[Aktualności] Grupa motocyklistów staranowana przez...
samochodu, nie zachował odpowiedniej ostrożnościKomentatorzy napisał(a):Dokładniej analizując początek filmu mamy:
- samochód jechał środkowym pasem,
- motocykliści faktycznie oblepili go jak muchy kupę, widać że musiał hamować bo palą się światła
- pierwszy potrącony (około 25 sekundy filmu) na białym motocyklu motocyklista w białej koszulce w zbroi jechał przed autem i jakby nie wiedząc że coś za nim jedzie (a przecież wyprzedził je przed chwilą) odwrócił się przez lewe ramię i wtedy dostał jednak po chwili widać że dalej jedzie, po dokładniejszym obejrzeniu tego momentu widać że motocyklista zahamował
więc czyja jest wina?<br><hr>hansrpg<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"motocykliści zablokowali przejazd Range Roverovi więc go wymusił." no tak bo *** autem to mozna wymusic ze skutkiem smiertelnym i nic sobie z tego nie robić, debilizm w niektórych komentarzach niezna granic !!!!!<br><hr>michu_DR650Komentatorzy napisał(a):Trudno powiedzieć co stało się na początku , ale mi się wydaje że motocykliści zablokowali przejazd Range Roverovi więc go wymusił. |A potem nie dziwe się kierowcy samochody że zwiewał bo motocykliści dążyli do samosądu. Cokolwiek by się nie zdżyło to trzeba było wezwać policje a nie samemu rozwiązywać konflikty i motocykliści się tylko pogrążyli.<br><hr>poprostu ja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Od wymierzania sprawiedliwości to akurat jest sąd, policja może wykonać polecenia sądu lub prokuratora. Jeżdżę moto i puszką, ale to co robili ci chłopcy na motocyklach to jak zachowanie młodych żulików pod blokiem. Podpierd..alają, kopią, plują, rzucają mięchem a jak ktoś im przy..rdoli to wołają, że to nieludzkie bić słabszych. Może nieludzkie, ale jak się nieludzko zaczyna ...<br><hr>mrKomentatorzy napisał(a):A skąd wiecie geniusze jaka to wgl jest sytuacja? Co się działo przed? Czemu motocykliści zajechali specjalnie drogę typowi z rovera? Otóż nie wiecie tego i nie macie prawa oceniać tego filmiku, gdyż cała sytuacja jest wyrwana z kontekstu i tak naprawdę nikt z nas nie wie o co mogło chodzić ;p<br><hr>Genius<br>Komentatorzy napisał(a):Cokolwiek zrobił kierowca Range Rovera, to: 1) od wymierzania sprawiedliwości jest Policja. 2) zatrzymujemy się na poboczu a nie na środku drogi. Smutna tragedia zaistniała.<br><hr>Tomek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
chciałbym zobaczyć jak ten gość potrąca Twoich przyjaciół, rozjezdza im maszyny i ucieka. Nie wiem jak Ty, ale miałbym w d*** wszystko i ruszyłbym za nim. Pozdro waflu<br><hr>dyrixKomentatorzy napisał(a):Po tym filmiku jeszcze bardziej szacunek wobec motocyklistów w moim przypadku spadł na same dno. W kupie siła... prawie jak kibole.<br><hr>Pan<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgadza się, brak słów....<br><hr>MRKomentatorzy napisał(a):Po tym filmiku jeszcze bardziej szacunek wobec motocyklistów w moim przypadku spadł na same dno. W kupie siła... prawie jak kibole.<br><hr>Pan<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zabrać dożywotnio prawo jazdy i na więzienną terapię psychiatryczną kierowce Range Rovera nawet jakby ktoś mu drogę zajechał mógł zadzwonić na policje a nie jechać po trupach bo większy<br><hr>HADES
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Po pierwsze nie piszcie o kierowcach samochodów a o kierowcy tego samochodu bo obrażacie innych użytkowników to że jeden jest inny nie znaczy że reszta też taka jest, działa to także w drugą stronę na motorze też znajdzie się nie jeden baran i kretyn co zapierdala i wymusza. Nie jeżdżę motorem bo nie mam ale autem co dziennie i już nie raz jak widziałem w lusterku w korku motor z tyłu to mu zjeżdżałem, robiłem miejsce a niech se jedzie, oczywiście podziękował, nawet na dwupasmówce jak widziałem że zapierdziela to zjechałem puściłem go jak lubi to droga wolna mi on nie przeszkadza tylko niech to robią z głową żeby innych nie pozbawić życia. Pozdrawiam Wszystkich kierowców.<br><hr>PP
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak może go odrazu zabić nie? zastanówcie sie ludzie co mówicie bo po prostu strach jak sie czyta te wasze komentarze<br><hr>aKomentatorzy napisał(a):bardzo dobrze że koleś leży w śpiączce należało mu się za taki czyn!!!!<br><hr>abdul<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tych motocyklistów to wszystkich powinno sie rozjechać stwarzają tylko zagrożenie na drodze przez swoją brawurę, w samochodzie jest blacha która sie gnie z z motocyklu jak z procy mimo to jeżdżą jak bogowie dróg.<br><hr>slawo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
oko za oko, i jedni i drudzy sa siebie warci. Mowisz "mogl zadzwonic na policje..." oni tez mogli, mogli ale tego nie zrobili i tym samym zmieszali sie z blotem.<br><hr>mirekKomentatorzy napisał(a):zabrać dożywotnio prawo jazdy i na więzienną terapię psychiatryczną kierowce Range Rovera nawet jakby ktoś mu drogę zajechał mógł zadzwonić na policje a nie jechać po trupach bo większy<br><hr>HADES<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nawet gdybys byl jedyna osoba ktora nie odniosla zadnego urazu? tez pojechalbys za nim? a przyjaciol zostawil samych sobie, bez pomocy? zadza zemsty jest u Ciebie ponad ludzkie zycie?<br><hr>mirekKomentatorzy napisał(a):Po tym filmiku jeszcze bardziej szacunek wobec motocyklistów w moim przypadku spadł na same dno. W kupie siła... prawie jak kibole.<br><hr>Pan<br>Komentatorzy napisał(a):chciałbym zobaczyć jak ten gość potrąca Twoich przyjaciół, rozjezdza im maszyny i ucieka. Nie wiem jak Ty, ale miałbym w d*** wszystko i ruszyłbym za nim. Pozdro waflu<br><hr>dyrix<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Było by najlepiej! śmierć za śmierć, po cholere taki morderca na wolności? <br><hr>kierowca samochoduKomentatorzy napisał(a):bardzo dobrze że koleś leży w śpiączce należało mu się za taki czyn!!!!<br><hr>abdul<br>Komentatorzy napisał(a):tak może go odrazu zabić nie? zastanówcie sie ludzie co mówicie bo po prostu strach jak sie czyta te wasze komentarze<br><hr>a<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Proszę o spokój. Bez wycieczek osobistych. Wiadomo- temat budzi emocje, jednak proszę o powstrzymanie się przed tak agresywnymi wpisami.<br><hr>kravec
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dokładnie! Ci motocykliści bardzo przypominają mi watahę pederastów i innych zboczeńców, którzy wybrali się w grupie tarasować centrum jednego z większych miast manifestując przy tym swoją odmienność. Oczywiście utrudniają przy tym życie innym ludziom, a że akurat spotkali kogoś na swoim poziomie to zaliczyli skuchę!<br><hr>SzabonKomentatorzy napisał(a):Ten artykuł powienin mieć tytuł: Grupa motocyklistów staranowała Range Rovera.
<br><hr>skow<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
myślisz co piszesz???<br><hr>mrKomentatorzy napisał(a):Ten artykuł powienin mieć tytuł: Grupa motocyklistów staranowała Range Rovera.
<br><hr>skow<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
masz racje ale i tak patrząc na to wszystko ręce opadają przykry widok tak czy inaczej pozdro. <br><hr>HADESKomentatorzy napisał(a):zabrać dożywotnio prawo jazdy i na więzienną terapię psychiatryczną kierowce Range Rovera nawet jakby ktoś mu drogę zajechał mógł zadzwonić na policje a nie jechać po trupach bo większy<br><hr>HADES<br>Komentatorzy napisał(a):oko za oko, i jedni i drudzy sa siebie warci. Mowisz "mogl zadzwonic na policje..." oni tez mogli, mogli ale tego nie zrobili i tym samym zmieszali sie z blotem.<br><hr>mirek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości