Trudne Sprawy - w wykonaniu forumowych histeryków
-
dziewczyna855 - Świeżak
-
dziewczyna855 - Świeżak
Black-Ghost napisał(a):U mnie w lidlu są tylko z nadzieniem orzechowym ;( Jakieś wybrakowane te lidle w Holandii.
suhy-19 zniszczyłeś mi system tym klipem![]()
![]()
Ty no ja w Holandii jadłbym rogale z innym nadzieniem

-
amahay - Stały bywalec
fzr napisał(a):Tez pakujesz na siłceja dziś wyciskałem ławeczkę, zmeczony jestem jak
no ten tego
na ławeczce to ja lubie posiedzieć a nie ją wyciskać

Jak Mi Mówią Ty Musisz-Ja Mówię Niekoniecznie ...
-
dziewczyna855 - Świeżak
suhy-19 napisał(a):fzr napisał(a):o przepraszam, Lacoste to dobra firma, mam trampki na siłownie Lacoste i sie trzymaja
jezeli chodzi obuty to tylko ADIO i DC
Chyba w liceum

-
amahay - Stały bywalec
Leciutkie adidasy sobie kupilem w tamtym roku. Adidas porshe design, modelu nie pamietam dokladnego. Nie ma nasrane na nich tysiaca znaczkow. Sa cale czarne. Ladne i dobrze wykonane. Nie mam z nimi problemu przy selekcji w klubach 

-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
ja kupuję obuwie asics'a. zwłaszcza, ze mam lekka tendencję do supinacji.
przerobiłem przez lata biegania adidas'a, nike, pumy i juz do nich w życiu nie wrócę.
przekonałem się, że w porównaniu do asicsa to szit.
przerobiłem przez lata biegania adidas'a, nike, pumy i juz do nich w życiu nie wrócę.
przekonałem się, że w porównaniu do asicsa to szit.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
O czym wy tu piszecie
Widzieli juz te reklame BMW?
http://www.youtube.com/watch?v=P-12wG6V ... _embedded#!

Widzieli juz te reklame BMW?
http://www.youtube.com/watch?v=P-12wG6V ... _embedded#!
Moto na A2: GS 500, NX 650, XT 660, YBR 250, Ninja 250R
-
Starski - Świeżak
Krmtzzz napisał(a):Forever, ze co z puchnieciem po alkoholu??
:D
Bo któryś pytał kiedyś o to, co może być przyczyną

Dziewczyna, weź mnie zmotywuj żebym w końcu poszła na siłownię bo od dłuższego czasu noszę się z zamiarem a trafić nie mogę

-
froeverfree - Świeżak
-
froeverfree - Świeżak
kriss2k napisał(a):CzesterTX napisał(a):A ja tam ostatnimi czasy przerzuciłem się z Amareny na Jeżynkę z Tesco. Jest bezdyskusyjnie smaczniejsza.
Czester, to ma poniewierać a nie smakować.
Dziadziejesz
Jedno nie przeczy drugiemu. To, co ma poniewierać, może również nieźle smakować. Ale masz rację, widocznie się starzeję kiedy zdradziłem Amarenę. Albo po prostu zwyczajnie mi zbrzydła.
P.S. Byłem dziś w Żabce celem poszukiwania znanego i popularnego niegdyś trunku, zwanego "Dzban Leśny", tudzież " Porzeczkowy" (obie wersje smakowe zacne, ze wskazaniem na tą drugą), no i się niemile rozczarowałem. Nie ma! A szkoda, wielka szkoda! Jak to mój dawniejszy kumpel określił - "smakuje jak kompot mamusi do obiadu". Sporo lat tego nie kosztowałem i jakoś naszła mnie chęć wczorajszego wieczora. W dawnych czasach był to stały asortyment Kauflandu oraz Żabek, lecz obecnie niestety próżno tego szukać.
Może gdzieś w Polsce to sprzedają, to nabyłbym trochę tego drogą wysyłkową. Pomożeta?
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
froeverfree napisał(a):
Dziewczyna, weź mnie zmotywuj żebym w końcu poszła na siłownię bo od dłuższego czasu noszę się z zamiarem a trafić nie mogę
jakby tu Cię zmotywować hmm...może http://img.zszywka.pl/1/0052/w_4126/fit ... piekna.jpg

jeszcze żeby mnie tak coś zmotywowało do pójścia do pracy....choć z jedno dodatkowe 0 przy zarobkach ehhhh....
Miłego dnia ludziska

Jak Mi Mówią Ty Musisz-Ja Mówię Niekoniecznie ...
-
dziewczyna855 - Świeżak