[Aktualności] Grupa motocyklistów staranowana przez...
Nie karm trollaKomentatorzy napisał(a):Mogło zginąć więcej motocyklistów. Byłoby śmieszniejŚMIERĆ DEBILOM NA MOTOCYKLACH!<br><hr>dobrze im tak<br>
Komentatorzy napisał(a):Ubolewam nad tym że twoja matka Cie nie wyskrobała.<br><hr>3maj<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gówniarzu wez sie za nauke jebana cioto na rowerze trzy kolowym <br><hr>GośćKomentatorzy napisał(a):Mogło zginąć więcej motocyklistów. Byłoby śmieszniejŚMIERĆ DEBILOM NA MOTOCYKLACH!<br><hr>dobrze im tak<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak, na pewno zrobili cokolwiek, co w świetle jakiegokolwiek prawa, uprawnia KOGOKOLWIEK do staranowania innych na drodze. Pan po prostu pomyślał, że skoro ma tak wielką przedłużkę penisa, to może wszystko.<br><hr>KelhornKomentatorzy napisał(a):A skąd wiecie geniusze jaka to wgl jest sytuacja? Co się działo przed? Czemu motocykliści zajechali specjalnie drogę typowi z rovera? Otóż nie wiecie tego i nie macie prawa oceniać tego filmiku, gdyż cała sytuacja jest wyrwana z kontekstu i tak naprawdę nikt z nas nie wie o co mogło chodzić ;p<br><hr>Genius<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgadzam się i w 100% popieram. Kierowca do więzienia za to co zrobił. Ale co zrobili motocykliści ? Czy chcielibyście, aby Wasza żona, mama albo dziecko znalazło się w takiej sytuacji - otoczeni przez grupę motocyklistów, którym coś się nie spodobało? <br><hr>TomekKomentatorzy napisał(a):Nie rozumiem komentarzy w których piszecie, że kierowca wystraszył się grupy motocyklistów i wpadł w panikę, motocykle to takie same pojazdy jak samochody a, że sa mniejsze(ze względu na dwa koła) to "grupą" się troche inaczej jeździ. Bo gdyby na to własnie tak patrzyć to jeżdżąc solo na motorze musiał bym co chwile panikować bo wszędzie samochody, w których czają się kierowcy gotowi by zrobić mi krzywdę.
<br><hr>Adi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Cokolwiek zrobił kierowca Range Rovera, to: 1) od wymierzania sprawiedliwości jest Policja. 2) zatrzymujemy się na poboczu a nie na środku drogi. Smutna tragedia zaistniała.<br><hr>TomekKomentatorzy napisał(a):A skąd wiecie geniusze jaka to wgl jest sytuacja? Co się działo przed? Czemu motocykliści zajechali specjalnie drogę typowi z rovera? Otóż nie wiecie tego i nie macie prawa oceniać tego filmiku, gdyż cała sytuacja jest wyrwana z kontekstu i tak naprawdę nikt z nas nie wie o co mogło chodzić ;p<br><hr>Genius<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja tam nie widziałem celowego potrącenia/ztaranowania motocyklisty tylko nieumyślne potrącenie, bo albo niewyhamował, albo nie docenił determinacji kolesia na białym suzuki. Tamten musiał pokazać jak to on został źle potraktowany.Komentatorzy napisał(a):A skąd wiecie geniusze jaka to wgl jest sytuacja? Co się działo przed? Czemu motocykliści zajechali specjalnie drogę typowi z rovera? Otóż nie wiecie tego i nie macie prawa oceniać tego filmiku, gdyż cała sytuacja jest wyrwana z kontekstu i tak naprawdę nikt z nas nie wie o co mogło chodzić ;p<br><hr>Genius<br>Komentatorzy napisał(a):Tak, na pewno zrobili cokolwiek, co w świetle jakiegokolwiek prawa, uprawnia KOGOKOLWIEK do staranowania innych na drodze. Pan po prostu pomyślał, że skoro ma tak wielką przedłużkę penisa, to może wszystko.<br><hr>Kelhorn<br>
Swoją drogą podziwiam debilizm kolesia na motorze, który celowo hamuje przed samochodem. Jak pusto musi mieć we łbie taki człowiek. Jak trudno jest wymyślić że w razie gdyby kierowca nie zahamował na czas to jemu grozi trochę konsekwencji karnych plus naprawa auta a delikwenta na moto zakopią do piachu. No faktycznie wtedy pokaże czyja jest racja...<br><hr>W
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a czy ty chciałbyś aby żona,mama albo dziecko gościa który najprawdopodobniej zginął pod kołami samochodu z powodu obrażeń wewnętrznych nie chciały aby sprawca został zatrzymany?<br><hr>koniuKomentatorzy napisał(a):Nie rozumiem komentarzy w których piszecie, że kierowca wystraszył się grupy motocyklistów i wpadł w panikę, motocykle to takie same pojazdy jak samochody a, że sa mniejsze(ze względu na dwa koła) to "grupą" się troche inaczej jeździ. Bo gdyby na to własnie tak patrzyć to jeżdżąc solo na motorze musiał bym co chwile panikować bo wszędzie samochody, w których czają się kierowcy gotowi by zrobić mi krzywdę.
<br><hr>Adi<br>Komentatorzy napisał(a):Zgadzam się i w 100% popieram. Kierowca do więzienia za to co zrobił. Ale co zrobili motocykliści ? Czy chcielibyście, aby Wasza żona, mama albo dziecko znalazło się w takiej sytuacji - otoczeni przez grupę motocyklistów, którym coś się nie spodobało? <br><hr>Tomek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Trudno powiedzieć co stało się na początku , ale mi się wydaje że motocykliści zablokowali przejazd Range Roverovi więc go wymusił. |A potem nie dziwe się kierowcy samochody że zwiewał bo motocykliści dążyli do samosądu. Cokolwiek by się nie zdżyło to trzeba było wezwać policje a nie samemu rozwiązywać konflikty i motocykliści się tylko pogrążyli.<br><hr>poprostu ja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dokładniej analizując początek filmu mamy:
- samochód jechał środkowym pasem,
- motocykliści faktycznie oblepili go jak muchy kupę, widać że musiał hamować bo palą się światła
- pierwszy potrącony (około 25 sekundy filmu) na białym motocyklu motocyklista w białej koszulce w zbroi jechał przed autem i jakby nie wiedząc że coś za nim jedzie (a przecież wyprzedził je przed chwilą) odwrócił się przez lewe ramię i wtedy dostał jednak po chwili widać że dalej jedzie, po dokładniejszym obejrzeniu tego momentu widać że motocyklista zahamował
więc czyja jest wina?<br><hr>hansrpg
- motocykliści faktycznie oblepili go jak muchy kupę, widać że musiał hamować bo palą się światła
- pierwszy potrącony (około 25 sekundy filmu) na białym motocyklu motocyklista w białej koszulce w zbroi jechał przed autem i jakby nie wiedząc że coś za nim jedzie (a przecież wyprzedził je przed chwilą) odwrócił się przez lewe ramię i wtedy dostał jednak po chwili widać że dalej jedzie, po dokładniejszym obejrzeniu tego momentu widać że motocyklista zahamował
więc czyja jest wina?<br><hr>hansrpg
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jakby sie nie wpier...l gdzie nie trzeba to by sie nie znalazl pod kolami samochodu a jakbym uznal, ze moja rodzina jest zagrozona to rozjechalbym ich wszystkich a nie dopuscil, zeby ktos wybil szybe w samochodzie, w ktorym znajduje sie dziecko. Ch...j nie ojciec a oni ch...j nie motocyklisci. Pozdrawiam<br><hr>mirekm71Komentatorzy napisał(a):Nie rozumiem komentarzy w których piszecie, że kierowca wystraszył się grupy motocyklistów i wpadł w panikę, motocykle to takie same pojazdy jak samochody a, że sa mniejsze(ze względu na dwa koła) to "grupą" się troche inaczej jeździ. Bo gdyby na to własnie tak patrzyć to jeżdżąc solo na motorze musiał bym co chwile panikować bo wszędzie samochody, w których czają się kierowcy gotowi by zrobić mi krzywdę.
<br><hr>Adi<br>Komentatorzy napisał(a):Zgadzam się i w 100% popieram. Kierowca do więzienia za to co zrobił. Ale co zrobili motocykliści ? Czy chcielibyście, aby Wasza żona, mama albo dziecko znalazło się w takiej sytuacji - otoczeni przez grupę motocyklistów, którym coś się nie spodobało? <br><hr>Tomek<br>Komentatorzy napisał(a):a czy ty chciałbyś aby żona,mama albo dziecko gościa który najprawdopodobniej zginął pod kołami samochodu z powodu obrażeń wewnętrznych nie chciały aby sprawca został zatrzymany?<br><hr>koniu<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czekamy wiec az tobie wjedzie ktos w dupe a potem przjedzie jak po skorce z banana...pozdrawiamKomentatorzy napisał(a):Tytuł artykułu nie powinien brzmieć: "Grupa motocyklistów staranowana przez kierowcę Range Rovera" tylko "Kierowca Range Rovera zaatakowany przez gang motocyklowy. "<br><hr>W<br>Komentatorzy napisał(a):Niestety popieram... motocykliści wymusili zdarzenie na kierowcy auta potem prawdopodobnie próboali wyciągnąć go z samochodu a on broniąc sie przed kilkudziesięcioma motocyklistami zrobił to co mu instynkt podpowiedział... dalej widać że to dzicz nie motocykliści... u ruskich wygląda to zgoła inaczej...<br><hr>Ja Motocyklista<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Po tym filmiku jeszcze bardziej szacunek wobec motocyklistów w moim przypadku spadł na same dno. W kupie siła... prawie jak kibole.<br><hr>Pan
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
słuchaj, goscio móg się zatrzymać wezwać karetke a tak to *** spierdolił i jak można nie zauważyc kolumny z motocyklami? no *** nie rozumiem ale mnie wkurwia takie coś i potem co słyszymy? rzuc ten motor bo zginiesz... *** każdy mówi ze motocykliśći giną ale nikt nie mówi ze głownie to z powodu właśnie Kierowcy auta.... LWG<br><hr>sebekKomentatorzy napisał(a):Dokładniej analizując początek filmu mamy:
więc czyja jest wina?<br><hr>hansrpg<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja pisałem tylko, że motocykliści zachowali się lekkomyślnie. Oczywiście rozjeżdżanie samochodem to mega przegięcie pały. Ale warto to obejrzeć i nie próbować pojedynku na motocyklu z SUVem, bo jak w aucie trafi się psychol, to jesteśmy bez szans. Kierowca auta bez wątpienia zasługuje na karę. A kierowcy moto na chwilę refleksji, co wcześniej odpieprzali na moto.<br><hr>TomekKomentatorzy napisał(a):Nie rozumiem komentarzy w których piszecie, że kierowca wystraszył się grupy motocyklistów i wpadł w panikę, motocykle to takie same pojazdy jak samochody a, że sa mniejsze(ze względu na dwa koła) to "grupą" się troche inaczej jeździ. Bo gdyby na to własnie tak patrzyć to jeżdżąc solo na motorze musiał bym co chwile panikować bo wszędzie samochody, w których czają się kierowcy gotowi by zrobić mi krzywdę.
<br><hr>Adi<br>Komentatorzy napisał(a):Zgadzam się i w 100% popieram. Kierowca do więzienia za to co zrobił. Ale co zrobili motocykliści ? Czy chcielibyście, aby Wasza żona, mama albo dziecko znalazło się w takiej sytuacji - otoczeni przez grupę motocyklistów, którym coś się nie spodobało? <br><hr>Tomek<br>Komentatorzy napisał(a):a czy ty chciałbyś aby żona,mama albo dziecko gościa który najprawdopodobniej zginął pod kołami samochodu z powodu obrażeń wewnętrznych nie chciały aby sprawca został zatrzymany?<br><hr>koniu<br>Komentatorzy napisał(a):Jakby sie nie wpier...l gdzie nie trzeba to by sie nie znalazl pod kolami samochodu a jakbym uznal, ze moja rodzina jest zagrozona to rozjechalbym ich wszystkich a nie dopuscil, zeby ktos wybil szybe w samochodzie, w ktorym znajduje sie dziecko. Ch...j nie ojciec a oni ch...j nie motocyklisci. Pozdrawiam<br><hr>mirekm71<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie, nie piszą tego. Nie wypowiadaj się, jeśli nie rozumiesz tego, co czytasz...<br><hr>wrgKomentatorzy napisał(a):W oryginalnym artykule gdzie ten filmik się znajduje piszą, że grupa motocyklistów zaczęła atakować samochód kierowcy po tym gdy on przypadkiem wjechał jednemu w tył, potem zaś gdy zaczął ich taranować to dlatego że bał się o bezpieczeństwo żony i dziecka...
"According to police, the bikers started to damage the vehicle after the driver accidentally hit a motorcyclist.
Fearing for the safety of his wife and young child, aged under five, the SUV driver then sped off, hitting several bikers in its path."
Napisano też, że oprócz kierowcy SUV'a nie ma innych poszkodowanych.
Jak dla mnie to jakiś gang motocyklowy, zwykli przestępcy i do wszystkich tych co by "zajebali" tego kierowcę i go "pobili" obejrzyjcie jeszcze raz filmik i zobaczcie kto całą sytuacje... Poza tym motocykliści raczej nie jadą zgodnie z prawem
Według zeznań kierowcy motocykliści jechali "na pałę" co spowodowało że jednego przypadkiem uderzył(chociaż trudno nie uderzyć kogoś kto jedzie 10 cm przed Tobą i hamuje nagle), zatrzymał się i nagle zaczęli go atakować, więc uciekał..
Nikt nie dostał wyroku, sprawa na razie bez rozwiązania, ale jak dla mnie motocykliści widoczni na nagraniu to już zorganizowana grupa przestępcza... "Pouczają" kogoś mimo że sami nie jadą przepisowo, kończy się to stłuczką i zaczynają sami wyznaczać karę... Pozdrawiam "motocyklistów, którzy ich bronią, nazywają "ludźmi z pasją" i oczerniają kierowcę<br><hr>mafro008<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale serio nie zauważyłeś celowego staranowania _grupy_ motocyklistów przez tego kretyna w samochodzie?<br><hr>wrgKomentatorzy napisał(a):A skąd wiecie geniusze jaka to wgl jest sytuacja? Co się działo przed? Czemu motocykliści zajechali specjalnie drogę typowi z rovera? Otóż nie wiecie tego i nie macie prawa oceniać tego filmiku, gdyż cała sytuacja jest wyrwana z kontekstu i tak naprawdę nikt z nas nie wie o co mogło chodzić ;p<br><hr>Genius<br>Komentatorzy napisał(a):Tak, na pewno zrobili cokolwiek, co w świetle jakiegokolwiek prawa, uprawnia KOGOKOLWIEK do staranowania innych na drodze. Pan po prostu pomyślał, że skoro ma tak wielką przedłużkę penisa, to może wszystko.<br><hr>Kelhorn<br>Komentatorzy napisał(a):Ja tam nie widziałem celowego potrącenia/ztaranowania motocyklisty tylko nieumyślne potrącenie, bo albo niewyhamował, albo nie docenił determinacji kolesia na białym suzuki. Tamten musiał pokazać jak to on został źle potraktowany.
Swoją drogą podziwiam debilizm kolesia na motorze, który celowo hamuje przed samochodem. Jak pusto musi mieć we łbie taki człowiek. Jak trudno jest wymyślić że w razie gdyby kierowca nie zahamował na czas to jemu grozi trochę konsekwencji karnych plus naprawa auta a delikwenta na moto zakopią do piachu. No faktycznie wtedy pokaże czyja jest racja...<br><hr>W<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gdzie widzisz, że "zaczęli to auto rozwalać", zanim ich staranował? Też byś ich rozjechał? Kretynów ci dostatek...<br><hr>wrgKomentatorzy napisał(a):Banda debili, jak widzę coś takiego to wyłącza mi się motocyklowa solidarność... Jakby mi tak auto zaczęli rozwalać... to też bym ich rozjechał... Po tym co widzę, wg. mnie 99% winy po stronie grupy i może 1% po stronie SUVowca który chyba na początku trącił debila który mu zajechał drogę i przyhamowywał... reszta jego działań to już tylko odpowiedź na zachowanie pozostałych, a chciałbym tutaj zobaczyć kozaka który by nie spier.. jakby go goniła rozwściecona kilkusetosobowa grupa... <br><hr>JJ<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gdzie widzisz, że ktoś mu po samochodzie zaczął skakać? Bujna fantazja czy mózg z puszki?<br><hr>wrgKomentatorzy napisał(a):No i po komentarzach pod artykułem widać skąd się wzięła cała sytuacja na filmie. Ludzie ziejecie nienawiścią bo ktoś ruszył święta krowę na motocyklu, mimo że święta krowa zachowywała się jak bydło i sama sprowokowała całą sytuację.
Mówię wam prosto w twarza. gdybym jechał samochodem z żoną i dzieckiem na miejscu tego gościa zrobiłbym to samo. Pedał w podłogę i uciec do miasta. Z wami nie ma rozmowy. Od razu lincz, zabić rozerwać na strzępy. Co miał koleś tłumaczyć? przepraszać? Jak mu zaczęli po samochodzie skakać?<br><hr>Anonimowo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Byłbyś kretynem.<br><hr>wrgKomentatorzy napisał(a):<a href="http://www.dailymail.co.uk/news/article-2438620/Shocking-video-Range-Rover-crashing-bikers-surround-vehicle-annual-street-ride.html" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.dailymail.co.uk/news/article-2438620/Shocking-video-Range-Rover-crashing-bikers-surround-vehicle-annual-street-ride.html</a>
Przeczytajcie najpierw to a później komentujcie. Nikt nie zginął. Kierowca uciekał, bo bał się o życie. Sam też bym zrobił tak samo jadąc z rodziną w momencie, gdy banda półgłówków zaczyna prowokować i zgrywać cwaniaków. Debilizm i tyle.<br><hr>Kuba<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl