Trudne Sprawy - w wykonaniu forumowych histeryków
Nie znacie siÄ™
Uzależniona od kawy jeszcze nie jestem.. chyba
W domu piję głównie dla towarzystwa - a że ojciec kawę uwielbia to po kilka dziennie robi 

Uzależniona od kawy jeszcze nie jestem.. chyba

-
froeverfree - Świeżak
amahay rurki nie są złe. Mój brat w takich pogina i nikt się z tego nie śmieje 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Co ty ! to nawet leczy bakteryjne zapalenie gardła . Ej w ogóle gdzie jest ta co znała się na medycynie ?
Ze mnie się tylko tu śmieją
... W życiu realnym kaaaaażda dziewoja która podchodzi do mnie się tym jara 
Black-Ghost napisał(a):amahay rurki nie są złe. Mój brat w takich pogina i nikt się z tego nie śmieje
Ze mnie się tylko tu śmieją

-
amahay - Stały bywalec
-
froeverfree - Świeżak
Czy ja wiem, daje po garach, ale zjedzenie kanapeczek z papryczka chili daje wiekszy power (zółte)
Raz na jakis czas lubie sobie kubki smakowe tym skatować
Raz na jakis czas lubie sobie kubki smakowe tym skatować

Ostatnio edytowano 24/3/2013, 17:15 przez Krmtzzz, łącznie edytowano 1 raz
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
amahay napisał(a):Kawa jest fe . Dobre zupki chińskie to te ostre maxx . Żadne inne .
Pod tymi stwierdzeniami podpisuję się obiema ręcyma, nogyma i ptakiem. Amen!
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
-
nabudi - Bywalec
-
froeverfree - Świeżak
Boshi napisał(a):Kaai napisał(a):jak w państwie jest źle to zmienia się rząd nie ludzi. w szkole tego uczą.
Napisz podanie do admina o przyznanie ci statutu moderatora, jakiś problem? Wg twojej logiki wszyscy administratorzy, moderatorzy i osoby funkcyjne mają oddać się do dymisji ( jak to oficjalnie brzmi) a władzę oddać przypadkowym userom czy jak? .. nie rozumiem
a gdzie ja napisałem, ze chcę moda? nie nadaję się na to, to nie pluję się, ze chcę tę funkcję. ale niektórzy się też nie nadają (prowokują, nie znają ortografii, gramatyki, ogólnie, języka polskiego, przez co nie potrafią jednego zdania bez błędu skleić) ale mody pełnym ryjem.
do ciebie nic nie mam. wypełniasz swoją funkcję, nie prowokujesz, jak temat gdzieś schodzi czym się nie interesujesz to pasujesz, a nie wpychasz nosa we wszystko, żeby tylko pokazać jaki to jesteś fajny.
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Co do dziewczyny sie zgadzam, motocykl paskudny mam i nie przeszkadza mi to, sportowy motocykl nie musi miec dolu. Chcesz dol to kup czopka. Zywotnosc w sporcie? Tak to jest jak Polak chce d...e szklem wytrzec. Oczekiwanie zywotnosci od sporta to troche jak oczekiwac zywotnosci od wyczynowki. Ma byc lekkie, szybkie i dobrze hamowac. Chcesz zywotnosci i dolu kup turystyka.
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
mirekm71 napisał(a):Co do dziewczyny sie zgadzam, motocykl paskudny mam i nie przeszkadza mi to, sportowy motocykl nie musi miec dolu. Chcesz dol to kup czopka. Zywotnosc w sporcie? Tak to jest jak Polak chce d...e szklem wytrzec. Oczekiwanie zywotnosci od sporta to troche jak oczekiwac zywotnosci od wyczynowki. Ma byc lekkie, szybkie i dobrze hamowac. Chcesz zywotnosci i dolu kup turystyka.
Dałbyś lepiej awatar a nie świecisz pustkami

Chce ktoś mieć kopa od dołu ? ja mogę kopnąć

-
amahay - Stały bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości