Zobacz wÄ…tek - aa
NAS Analytics TAG

aa

Wywalac wszystko jak leci

Postprzez mirekm71 » 21/7/2013, 13:56

bober3 napisał(a):Ale z tym s1000rr to się serio pytam, czemu on jest lepszy od innych? Nie hejcę, ale po prostu jest to dziwne, że wyskakują z jakimś sportowym modelem jak filip konopi i jest to najlepsze na rynku.

Gdzies czytalem ale nie mam pewnosci wiec nie bede sie upieral. Odgapiaja...-kopiuja jak Chinole. BMW chyba nigdy nic nie wprowadzila jaki pierwsi. Chociaz ten ich dziwny, nie wiem czy taki wspanialy ale ich telelever czy paralever moze byc ich pomyslem. W kazdym razie kopiuja hak chinczyki z ta roznica, ze robia to z glowa, eliminujac niedoskonalosci i uzywajac dobrych materialow. Marketing robi swoje i trzeba przyznac, ze fajnie wygladaja te ich motocykle.

Invi napisał(a):Pozdrowienia z Rumuni ;P

I jak sie podoba? Kraj bez tych cholernych naciagaczy jak u nas?
Ostatnio edytowano 21/7/2013, 14:09 przez mirekm71, łącznie edytowano 1 raz
mirekm71
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Invi » 21/7/2013, 14:03

No naciÄ…gaczy to jest chyba w cholerÄ™ :D

Naprawdę bardzo ładnie, widać że bieda jest większa niż u nas, a z drugiej strony niektóre domy są jak z jakiegoś alladyna, nigdzie takich nie widziałem. Podoba mi się to że czuć tutaj luz, Węgry na przykład były bardzo ładne (przynajmniej w bardziej górzystej cześci), dużo bardziej zadbane i czyste, ale tam czuć ten zachodni porządek i pilnowanie ludzi na każdym kroku jak jakiegoś bydłą. No i można się dogadać po angielsku, podczas gdy na Węgrzech tylko coś tam mamroczą po swojemu. No i drogi są milutkie, serpentynki zaskakująco mniej dziurawe od Słowackich.

Warto też wspomnieć o tym że Rumunki są sporym plusem tego kraju :D
Invi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mirekm71 » 21/7/2013, 14:18

Invi napisał(a):No naciągaczy to jest chyba w cholerę :D

Naprawdę bardzo ładnie, widać że bieda jest większa niż u nas,

Cyganie to zlodzieje a nie naciagacze. Rumuni raczej nie kradnal. Mialem na mysli, ze nie placisz nad morzem za wszystko tak jak w Polsce. Z kazdej strony daj 5-ka do parkomatu, 10za gofra i 50 za rybe z frytkami. Psy nie czaja sie za kazdym winklem, zeby zedrzec z Ciebie skore za 10km/h.

Bieda? Wlacz wifi i zobacz ile masz sieci za darmo. Na co drugiej stacji benz i knajpie masz neta za free, miasta nie odbiegaja standardem od naszych. Wsie sa biedne ale rolnik nie bierze 200 hektarow i nie dyma od switu do nocy tylko po poludnie spedza z rodzina na lawce kolo domu. Mniej ma i mniej pracuje. Za to zyje jak czlowiek a nie beduin jakis. Calkowita bieda to osady cyganskie. Nic nie robia i nic nie maja a nie jak u nas kasa za darmo z mojej kieszeni k...a. Drogi maja nie zle, na poludniu pod bulgaria jest gorzej.
mirekm71
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Black-Ghost » 21/7/2013, 14:18

Bober3 Jak będzie ci dane przejechać się S1k sam sobaczysz dla czego ludzie się tak tym zachwycają.

Mirekm71 Większej głupoty nie słyszałem niż ta o tych silnikach. Tylko modele z rocznika 2009 miały problem z odmą co mogło (Mogło ale nie musiało) doprowadzić do rozszczelnienia silnika lub jego uszkodzenia. Potem w 2012roku była szybka akcja serwisowa bo ktoś źle wyliczył jaką siłą dokręcić gniazda korbowodów. Większych problemów nie słyszałem! A sam miałem nie raz styczność z tym motocyklem nie tylko na pulpicie. Co do Hondy i jej niezawodności to tak jak kiedyś było z Mercedesem trochę jadą na opinii z przed lat. Dziś już nie jest tak kolorowo jeśli chodzi o sporty ze stajni hondy. Na polskim forum S1000RR też ludzie nie wypisują problemów z wybuchającymi silnikami :roll:

Ty jesteś z tych ludzi co kupują motocykl na 20lat czy lubisz się interesować czy piąty właściciel po tobie też doznaje orgazmu z niezawodności swojego motocykla?? :roll:

Invi nie zapomnieliśmy że twój gix jest najszybszy i najlepiej jeździ bez ABS/DTC/QS a to że nie jeździsz w którejś z serii WSBK czy MotoGP to na pewno wina Tuska :lol:
Black-Ghost
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez rosiboj » 21/7/2013, 14:21

bober ale z ciebie ignorant, artykulow nie czytasz? Nic nie wiesz? Slyszales kiedys o czyms takim jak Engine blueprinting (otwórz link)? Ktory silnik poza s1kRR jest blueprinted? To technologia stosowana w wyscigach ... I ... s1000rr, lista jest dluzsza niz moja sila na pisanie jedna reka

Poogladaj sobie tez jesli nie lubisz czytac:
https://www.youtube.com/watch?v=clT_jCSnYQ8
https://www.youtube.com/watch?v=0LKPS6540qI

Przykladow z histori gdzie nowy gracz pojawia sie na rynku i leje gigantow jest masa, sami wspomnieliscie o iphonie, a co bylo gdy iphone wszedl na rynek? Nokia 95? A jakie telefony robil apple przed iphonem? I co z tego wyszlo? To samo z andoidem.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
rosiboj
Moderator

Postprzez mirekm71 » 21/7/2013, 14:34

Black-Ghost napisał(a):Mirekm71 Większej głupoty nie słyszałem niż ta o tych silnikach. Tylko modele z rocznika 2009 miały problem z odmą co mogło (Mogło ale nie musiało) doprowadzić do rozszczelnienia silnika lub jego uszkodzenia. Potem w 2012roku była szybka akcja serwisowa bo ktoś źle wyliczył jaką siłą dokręcić gniazda korbowodów. Większych problemów nie słyszałem! A sam miałem nie raz styczność z tym motocyklem nie tylko na pulpicie. Co do Hondy i jej niezawodności to tak jak kiedyś było z Mercedesem trochę jadą na opinii z przed lat. Dziś już nie jest tak kolorowo jeśli chodzi o sporty ze stajni hondy. Na polskim forum S1000RR też ludzie nie wypisują problemów z wybuchającymi silnikami :roll:

Ty jesteś z tych ludzi co kupują motocykl na 20lat czy lubisz się interesować czy piąty właściciel po tobie też doznaje orgazmu z niezawodności swojego motocykla?? :roll:

Nie wiem jak dlugo bede jezdzil swoim motocyklem ale mam bezawaryjnie najechane wiecej km niz kazdy z nich http://allegro.pl/motocykle-5557?string=s1000rr . Pewnie dlatego tak sie nie trzepie nad tym, co jeszcze nie zostalo tak przetestowane jak konkurencyjne motocykle.
Jesli nie slyszales o problemach z silnikami BMW to nie znaczy, ze ich nie ma. Jesli na forum BMW siedza i pisza vi sami ludzie co po trzech latach sprzedaja motocykl z przebiegiem 9000 km (sportowy motocykl, ktory nigdy nie widzial toru ani czerwonego pola obrotomierza) to przez grzecznosc nie napisze gdzie i co mozesz sobie zrobic z tymi opiniami. Nie bede sie upieral. Kupuj BMW. Najlepiej ten egzemplarz co mam w stopce.[/list]
mirekm71
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Black-Ghost » 21/7/2013, 14:43

Mirekm71 uważasz że takie rzeczy w innych markach się nie zdarzają? Co do polskiego Forum S1k czytając go twierdzę że 80% tamtego forum jednak jeździ tymi sprzętami po torach. Rosiboj za pewne też tor widział tylko na Eurosporcie :roll: I też mu silnik nie wybuchł.
Black-Ghost
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mirekm71 » 21/7/2013, 14:49

Zapytaj Rosiboja jaki ma przebieg. Nie ma o co kopii kruszyc. Jestem stary i ciezko mnie przekonac.
@Rosiboj filmiki reklamowe nic nie swiadcza, aczkolwiek fajne. W tym urzadzeniu do malowania (drugi filmik 4:07) ukryty jest facet :-)

Wystarczy zobaczyc jakies zestawienie z wyscigow (pierwsze 10 miejsc z dwoch lat) jesli BMW zajmuje pierwsze lokaty to znaczy, ze s1000rr jest dobre. Nikt tymi motocyklami swiata nie objedzie bo do tego sa turystyki.

@black nikt ze sprzedajacych na allegro nie chwali sie, ze jezdzil po torze. Nie bylem na tym forum i nie wiem, noze faktycznie jezdza po torze dlatego przebiegi nie sa jakies imponujace. W koncu sport to nie turystyk i nie musi przejechac nie wiadomo ile km.
mirekm71
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Black-Ghost » 21/7/2013, 15:11

No wiec nie ma co robić ze sportowego moto turystyka do objeżdżania całego kontynentu (Od tego jest R1200GS adventure)
Co do wyścigów: W pucharze SuperStock-1000 BM-ka dominuje od kiedy tam startuje. W SBK też wygrywają tylko 3 marki BMW/Aprilia/Kawasaki. Np dziś też bmw wygrało w Moskwie. A drugi wyścig odwołano po tragicznym wypadku w klasie WSS.
Black-Ghost
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mirekm71 » 21/7/2013, 15:17

I wszystko w temacie. Reklame mozna kupic, prase tez ale lokat chyba jeszcze na razie nie. Wracajac do hondy to moj trampek na razie oleju nie bierze a nowy gs1200 bierze. Nie wiem czy kazdy a moze olejak tak ma miec?
mirekm71
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Black-Ghost » 21/7/2013, 15:22

Mój gixer olejak też zjadał olej. Ale to była norma dla tego modelu. Dolewałeś i znowu upalałeś.

A tak btw: czy ta honda nie wyglÄ…da superowo? :roll:

http://allegro.pl/honda-cbr-900-streetf ... 80779.html[code][/code]
Black-Ghost
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kaai » 21/7/2013, 15:48

Hahaha. To jest 10km ode mnie xd chodziłem tam do technikum
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Kaai
Mieszkaniec forum

Postprzez Harakiri 7 » 21/7/2013, 16:04

Rosiboj napisał(a):bober3 twoje pytanie nasuwa pewna mysl, Co ty wiesz o motocyklach?

Nic nie wie, bo gdyby wiedzial, to nie pisalby bzdetow.

bober3 napisał(a):... ciekawi mnie fenomen, że firma produkująca niezbyt dużo motocykli i to głównie turystyki wyskakuje z jakimś s1000rr i nagle jest to niewiadomo co, najlepsze. A miliony lat doświadczeń Japończyków w ogóle nie są istotne .?

Zanim zaczniesz wysowac teorie w publicznym miejscu, to pogugluj troche, abys sie wstydu nie najadl, ze wzgledu na swoja niewiedze.

BMW produkuje niewiele motocykli ? Maja udzial niecalych 23 % swiatowej produkcji jednosladow, nastepna Honda ma niecale 19 %, tyle, ze Honda wlicza sobie w to i 125 – ki i 50 ccm kible.

A teraz powiedz mi jakie najmniejsze pojemnosci produkuje BMW – kumasz ? To, ze Tobie cos sie wydaje , nie znaczy, ze tak jest.

Maja doswiadczenie z Formuly 1, tyle, ze jak w niej jezdzili, to Ciebie jeszcze na swiecie nie bylo. BMW od poczatku powstania celowala w wyscigi. Pierwszy „oplastikowany“ motocykl nie zrobil jakis skosnooki rolnik z kraju kwitnacej wisni, tylko wlasnie BMW,

mirekm71 napisał(a): BMW chyba nigdy nic nie wprowadzila jaki pierwsi. Chociaz ten ich dziwny, nie wiem czy taki wspanialy ale ich telelever czy paralever moze byc ich pomyslem. W kazdym razie kopiuja hak chinczyki z ta roznica, ze robia to z glowa, eliminujac niedoskonalosci i uzywajac dobrych materialow. Marketing robi swoje i trzeba przyznac, ze fajnie wygladaja te ich motocykle.

Nastepny wszystko wiedzacy, Ani para anu duolever nie jest wymyslem BMW, z tego co pamietam, to wymyslili / stosowali Francuzi. Inna bajka, ze jezeli nie zna sie histori motoryzacji, to duzo moze sie wydawac, a tak w zasadzie, to 50 lat wczesniej byl juz ktos, kto to mial w programie produkcji.

( pierwsze swiatla w pojazdach sterowane ruchem kierownicy byly juz w 1928 a w latach poznych '50 wprowadzil ponownie Citroen, to tak dla przykladu.

mirekm71 napisał(a):Nie wiem jak dlugo bede jezdzil swoim motocyklem ale mam bezawaryjnie najechane wiecej km niz kazdy z nich http://allegro.pl/motocykle-5557?string=s1000rr . Pewnie dlatego tak sie nie trzepie nad tym, co jeszcze nie zostalo tak przetestowane jak konkurencyjne motocykle.
Jesli nie slyszales o problemach z silnikami BMW to nie znaczy, ze ich nie ma. Jesli na forum BMW siedza i pisza vi sami ludzie co po trzech latach sprzedaja motocykl z przebiegiem 9000 km (sportowy motocykl, ktory nigdy nie widzial toru ani czerwonego pola obrotomierza) to przez grzecznosc nie napisze gdzie i co mozesz sobie zrobic z tymi opiniami. Nie bede sie upieral. Kupuj BMW. Najlepiej ten egzemplarz co mam w stopce.[/list]

Mirek, Ty to naprawde zajefajny mitolog jestes ! BMW ma zupelnie inna polityke ( dla mnie do dupy – ale jada na niej od lat ) Kazdy kto kupil cos nowego z tej stajni wie, ze przed uplywem 2 lat i bez wczesniejszego liftingu nie kupuje sie u nich nic, bo ma choroby dzieciece. Ludzie ktorzy kupuja ich produkty maja to w 4 literach, bo stac ich na to aby po uplywie gwarancji czy leasingu pozbyc sie sprzetu, a Polacy czy inni kupia.

Co do awaryjnosci, to poczytaj Moez jakie przebiegi uzyskuja boxery, owszem i japonia ( stara ) swje wytrzymuje, tyle, ze nieco zadziej.

Z tym Forum BMW to wyrwales sie jak Filip z konopi. Na jakim Forum BMW ? ? ? Na polskim Forum BMW niema nawet dzialu poswieconego temu modelowi, bo jest ich w calej PL tyle, ze na palcach rak policzyc mozna.

To, ze w USA jakiemus debilowi wybuchl, no coz, zadal bym pytanie dlaczego ?

Uzywanie sprzetu BMW wymaga troche wiadomosci technicznej, nie paluje sie sprzetu na zimnym.... i wszystko powiedziane..

Co do K 1600 to czytalem na FM i na innym forum, ze gosciu ktory kupil ten egzemplarz wgral jakies tam swoje oprogramowanie. Dziw, ze pozniej, cos nie dziala lub dzieja sie cuda ?

A tu masz linka i sobie poczytaj

http://www.bmwmotoklub.pl/forum/viewtop ... ght=blue27

:wink:
Harakiri 7
Bywalec

Postprzez ASR1927 » 21/7/2013, 16:29

bober3 napisał(a):Rosiboj nie myślałeś o pracy w jakieś redakcji jako recenzent? :D

Potrzebowałby asystenta do pisania tekstów :lol: Rzadko kiedy Rosiboj napisze poprawnie po polsku jeden post :lol:

Widziałem wczoraj dużą półciężarówkę (taki amerykański pickup) cały w rurach, na dwóch osiach z tyłu i po bokach miał napis "Bikers Killer" :evil: . Tablice miał z przodu i z tyłu z Kalifornii :?
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
ASR1927
Moderator

Postprzez Boshi » 21/7/2013, 17:45

Dziwne rzeczy się tu dzieją. Raz przez kilka dni cisza jak makiem zasiał a kolejnym razem 4 strony w jeden dzień :P
Zastrzeżenia na PW.
Boshi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Walenty » 21/7/2013, 18:09

Black-Ghost napisał(a):

Nie widziałem jeszcze motocyklowej gumy na samochodowej feldze.
Ktoś ma wiedzę ile waży motocyklowa felga?
Walenty
Moderator

Postprzez mirekm71 » 21/7/2013, 19:23

wyedytowano bardzo madra przerobke cytatu

Nie wiem jak zapytac ale czy "harakiri 7" oznacza, ze 7osob popelnilo samobojstwo czytajac Twoje wypociny? Bo o malo nie zostalem 8...

Fajnie, ze mamy na forum takiego madrego i wyksztalconego motocykliste ale juz daj spokoj, przestan sie niezdrowo podniecac i idz dalej wachac klej. Nie latwo sie czyta te Twoje bzdury a strasznie dlugie posty przy tym piszesz.

Mirek - poluzuj warkoczyk i prosba o darowanie sobie wycieczek personalnych - leff
mirekm71
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez rosiboj » 21/7/2013, 21:53

ogladam wlasnie powtorki z sbk w Moskwie i stwierdzam, ze reklama suzuki, ze od 2005 roku nic sie nie zmienilo i maja juz teraz milion gsxr-ow i nic czym sie moga pochwalic poza tym wydala mi sie najsmutniejsza rzecza w histori wspolczesnej motoryzacji biorac pod uwage, ze jeszcze kilka lat temu kazdy pryszczak chcial miec gixera, a dzis? Ciekawostka jest ,ze nowoscia jaka suzuki reklamowalo w przerwach byl ... nowy skuter burgman 650 :) Czyzby przeniesli sie do nowej ligi?

Nie ma sie co spinac panowie, kazdy ma prawo myslec swoje, kazdy ma prawo miec racje lub sie mylic, wszyscy zyjemy w wolnym kraju i kazdy moze mowic co chce tak dlugo jak nie obraza innych.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
rosiboj
Moderator

Postprzez mirekm71 » 21/7/2013, 23:17

Sorki chlopaki staralem sie tak bardziej dla zartu. Dzieki leff :-)
mirekm71
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez bober3 » 21/7/2013, 23:35

Rosiboj napisał(a):bober ale z ciebie ignorant, artykulow nie czytasz? Nic nie wiesz? Slyszales kiedys o czyms takim jak Engine blueprinting (otwórz link)? Ktory silnik poza s1kRR jest blueprinted? To technologia stosowana w wyscigach ... I ... s1000rr, lista jest dluzsza niz moja sila na pisanie jedna reka

Ignorant- proszę poszukać znaczenia tego słowa ;)
Tak, nie czytam artykułów, bo recenzje w prasie są o kant dupy. Począwszy od filmów, po książki, aż po różne produkty. Lokowanie produktów poprzez zamieszczanie w czołowych gazetach przychylnych opinii na ich temat to sztuczka stara jak świat. Toteż nie robię czegoś, co mnie kompletnie nie interesuję- takim czymś jest kupno s1000rr, więc o nim nie czytam, bo nie lubię marnować czasu.
Black-Ghost napisał(a):Mój gixer olejak też zjadał olej. Ale to była norma dla tego modelu. Dolewałeś i znowu upalałeś.

Fajna fela, szkoda, że ma te naklejki i nie jest w macie.
mirekm71 napisał(a):wyedytowano bardzo madra przerobke cytatu

Nie wiem jak zapytac ale czy "harakiri 7" oznacza, ze 7osob popelnilo samobojstwo czytajac Twoje wypociny? Bo o malo nie zostalem 8...

Fajnie, ze mamy na forum takiego madrego i wyksztalconego motocykliste ale juz daj spokoj, przestan sie niezdrowo podniecac i idz dalej wachac klej. Nie latwo sie czyta te Twoje bzdury a strasznie dlugie posty przy tym piszesz.

Mirek - poluzuj warkoczyk i prosba o darowanie sobie wycieczek personalnych - leff

Dzięki Mirek, bo już myślałem, że jestem sam. Ciekawe czy Harakiri7 ma homologację na klawiaturę, pewnie nie, skoro takie bzdety pisze :D
Rosiboj napisał(a):ogladam wlasnie powtorki z sbk w Moskwie i stwierdzam, ze reklama suzuki, ze od 2005 roku nic sie nie zmienilo i maja juz teraz milion gsxr-ow i nic czym sie moga pochwalic poza tym wydala mi sie najsmutniejsza rzecza w histori wspolczesnej motoryzacji biorac pod uwage, ze jeszcze kilka lat temu kazdy pryszczak chcial miec gixera, a dzis? Ciekawostka jest ,ze nowoscia jaka suzuki reklamowalo w przerwach byl ... nowy skuter burgman 650 :) Czyzby przeniesli sie do nowej ligi?

Nie ma sie co spinac panowie, kazdy ma prawo myslec swoje, kazdy ma prawo miec racje lub sie mylic, wszyscy zyjemy w wolnym kraju i kazdy moze mowic co chce tak dlugo jak nie obraza innych.

Ja pamiętam te czasy, które trwają nieprzerwanie- dres6 :) Chociaż może kiedyś olejak był szczytem lansu.
Swoją drogą ten burgman drogi, myślałem, że dużo tańszy jest.
A teraz smaczek:
Harakiri 7 napisał(a):
Rosiboj napisał(a): bober3 twoje pytanie nasuwa pewna mysl, Co ty wiesz o motocyklach?

Nic nie wie, bo gdyby wiedzial, to nie pisalby bzdetow.

bober3 napisał(a): ... ciekawi mnie fenomen, że firma produkująca niezbyt dużo motocykli i to głównie turystyki wyskakuje z jakimś s1000rr i nagle jest to niewiadomo co, najlepsze. A miliony lat doświadczeń Japończyków w ogóle nie są istotne .?

Zanim zaczniesz wysowac teorie w publicznym miejscu, to pogugluj troche, abys sie wstydu nie najadl, ze wzgledu na swoja niewiedze.

BMW produkuje niewiele motocykli ? Maja udzial niecalych 23 % swiatowej produkcji jednosladow, nastepna Honda ma niecale 19 %, tyle, ze Honda wlicza sobie w to i 125 – ki i 50 ccm kible.

A teraz powiedz mi jakie najmniejsze pojemnosci produkuje BMW – kumasz ? To, ze Tobie cos sie wydaje , nie znaczy, ze tak jest.

Maja doswiadczenie z Formuly 1, tyle, ze jak w niej jezdzili, to Ciebie jeszcze na swiecie nie bylo. BMW od poczatku powstania celowala w wyscigi. Pierwszy „oplastikowany“ motocykl nie zrobil jakis skosnooki rolnik z kraju kwitnacej wisni, tylko wlasnie BMW,

mirekm71 napisał(a): BMW chyba nigdy nic nie wprowadzila jaki pierwsi. Chociaz ten ich dziwny, nie wiem czy taki wspanialy ale ich telelever czy paralever moze byc ich pomyslem. W kazdym razie kopiuja hak chinczyki z ta roznica, ze robia to z glowa, eliminujac niedoskonalosci i uzywajac dobrych materialow. Marketing robi swoje i trzeba przyznac, ze fajnie wygladaja te ich motocykle.

Nastepny wszystko wiedzacy, Ani para anu duolever nie jest wymyslem BMW, z tego co pamietam, to wymyslili / stosowali Francuzi. Inna bajka, ze jezeli nie zna sie histori motoryzacji, to duzo moze sie wydawac, a tak w zasadzie, to 50 lat wczesniej byl juz ktos, kto to mial w programie produkcji.

( pierwsze swiatla w pojazdach sterowane ruchem kierownicy byly juz w 1928 a w latach poznych '50 wprowadzil ponownie Citroen, to tak dla przykladu.

mirekm71 napisał(a):Nie wiem jak dlugo bede jezdzil swoim motocyklem ale mam bezawaryjnie najechane wiecej km niz kazdy z nich http://allegro.pl/motocykle-5557?string=s1000rr . Pewnie dlatego tak sie nie trzepie nad tym, co jeszcze nie zostalo tak przetestowane jak konkurencyjne motocykle.

Mirek, Ty to naprawde zajefajny mitolog jestes ! BMW ma zupelnie inna polityke ( dla mnie do **** – ale jada na niej od lat ) Kazdy kto kupil cos nowego z tej stajni wie, ze przed uplywem 2 lat i bez wczesniejszego liftingu nie kupuje sie u nich nic, bo ma choroby dzieciece. Ludzie ktorzy kupuja ich produkty maja to w 4 literach, bo stac ich na to aby po uplywie gwarancji czy leasingu pozbyc sie sprzetu, a Polacy czy inni kupia.

Co do awaryjnosci, to poczytaj Moez jakie przebiegi uzyskuja boxery, owszem i japonia ( stara ) swje wytrzymuje, tyle, ze nieco zadziej.

Z tym Forum BMW to wyrwales sie jak Filip z konopi. Na jakim Forum BMW ? ? ? Na polskim Forum BMW niema nawet dzialu poswieconego temu modelowi, bo jest ich w calej PL tyle, ze na palcach rak policzyc mozna.

To, ze w USA jakiemus debilowi wybuchl, no coz, zadal bym pytanie dlaczego ?

Uzywanie sprzetu BMW wymaga troche wiadomosci technicznej, nie paluje sie sprzetu na zimnym.... i wszystko powiedziane..

Co do K 1600 to czytalem na FM i na innym forum, ze gosciu ktory kupil ten egzemplarz wgral jakies tam swoje oprogramowanie. Dziw, ze pozniej, cos nie dziala lub dzieja sie cuda ?

A tu masz linka i sobie poczytaj

http://www.bmwmotoklub.pl/forum/viewtop ... ght=blue27

:wink:

A gówno, zacząłem odpisywać na te bzdury co napisałeś, ale w połowie teksty walnąłem głową o klawiaturę i skasowałem to. Nie ma co, nic ci nie wytłumaczę i nie chcę, abyś kiedykolwiek się do mnie odnosił. Pewnie masz 13 lat, a motocykle widziałeś tylko na okładce gazety i tyle. Z mojej strony to tyle.
P.S. Naucz się wklejać cytat...

Suhy- to opowiadaj o tej imprezie masowej :D
bober3
Świeżak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Smietnik

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê