom i żeby eliminować z niego jednostki fałszywe i bezwartościowe. Nie przypominam sobie żeby Kaai był nam w jakikolwiek sposób przydatny? Jak można nazwać wartościowym kogoś kto nie ma motocykla a jego wiedza to teoria? to tak jakby powiedzieć "jestem prawiczkiem ale zajebi*cie rucham bo ogladam dużo redtube" to już chyba Turboponczek miał większe pojęcie o tematyce tego forum. No chyba ze dążycie do tego żeby pod Scigacz.pl widniał dopisek forum teoretyków bez motocykli
Sory panowie ale chyba coś wam się pomieszało. Chyba naszym zadaniem jest to żeby to 4um trzymało poziom i żeby eliminować z niego jednostki fałszywe i bezwartościowe. Nie przypominam sobie żeby Kaai był nam w jakikolwiek sposób przydatny? Jak można nazwać wartościowym kogoś kto nie ma motocykla a jego wiedza to teoria? to tak jakby powiedzieć "jestem prawiczkiem ale zajebi*cie rucham bo ogladam dużo redtube" to już chyba Turboponczek miał większe pojęcie o tematyce tego forum. No chyba ze dążycie do tego żeby pod Scigacz.pl widniał dopisek forum teoretyków bez motocykli
-
melvin - PierwszyOkrutny
Mnie tam Kaai lata koło dupy.... Możecie go trzymać albo wywalić z forum Choć po części rozumiem Melvina bo też go nie lubie
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl