112
Ta, a ja dzisiaj zrozumiałem, dlaczego społeczność motocyklistów ma w społeczeństwie taką opinię jaką ma.
Wracając wczesnym popołudniem z pracy, w przeciągu dosłownie 15 min widziałem 2 niewyżytych idiotów.
Pierwszy, gdzie ja, jadąc puszką, w mieście, ~70km/h, na głównej trasie przez miasto, gdzie co 100m jest przejście, co drugie tyle skrzyżowanie, zdałem sobie w pewnym momencie sprawę, że śmignęło koło mnie niebieskie coś, nie wiem co to było, bo nawet numerów nie zdążyłem zauważyć
.
Później, 3 pasy, gość na lewym pasie zatrzymuje się przed przejściem, zatrzymuję się i ja, ludzie wchodzą na przejście, a typ na czarnym ZX-6R na gumie poszedł między ludźmi na przejściu
.
Wracając wczesnym popołudniem z pracy, w przeciągu dosłownie 15 min widziałem 2 niewyżytych idiotów.
Pierwszy, gdzie ja, jadąc puszką, w mieście, ~70km/h, na głównej trasie przez miasto, gdzie co 100m jest przejście, co drugie tyle skrzyżowanie, zdałem sobie w pewnym momencie sprawę, że śmignęło koło mnie niebieskie coś, nie wiem co to było, bo nawet numerów nie zdążyłem zauważyć

Później, 3 pasy, gość na lewym pasie zatrzymuje się przed przejściem, zatrzymuję się i ja, ludzie wchodzą na przejście, a typ na czarnym ZX-6R na gumie poszedł między ludźmi na przejściu

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
malomi napisał(a):no i wielkie G przegraliśmy z Bułgarami ;/;/;/
stara zasada jak ktoÅ› prowadzi 2-0 to albo wygrywa 3-0 albo przegrywa 2-3
ale mecz był ciekawy tylko w Tie-break-u tak każdy set był jednostronny.
-
mati22252 - VIP Åšcigacz.pl
Przy 2:0 i w połowie 3 seta powiedziałem, że przegramy w tie-breaku 12:15 i pomyliłem się nieznacznie na niekorzyść naszych siatkarzy, zdobyli w tie-breaku trochę więcej punktów...
Sokolov wyglądał przy naszej (zachodzącej) Gwieździe Kurku jak Panigale R obok Mzetki... Gość grał piętro wyżej niż nasz blok!
Sokolov wyglądał przy naszej (zachodzącej) Gwieździe Kurku jak Panigale R obok Mzetki... Gość grał piętro wyżej niż nasz blok!
BMW S1000RR
-
RSSSS - Bywalec
To prawda Sokolov miał swój dzień i naprawdę dobrze wszedł w mecz... A my ku... posypało się wszystko w 3 secie he i też mi przeszło przez myśl że przegramy w Tie-break-u no i masz na pewno nie można zarzucić naszym braku zacięcia i woli walki cóż Tie-break to już loteria i to właśnie nam zabrakło odrobiny szczęścia ;[
CBR f4i sport
-
malomi - Bywalec
Przypomina się mecz o mistrzostwo świata Brazylia-Rosja 2-3 lat w tył, gdzie rosjanie w 2 pierwszych setach zostali rozsmarowani po prostu na boisku... Obudzili się w 3 secie i to co grali to majstersztyk był. Miażdżyli brazylię w każdym kolejnym secie i również w Time breaku ...
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
Wydaje mi się że Andrea Anastasi nie jest do końca dobrze prowadzi naszych chłopaków. Kurdę mamy ligę jedną z najlepszych na świecie mamy zawodników którzy technicznie, fizycznie nie odbiegają od Rosjan czy Brazylijczyków absolutnie niczym mamy Kurka, Winiarskiego którzy mogą wziąć ciężar gry na siebie i pociągnąć resztę drożyny (oczywistość wszystko ma swoje granice jeżeli każda piłka jest grana do Kurka to nawet on nie podoła fizycznie) mamy gdzie grać zaje...e obiekty generalnie powinniśmy lać wszystkich równa jak leci i widać to było w 2 pierwszych setach gdzie byliśmy od B* lepsi o klasę albo i 2 no właśnie a dlaczego kończy się to tak a nie inaczej hmm wydaje mi się że problem tkwi w szatni i ogólnym przygotowaniu do poszczególnych turniej...
CBR f4i sport
-
malomi - Bywalec
siatkówka na WF-e a profesjonalna to zupełnie inna bajka. Niema co porównywać przebijania na raz ewentualnie na dwa do tego co jest grane na światowym poziomie ;] obejrzyj przynajmniej jeden mecz a dopiero później pisz że w siatkówce nic się nie dzieje ;]
CBR f4i sport
-
malomi - Bywalec
@malomi: nie mamy rozgrywającego klasy zagumnego. i moim zdaniem to jest największy problem. anastasi odstawił bartmana, a moim zdaniem to właśnie on mógłby pociągnąć drużynę w meczu z bułgarami. ale bez dobrego rozegrania to i tak możemy wygrywać tylko ze słabszymi zespołami.
@suhy: a wg Ciebie gdzie się dzieje? śpiąc grając w siatkę się nie przewracałeś?
@suhy: a wg Ciebie gdzie się dzieje? śpiąc grając w siatkę się nie przewracałeś?

- dam1en
- Świeżak
To prawda do rozgrywającego można mieć żal przed wszystkim mało gry środkiem a odbiór był naprawdę dobry nawet winiarski stanął na wysokości zadania... Mi też Bartmana w tej drożynie brakowało w szczególności za Boćka który jeszcze nie jest zawodnikiem do pierwszego składu z takim rywalem jak B*... Ale za skład i taktykę odpowiedzialny jest trener który moim zdanie nie pierwszy raz nie stanął na wysokości zadania...
CBR f4i sport
-
malomi - Bywalec
dam1en napisał(a):@malomi: nie mamy rozgrywającego klasy zagumnego. i moim zdaniem to jest największy problem. anastasi odstawił bartmana, a moim zdaniem to właśnie on mógłby pociągnąć drużynę w meczu z bułgarami. ale bez dobrego rozegrania to i tak możemy wygrywać tylko ze słabszymi zespołami.
Bartman tak ale w formie, a ostatnio strasznie cieniował!
BMW S1000RR
-
RSSSS - Bywalec
Panowie, jak nagrać dźwięk z komputera? Nie chodzi mi o rozwiązania typu "puść głośnikami a mikrofonem nagrywaj". Chcę w dobrej jakości
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Zobacz sobie audacity, jeżeli dobrze pamiętam jest w nim opcja przechwytywania dźwięku, z tym że nagrywa do nieskompresowanego formatu i trochę takie nagranie zajmuje miejsca, później czeka Cię jeszcze kompresja do mp3 czy czegoś w ten deseń.
HarddiskOgg nagrywa i kompresuje "w locie"
ewentualnie systemowy rejestrator dźwięku da się skonfigurować do nagrywania "wyjścia".
tutaj masz co i jak:
http://pclive.pl/porady-komputerowe/win ... utera.html
HarddiskOgg nagrywa i kompresuje "w locie"
ewentualnie systemowy rejestrator dźwięku da się skonfigurować do nagrywania "wyjścia".
tutaj masz co i jak:
http://pclive.pl/porady-komputerowe/win ... utera.html
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
-
Glenroy - Moderator
Audacity mam i próbowałem ale udało mi się nagrać tylko przez mikrofon, dźwięki z "zewnątrz". A właśnie przypomniałem sobie że mam taki kabel w Ibizie do odtwarzania przez AUX np. z telefonu ale młoda pojechała do pracy
Ok, już ogarnąłem. Chciałem dobrać się do tego kawałka
http://muzzo.pl/odtwarzaj/ragaboy-steel ... ues,681536

Ok, już ogarnąłem. Chciałem dobrać się do tego kawałka
http://muzzo.pl/odtwarzaj/ragaboy-steel ... ues,681536
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości