Honda Varadero XL 125 V -TEMAT OGÓLNY
No to na luzie wkręca mi się do tych 12,5 tys obrotów, ale na ostatnim biegu nie ma szans żebym dociągnął do czerwonego pola. Mój vmax to 100 km/h może ciut więcej, ale 120 km/h to na pewno nie pojedzie.
- KIMETEK
- Świeżak
witam. mam problem z licznikiem, obroty pokazuje elegancko ale niepokazuje predkosci i przebiegu:/ wie ktos moze o co chodzi??
i druga sprawa mam zdarte klocki i tarcze i musze PILNIE wymienic na jakie? sa ajkies zamienniki? gdzie szukac? jakie szukac?
i trzecia sprawa jakie oponki wybrac?
dzieki wielkie za pomoc. LWG
i druga sprawa mam zdarte klocki i tarcze i musze PILNIE wymienic na jakie? sa ajkies zamienniki? gdzie szukac? jakie szukac?
i trzecia sprawa jakie oponki wybrac?
dzieki wielkie za pomoc. LWG
- szoguno95
- Świeżak
Gość chce mi sprzedać małe wiadro za 3,5 tyś(i mówił że może jeszcze zejdzie z 200-300zł) i tu pytanie.Do wymiany na pierwszy rzut oka,będzie przednia opona.Inne wydaje się spoko ale to było takie dość szybkie oglądanie więc nie wiem co może w silniku siedzieć,ale nie słyszałem żeby coś stukało(ale nie jeździłem nim nawet).Właściciel mówił że wyciągał nim 100km/h.To znaczy że coś w silniku jest i trzeba to naprawić.Opłaca się więc wziąść i ew. za jakieś 1500zł odremontować ?
Edit
Nieaktualne.Ktoś już kupił te wiaderko
Edit
Nieaktualne.Ktoś już kupił te wiaderko
- Kaspi
- Świeżak
No to na luzie wkręca mi się do tych 12,5 tys obrotów, ale na ostatnim biegu nie ma szans żebym dociągnął do czerwonego pola. Mój vmax to 100 km/h może ciut więcej, ale 120 km/h to na pewno nie pojedzie.
również dołączam się do tego problemu, mógłby ktoś coś na ten temat powiedzieć?
również dołączam się do tego problemu, mógłby ktoś coś na ten temat powiedzieć?
- michal70000
- Świeżak
to w takim razie nie masz blokady na module, może zębatka jest nieoryginalna albo zapchany filtr go zamula?
zresztą, musisz mieć sprzyjające warunki żeby vmax osiągnąć (na przykład brak wiatru w twarz a najlepiej w plecy)
zresztą, musisz mieć sprzyjające warunki żeby vmax osiągnąć (na przykład brak wiatru w twarz a najlepiej w plecy)

-
Kwoli - Świeżak
do filtra jeszcze zajrzÄ™,
a powie ktoś jak to jest z tym kranikiem, bo dokopałem się koło 6-7 strony o tym, ale zdjęcie wstawione chyba już wygasło.
OFF jest w pozycji w prawo
ON to góra (na tym się jeździ normalnie)
RES to dół (rezerwa)??
a powie ktoś jak to jest z tym kranikiem, bo dokopałem się koło 6-7 strony o tym, ale zdjęcie wstawione chyba już wygasło.
OFF jest w pozycji w prawo
ON to góra (na tym się jeździ normalnie)
RES to dół (rezerwa)??
- michal70000
- Świeżak
Panowie, mam takie pytanie otóż przeglądam tablice i http://tablica.pl/oferta/honda-varadero ... 479a0e4af0 jak myślicie opłaca się kupić ? dołożyć pewnie koło 2,5tyś. no ale idzie zima można by posiedzieć w garażu
co radzicie ? czekać do stycznia lutego i kupić coś gotowego do jazdy czy brać to ?

co radzicie ? czekać do stycznia lutego i kupić coś gotowego do jazdy czy brać to ?

- blue13
- Świeżak
Ja bym sobie odpuścił coś takiego, przez zimę zamiast bawić się w "sklejanie" go to dozbieraj kasą i kup coś lepszego. Jeżeli wstrzymałbyś się dłużej niż do lutego (marzec/maj) to bedę sprzedawał swoje Varadero, ale zrobisz jak będziesz uważał.
-
Kwoli - Świeżak
Oo dla mnie to jeszcze lepiej bo w maju bądź w czerwcu będe miał A1 więc pasowało by mi bo i do zbierało by się trochę jeszcze w między czasie
a wiesz już za ile mniej więcej byś chciał sprzedać ?

- blue13
- Świeżak
na razie się jeszcze nad tym nie zastanawiałem ale myślę, że +/- 5600, 5500, zważywszy że przez 46 tys. jeździła zablokowana na module, dopiero sezon jest odblokowana, więc mam gwarancję że poprzedni właściciele jej krzywdy nie zrobili 

-
Kwoli - Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość