11
Black-Ghost napisał(a):dziewczyna855 napisał(a):Black-Ghost no ja też nie wiem czemu masz takie dziwne przeczucie ...jest jedno wyjście by się przekonać...zaryzykować
Czy ty aby mi czegoś nie insynuujesz?
Ja? no co też do głowy Ci przychodzi

Jak Mi Mówią Ty Musisz-Ja Mówię Niekoniecznie ...
-
dziewczyna855 - Świeżak
Rok minął, to mi 1 ubyło (CHYBA).
ja adblocka używam, ale nie wszędzie. jeśli ktoś mówi, że strona jest tylko tak o i nie czerpie z niej kasy, a ma reklamy, to włączam, skoro nie czerpie kasy to po co mu reklamy?;]
ja adblocka używam, ale nie wszędzie. jeśli ktoś mówi, że strona jest tylko tak o i nie czerpie z niej kasy, a ma reklamy, to włączam, skoro nie czerpie kasy to po co mu reklamy?;]
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Nie ma nic takiego. Jak im sie cos odwidzi to usuwaja. Kiedys cos wspomnialem na ten temat ale otrzymalem tak glupia i wymijajaca odpowiedz, ze nawet nie potrafie powtorzyc. To bylo cos w rodzaju- jestem zawistna i pamietliwa .... wiec jak komus dalem warna to ma wisiec latami. Zaniechalem tematu. Moze kiedys znajdzie sie ktos, kto zrozumie, ze przechowywanie ostrzezen dluzej niz rok jest glupie a nawet beznadziejnie glupie.
-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
mirekm71 napisał(a):Nie ma nic takiego. Jak im sie cos odwidzi to usuwaja. Kiedys cos wspomnialem na ten temat ale otrzymalem tak glupia i wymijajaca odpowiedz, ze nawet nie potrafie powtorzyc. To bylo cos w rodzaju- jestem zawistna i pamietliwa .... wiec jak komus dalem warna to ma wisiec latami. Zaniechalem tematu. Moze kiedys znajdzie sie ktos, kto zrozumie, ze przechowywanie ostrzezen dluzej niz rok jest glupie a nawet beznadziejnie glupie.
To płeć piękna miała tu status administratora

-
Boshi - VIP Ścigacz.pl
Chyba nie chodzilo mi jednak o plec piekna chociaz cecha "pamietliwa" moglaby sie tak skojarzyc. Raczej chodzilo mi o plec bardzo ale to bardzo brzydka
Nie byl to administrator tylko ktorys z moderatorow.
Panowie sa rozne sposoby orzezwiania. Jednego orzezwia fanta, inni cos wciagaja a ja polecam przejazdzke motocyklem przy -2 w cieniutkich spodenkach, kurtce jesiennej, rekawiczkach bez palcow i czapce. Ale to ma kopa

Panowie sa rozne sposoby orzezwiania. Jednego orzezwia fanta, inni cos wciagaja a ja polecam przejazdzke motocyklem przy -2 w cieniutkich spodenkach, kurtce jesiennej, rekawiczkach bez palcow i czapce. Ale to ma kopa

-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl