Honda Varadero XL 125 V -TEMAT OGÓLNY
No więc tak, rozebrałem dzisiaj to jeszcze raz, całą tą część odpowiedzialną za kierunki, co do najmniejszej części i wyczyściłem dokładnie patyczkiem do uszu zamoczonym w benzynie. Było tam dużo gęstego smaru i podejrzewam, że na zimnie gęstniał i opóźniał działanie, ale teraz po wyczyszczeniu wszytko jest cacy
, kierunki włączają się od razu.
Mam do Was jeszcze jedno pytanko, jakie są żarówki w przednim reflektorze w Viaderku? I jakie żarówki moglibyście mi polecić, żeby światło lepiej, jaśniej świeciło?

Mam do Was jeszcze jedno pytanko, jakie są żarówki w przednim reflektorze w Viaderku? I jakie żarówki moglibyście mi polecić, żeby światło lepiej, jaśniej świeciło?
- ppoki
- Świeżak
Ludziska! Nie nabierajcie się na takie info o moto (w tym przypadku KM) Sami dobrze wiemy, że z Babydero nie ma więcej niż 15KM, no ewentualnie 16KM po lekkim "tuningu"...
http://otomoto.pl/honda-varadero-xl-125-i-M3472815.html
EDIT:
Tak w ogóle to jak tam pierwszy śnieg przeżywacie? Może ktoś śmiga?
http://otomoto.pl/honda-varadero-xl-125-i-M3472815.html
EDIT:
Tak w ogóle to jak tam pierwszy śnieg przeżywacie? Może ktoś śmiga?

Babydero <3
-
Armin - Świeżak
- mazak
- Świeżak
Słuchajcie, czy przednia zębatka łańcucha jest u was jakoś zabezpieczona? Tj. jakąś zawleczką, segerem. Bo u mnie jest oryginalny napęd i zauważyłem, że ta zębatka siedzi sobie na wałku bez żadnego zabezpieczenia. Ale jeździłem cały sezon i nic nie wypadło 

- ppoki
- Świeżak
Kupię Varadero
Poszukuje Varaderki 125 w bardzo dobrym stanie technicznym, z przebiegiem w granicach ok 22 tys km, najlepiej od motocyklisty lub motocyklistki. Interesują mnie egzemplarze z małopolski lub sąsiednich województw. Jeśli ktoś miałby taki egzemplarz w przystępnej cenie i chciałby go sprzedać, proszę o kontakt.
- rafalx196
- Świeżak
NAKLEJKI
Witam!
Od sierpnia 2012r. jestem szczęśliwym posiadaczem Varadero 125. Niedawno postanowiłem oddać przednie plastiki do lakiernika. I tu dochodze do sedna sprawy. Nigdzie nie mogę znaleźć naklejek(napisu). Ktoś może wie, gdzie tak owe można kupić?
Od sierpnia 2012r. jestem szczęśliwym posiadaczem Varadero 125. Niedawno postanowiłem oddać przednie plastiki do lakiernika. I tu dochodze do sedna sprawy. Nigdzie nie mogę znaleźć naklejek(napisu). Ktoś może wie, gdzie tak owe można kupić?
- michalk96
- Świeżak
michalk96, http://czescihonda.motorista.pl/
-
sopel_95 - Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm